سوالات و مشکلات غیردرسی کنکوریهای 96

mobin9898

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
سنندج
رشته دانشگاه
پرستاری
پاسخ : سوالات و مشکلات غیردرسی کنکوریهای 96

به نقل از Shirin77 :
سلام دوستان

من برام تداخل برنامه ها مشکل ایجاد کرده سه شنبه مدرسه ازمون داریم کل اختصاصیا (پیش) برای قلمچی پایه رو انتخاب کردم قبلن میخاستم پیش بخونم ولی

قلمچی خیلی تند میره جلو همه ی درسا مدرسه رو جلو زده . بعد اگه پیش بخونم باید وقت بذارم یاد بگیرم خودم تنهایی بعد تست . سومو رو هم باید بخونم خیلی

زمان میبره خودم هم که ساعت مطالعم پایینه اگه پایه رو بخونم از مدرسه دور میشم ولی ترازم بهتر میشه الان واقعا نمی دونم کدوم انتخاب درسته؟؟؟ ممنون میشم

کمکم کنید x:
ترازه تابستونو اندازه پشکل ارزش نداره چون انتخابی داره و فرق میکنه مثلا امروز ریاضی 2 وحشتناک بود ولی ریاضی پیش مثه آب خوردن :) پس مدرسه رو بچسب الان ولی طوله سال قلمچی :)

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

ما دوران مدرسه، گفتیم خب الان دیگه قلم چی مهمه و اینا. هیچی دیگه، نزدیک عید به غلط کردن میفتید کاش با مدرسه پیش میرفتم :))

+نظرِ بنده

☺☺☺☺☺

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
قم

من توی ازمونایه کانون بدون استثناهمیشه وقت کم میارم در حدی ک نصف فیزیک و کل شیمیم میمونه.روش های مختلفی(مثه تست زماندار و روش دوخودکار و ضربدرمنهاو....)امتحان کردم ولی بیفایده بود.پیشنهادتون برای حل این مشکل چیه؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از پارادوکس :
من توی ازمونایه کانون بدون استثناهمیشه وقت کم میارم در حدی ک نصف فیزیک و کل شیمیم میمونه.روش های مختلفی(مثه تست زماندار و روش دوخودکار و ضربدرمنهاو....)امتحان کردم ولی بیفایده بود.پیشنهادتون برای حل این مشکل چیه؟

dr.fatemeh97

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران

به نقل از پارادوکس :

Shirin 77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
96

سلام دوستان :D

من برام تداخل برنامه ها مشکل ایجاد کرده چهارشنبه(تغییر کرد :D ) مدرسه ازمون داریم کل اختصاصیا (پیش) برای قلمچی پایه رو انتخاب کردم قبلن

میخاستم پیش بخونم ولی

قلمچی خیلی تند میره جلو همه ی درسا مدرسه رو جلو زده . بعد اگه پیش بخونم باید وقت بذارم یاد بگیرم خودم تنهایی بعد تست . سومو رو هم باید بخونم خیلی

زمان میبره خودم هم که ساعت مطالعم پایینه اگه پایه رو بخونم از مدرسه دور میشم ولی ترازم بهتر میشه الان واقعا نمی دونم کدوم انتخاب درسته؟؟؟ ممنون میشم

کمکم کنید
25.gif

Shirin 77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از Deep :
هر کاری میکنی، طوری نباشه نه بتونی پیش رو بخونی نه پایه رو جمع کنی... به نظرم اگه واقعا نمیرسی، پایه رو جمع کن، برای پیش وقت هست اما پایه رو خوب نبندی، بعدا به مشکل میخوری.
+ از تجربه ها
ممنون x:

دقیقن الان همین جوریم :D بینشون درگیرم به هرکدوم یه ذره دست میکشم :D

پستو ویرایش کردی :D مشکل اینجاست مدرسه ازمون میگیره اونم سخت بعد رتبه در مدرسه و ... میده

خب ادم ضایع میشه پیش دوستاش :D خودت در جریانی که :D :D

Shirin 77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از Deep :
گفتم در حد آزمونِ مدرسه بخون، نه بیشتر نه کمتر، مثلا لازم نیست واسه آزمون مدرسه، کل تستای یه بخش رو بزنی.
الان رتبه در مدرسه و اینا اصلا مهم نیست. سعی کن پایه رو ببندی لطفا.
x:
تا الان اینا رو از پایه خوندم
ریاضی سوم فقط مشتق مونده ریاضی دوم هیچی
فیزیک سوم فقط القا مونده ولی خیلی خوب نخوندم
فیزیک دوم فصل 5 رو خوندم
زیست دوم تا پایان فصل 6
زیست سوم رو با قلم مرور کردم ولی ن زیاد به خوبی دوم
شیمی دوم فقط فصل اول
شیمی سوم با قلم خوندم
خوبه؟؟ :D
ازمون بعد میخام ریاضی پیش فیزیک دوم شیمی دوم و زیست دوو بزنم؟؟
فیزیک پیش رو میگن نخونی ضرر میکنی درسته؟؟
ما 13 شهریور تعطیل میشیم تا 1 مهر بنظرت چیکار کنم؟؟؟
و در اخر ببخش وقتتو میگیرم x: :-[

Shirin 77

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از Deep :
دز مورد برنامه ـت من نمی تونم نظری بدم، چون کلا شناختی از تو ندارم که بگم خوبه فعلا یا نه.
فیزیک پیش واقعا مهمه، اگه نخونی و بذاری جمع شه، بعدا خیلی پشیمون میشی، چون همه ـش جز فصل ۱ و ۲ جدیده و حجمشون هم تقریبا زیاده.
اگر مسافرت میخوای بری، برو ( اینم از روی تجربه میگم) در کل قبل مدرسه چند روز رو _ حالا نه یه هفته کامل_ خالی بذار و خوش باش، بعد سعی کن از مباحث باقی مونده که میدونی اگه الان نخونی، بعدا مشکل ساز میشه رو بخون. اصلا هم الان توی درس خوندن وسواس به خرج نده، بعدها باید چند بار همه مباحث رو مرور کنی.
+ خواهش میکنم:]

x: x: x:
برای افزایش ساعت مطالعه راهکاری هست؟؟ :D من هفته ی قبل در کل 25 ساعت خوندم و هفته ی قبل ترش 5 ساعت :D :((

Flying_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان7
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
هیچ
دانشگاه
تربیت مدرس
رشته دانشگاه
پیشرانش

به نقل از Shirin77 :
x: x: x:
برای افزایش ساعت مطالعه راهکاری هست؟؟ :D من هفته ی قبل در کل 25 ساعت خوندم و هفته ی قبل ترش 5 ساعت :D :((
توی دفتر برنامه ریزیت یه خونه خودت اضافه کن به نام تایمی که نمیدونی باهاش چه کردی(هر اسمی خواستی بذار) اون رو هم هرشر پر کن، خود به خود سالت مطالعت زیاد میشه
+ حتما برنامت رو روی یه کاغذ بنویس و هر کدوم رو انجام دادی رنگ کن
+ پشت سر هم نخون که کلافه بشی تهش ه یک ساعت و نیم یه بار یه ربع استراحت بیستر نخون که کم میاری
من خودم 50' میخوندم 10' استراحت و اینطوری ساعت مطالعاتیم خیلی رفت بالا

Fatimal

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
علم و صنعت ایران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

یه سوال به نظرتون خود برنامه مهمه یا که در اصل خود دانش اموز وتمرکز و ساعت مطالعش؟
یعنی فرض کنین در هر صورت یکی با برنامه ی قلم چی پیش بره افزایش ترازش به برنامه ای ک طبقش میخونه بستگی داره یا به همون عواملی که گفتم ینی تمرکز و بازدهی خوب؟
راستش من پیش مشاور میرم ولی اونجوری ک میخوام هنوز نتیجه نگرفتم! البته تمرکزمم همچین خوب نیست حالا نمیدونم دلیلش اینه یا که مشاور ممکنه برنامش خوب نباشه؟
ولی یه سریا با همین رتبشون دو رقمی شده! مدرسمونم یکیو اورده که مشاور علامه حلی 3عه و چنتا رتبه یک رقمی زیر دست این بودن یکی از دوستام ک تجربیه رفته پیشش و گفت اختصاصیم بالای 6500 شد ولی عمومیا گندزدم یه مشکل دیگه هم هست اینه ک این اقا هر دو هفته یه بار هست ولی ممکنه برنامه یه هفته ای بده! به تجربه ی این اعتماد کنم و برم یا نه با مشاورخودم پیش برم و خودم بخونم؟
(البته دوستم تجربی بود من ریاضیم :| نمیدونم شایدم خاصیت ریاضیه که زیاد بخونی افزایش تراز چشمگیری نداری :|ولی تجربی کمتر اینطوری باشه)
تورو خدا کمک :| عین چی موندم X_X ~X( [-o< :((

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از FaMa :

یه سوال به نظرتون خود برنامه مهمه یا که در اصل خود دانش اموز وتمرکز و ساعت مطالعش؟
یعنی فرض کنین در هر صورت یکی با برنامه ی قلم چی پیش بره افزایش ترازش به برنامه ای ک طبقش میخونه بستگی داره یا به همون عواملی که گفتم ینی تمرکز و بازدهی خوب؟
راستش من پیش مشاور میرم ولی اونجوری ک میخوام هنوز نتیجه نگرفتم! البته تمرکزمم همچین خوب نیست حالا نمیدونم دلیلش اینه یا که مشاور ممکنه برنامش خوب نباشه؟
ولی یه سریا با همین رتبشون دو رقمی شده! مدرسمونم یکیو اورده که مشاور علامه حلی 3عه و چنتا رتبه یک رقمی زیر دست این بودن یکی از دوستام ک تجربیه رفته پیشش و گفت اختصاصیم بالای 6500 شد ولی عمومیا گندزدم یه مشکل دیگه هم هست اینه ک این اقا هر دو هفته یه بار هست ولی ممکنه برنامه یه هفته ای بده! به تجربه ی این اعتماد کنم و برم یا نه با مشاورخودم پیش برم و خودم بخونم؟
(البته دوستم تجربی بود من ریاضیم :| نمیدونم شایدم خاصیت ریاضیه که زیاد بخونی افزایش تراز چشمگیری نداری :|ولی تجربی کمتر اینطوری باشه)
تورو خدا کمک :| عین چی موندم X_X ~X( [-o< :((

اول. اینکه اینو از الان بدون، اونایی که رتبه‌شون تک رقمی و دو رقمی می‌شه تقریبا مشاوری که پیشش میرن ماکسیمم 10-20 درصد نقش داشته در موفقیتشون. من الان دو رقمی های امسال مدرسه خودمون رو که میشناسم به طور مثال، اینا همه‌شون از اول دبیرستان درس خون بودن و همیشه تو مدرسه تاپ بودن سال قبلیا هم تک رقمی دو رقمی هامون رو خبر دارم و همین بوده.
طرف خودش درس خون و کاری و متمرکز بوده. مشاور به جایی نرسوندتش. خودش چهار سال زحمت کشیده. بنابراین چه در مورد معلما چه مشاورا اینکه مشاور فلان مدرسه بودن یا ان تا رتبه دو رقمی از زیر دستشون در اومده ملاک هیچی نیست. مشاورا معمولا سعی می‌کنن برای تبلیغاتشون یه عده که می‌دونن خفنن دور خودشون جمع می‌کنن که بعدا بگن اینا نتیجه کار من بوده.

دوم. من متوجه نشدم چرا برنامه رو از تمرکز و خود دانش آموز متمایز کردی. :د برنامه شاید هدف اصلیش این باشه که تمرکز رو زیاد کنه چون تو وقتی می‌دونی دقیقا داری چیکار می‌کنی تمرکزت بهتر می‌شه تا زمانی که پراکنده بخونی. مثلا برنامه‌ای که من باهاش خوب می‌تونستم کار کنم اینطوری بود که مباحث اون بازه زمانی رو با مشاور مدرسه توی واحدهای درسی هفته می‌چیدیم با احتساب اینکه فرضا فلان فصل چند واحد وقت میبره تا تستاش تموم شه؟ سه واحد. این سه تا رو پخش میکردیم توی واحدای هفتگی. یعنی من میدونستم مثلا چهارشنبه یه واحد دیف دارم که باید تقریبا چه حجمی رو جمع کنم، یه واحد فیزیک، یه عربی. برنامه ای که از مدرسه بیای تازه نشینی 1 ساعت فکر کنی از کجا شروع کنم.
و آره ریاضی افزایش تراز چشمگیرش نیازمند پشت کار و درس خوندن مستمره و زود بازده نیست برخلاف مثلا دینی. مثلا تو یک شبه دیفرانسیلت 30 باشه تا صبحم بخونی خیلی بعیده برسی به 70 مثلا.

Fatimal

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
علم و صنعت ایران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Bahar_R :
اول. اینکه اینو از الان بدون، اونایی که رتبه‌شون تک رقمی و دو رقمی می‌شه تقریبا مشاوری که پیشش میرن ماکسیمم 10-20 درصد نقش داشته در موفقیتشون. من الان دو رقمی های امسال مدرسه خودمون رو که میشناسم به طور مثال، اینا همه‌شون از اول دبیرستان درس خون بودن و همیشه تو مدرسه تاپ بودن سال قبلیا هم تک رقمی دو رقمی هامون رو خبر دارم و همین بوده.
طرف خودش درس خون و کاری و متمرکز بوده. مشاور به جایی نرسوندتش. خودش چهار سال زحمت کشیده. بنابراین چه در مورد معلما چه مشاورا اینکه مشاور فلان مدرسه بودن یا ان تا رتبه دو رقمی از زیر دستشون در اومده ملاک هیچی نیست. مشاورا معمولا سعی می‌کنن برای تبلیغاتشون یه عده که می‌دونن خفنن دور خودشون جمع می‌کنن که بعدا بگن اینا نتیجه کار من بوده.

دوم. من متوجه نشدم چرا برنامه رو از تمرکز و خود دانش آموز متمایز کردی. :د برنامه شاید هدف اصلیش این باشه که تمرکز رو زیاد کنه چون تو وقتی می‌دونی دقیقا داری چیکار می‌کنی تمرکزت بهتر می‌شه تا زمانی که پراکنده بخونی. مثلا برنامه‌ای که من باهاش خوب می‌تونستم کار کنم اینطوری بود که مباحث اون بازه زمانی رو با مشاور مدرسه توی واحدهای درسی هفته می‌چیدیم با احتساب اینکه فرضا فلان فصل چند واحد وقت میبره تا تستاش تموم شه؟ سه واحد. این سه تا رو پخش میکردیم توی واحدای هفتگی. یعنی من میدونستم مثلا چهارشنبه یه واحد دیف دارم که باید تقریبا چه حجمی رو جمع کنم، یه واحد فیزیک، یه عربی. برنامه ای که از مدرسه بیای تازه نشینی 1 ساعت فکر کنی از کجا شروع کنم.
و آره ریاضی افزایش تراز چشمگیرش نیازمند پشت کار و درس خوندن مستمره و زود بازده نیست برخلاف مثلا دینی. مثلا تو یک شبه دیفرانسیلت 30 باشه تا صبحم بخونی خیلی بعیده برسی به 70 مثلا.
تمرکز جدا از اون موضوع منظورمه تمرکزی که تو حین خودن درس هستو میگم من ذهنم زیاد متفرق میشه وسط درس که نباید اینطوری بشه
منم جدول میکشم و اینا رو توش وارد می کنم ولی بعضی وقت ها اگه خیلی ایده ال در نظر بگیرم وقت کم میارم واقعا شما اینطوری نبودین؟

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

برای اینکه‌ ذهنت متفرق نشه اولا حتما یه محیط ثابت انتخاب کن که شرطی بشی اون محیط جای مطالعه‌س. ثانیا اگر دور و برت توی اون محیط وسیله زیاد هست که ممکنه با نگاه بهشون هم ذهنت بره سمت موضوعات متفرقه اطرافت رو خلوت کن. یه روش هم هست که پیشنهاد می‌کنن زمانی که درس می‌خونی یه کاغذ تمیز بذار کنار دستت هر وقت فکر متفرقه سراغت اومد رو کاغذه بنویسش که بعدا بهش فکر کنی اینطوری به تدریج تمرکزت بهتر می‌شه. اما به طور کلی من به تجربه خودم دیدم وقتی نسبت به یه درس دید مثبت دارم تمرکزم بالاتر می‌ره و بازدهی خوندنم هم بیشتره. سعی کن به همه درسا با دید مثبت نگاه کنی.

برنامه‌ت رو هم طبیعیه که اولش ایده‌آل فکر کنی ولی به تدریج که تست می‌زنی می‌فهمی مثلا ۵۰ تا تست تحلیلی رو می‌تونی توی ۹۰ دقیقه بزنی. فرضا یه فصلی ۱۵۰ تا تسته، می‌فهمی که ۳ واحد باید براش بذاری. برنامه رو باید جوری بچینی که یه مقداری انعطاف هم داشته باشه (حالا نه دیگه خیلی باز و صفاسیتی ها) در این حد که مثلا اگر تخمینت روی یه درسی یه خورده اشتباه بوده جبرانی داشته باشی چون برنامه‌ای که هی بهش نرسی انگیزه‌تو داغون می‌کنه. مثلا در هفته ۳ تا واحد جبرانی بذار.

× آها یه توصیه هم به همه می‌کنم. به هیچ وجه من الوجوه وقتی دارید تست سری اول (آموزشی) می‌زنید هول نباشید و نذارید کسی هولتون کنه. درست و دقیق همه اشکالاتتون رو بفهمید و تا یاد نگرفتید ازش رد نشید. اگر برای شیرفهم شدنش ۶ واحد احتیاج دارین به حرف معلم و مشاور توی ۴ واحد مختصر مفیدش نکنید. به شخصه از توقعات بیجا و بدو بدو تست زدن مبحثا خیلی ضربه خوردم.‌ :د

Fatimal

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
علم و صنعت ایران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Bahar_R :
برای اینکه‌ ذهنت متفرق نشه اولا حتما یه محیط ثابت انتخاب کن که شرطی بشی اون محیط جای مطالعه‌س. ثانیا اگر دور و برت توی اون محیط وسیله زیاد هست که ممکنه با نگاه بهشون هم ذهنت بره سمت موضوعات متفرقه اطرافت رو خلوت کن. یه روش هم هست که پیشنهاد می‌کنن زمانی که درس می‌خونی یه کاغذ تمیز بذار کنار دستت هر وقت فکر متفرقه سراغت اومد رو کاغذه بنویسش که بعدا بهش فکر کنی اینطوری به تدریج تمرکزت بهتر می‌شه. اما به طور کلی من به تجربه خودم دیدم وقتی نسبت به یه درس دید مثبت دارم تمرکزم بالاتر می‌ره و بازدهی خوندنم هم بیشتره. سعی کن به همه درسا با دید مثبت نگاه کنی.

برنامه‌ت رو هم طبیعیه که اولش ایده‌آل فکر کنی ولی به تدریج که تست می‌زنی می‌فهمی مثلا ۵۰ تا تست تحلیلی رو می‌تونی توی ۹۰ دقیقه بزنی. فرضا یه فصلی ۱۵۰ تا تسته، می‌فهمی که ۳ واحد باید براش بذاری. برنامه رو باید جوری بچینی که یه مقداری انعطاف هم داشته باشه (حالا نه دیگه خیلی باز و صفاسیتی ها) در این حد که مثلا اگر تخمینت روی یه درسی یه خورده اشتباه بوده جبرانی داشته باشی چون برنامه‌ای که هی بهش نرسی انگیزه‌تو داغون می‌کنه. مثلا در هفته ۳ تا واحد جبرانی بذار.

× آها یه توصیه هم به همه می‌کنم. به هیچ وجه من الوجوه وقتی دارید تست سری اول (آموزشی) می‌زنید هول نباشید و نذارید کسی هولتون کنه. درست و دقیق همه اشکالاتتون رو بفهمید و تا یاد نگرفتید ازش رد نشید. اگر برای شیرفهم شدنش ۶ واحد احتیاج دارین به حرف معلم و مشاور توی ۴ واحد مختصر مفیدش نکنید. به شخصه از توقعات بیجا و بدو بدو تست زدن مبحثا خیلی ضربه خوردم.‌ :د
مرسی بابت کمک خیلی زیادت :) ی چیزی العان مثلا من درسا رو در حد امتحانای مدرسه فقط بلدم و قبلا تست نزدم این تستا ی دفعه اولو اموزشی در نظر بگیرم؟
بعد شما اخر هر واحد درسی یه واحد مرورم مثلا برای دیف با فیزیک میذاشتی ک از مباحثی که کار کردی تست زماندار و ازینا بزنی یا تو مراحل بعدی ازمونا تستای دفعات بعدیو میزدی؟
و اینکه حدودا چه تعداد تست ریاضی(هر کدوم از مشتثاتش یا به طور میانگین کلی) یا فیزیک تو یه بازه ی زمانی استاندارده؟ میدونم منحصر بفرده ولی خوب یه معیار واسه بحث انحراف من از معیارای دیگه و اینا بد نیست :Dی

mhs.1d

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
ریاضی

اگه ناامید شدیم چ کنیم؟
اینکه فکر میکنی پایه تموم نمیشه و نمیشه و نمیشه
تسلط پیدا نکردی هنوز کامل ...
چ کنیم؟ :rolleyes:
توی دوران پیش که دیگه زیاد نمیشه نه ..؟ مدرسه و تست زدن واسه پیشو ..
هِلپ می :| آن هَپی :-<

ali_0111mirza

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Bahar_R :
من الان دو رقمی های امسال مدرسه خودمون رو که میشناسم به طور مثال، اینا همه‌شون از اول دبیرستان درس خون بودن و همیشه تو مدرسه تاپ بودن سال قبلیا هم تک رقمی دو رقمی هامون رو خبر دارم و همین بوده.
طرف خودش درس خون و کاری و متمرکز بوده
اصن انگیزمو از بیخ و بن نابود کردی :|
پس الان که من دارم از الان میخونم رتبه تاپ{ 8->} نمیارم ؟! :-s

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق

به نقل از ali_0111mirza :
اول اینکه تاپ یعنی چی؟ تاپ شما و ما شاید فرق کنه. هرکسی یه ایده عالی رو باید مشخص کنه واسه خودش و سعی کنه خودش رو به اون نزدیک کنه.
و نحوه ی درس خوندنتون هم قطعا مهم واسه رسیدن به این رتبه ی تاپ!!
میشناسم کسی رو که 3ماه آخر خوند و 300 آورد و کسی رو که 3سال خوند و 3هزار اورد. کاملا شرایط و آدم ها متفاوته و یکی از دور نمیتونه نظرخاصی بده

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از FaMa :
مرسی بابت کمک خیلی زیادت :) ی چیزی العان مثلا من درسا رو در حد امتحانای مدرسه فقط بلدم و قبلا تست نزدم این تستا ی دفعه اولو اموزشی در نظر بگیرم؟
بعد شما اخر هر واحد درسی یه واحد مرورم مثلا برای دیف با فیزیک میذاشتی ک از مباحثی که کار کردی تست زماندار و ازینا بزنی یا تو مراحل بعدی ازمونا تستای دفعات بعدیو میزدی؟
و اینکه حدودا چه تعداد تست ریاضی(هر کدوم از مشتثاتش یا به طور میانگین کلی) یا فیزیک تو یه بازه ی زمانی استاندارده؟ میدونم منحصر بفرده ولی خوب یه معیار واسه بحث انحراف من از معیارای دیگه و اینا بد نیست :Dی
مباحث رو سال کنکور همه رو آدم یه دور کار می‌کنه و همه‌چی رو بار اول که تست می‌زنی بدون زمان و با جنبه تثبیت مطلب و‌یادگیری بزنی که بهش میگن تست آموزشی.
مرحله بعدش تستا رو سنجشی می‌زنی یعنی زمان می‌گیری. حالا اینکه چه تستی سنجشی بزنی یه خورده بستگی داره بخوای/نیاز داشته باشی چه حجمی تست بزنی. می‌تونی مثلا یه کتاب رو مبحث مورد نظرت رو کامل بزنی آموزشی، بعدش یه کتاب دیگه رو مثلا مضرب ۳ سنجشی بزنی. می‌تونی کتابت رو زوج هاش رو آموزشی بزنی اول بعدش بری فرد ها رو سنجشی بزنی. می‌تونی هم کتابت رو کامل آموزشی بزنی بعدش یه آزمون آزمایشی مثلا گزینه ۲ رو آزمونیش که درس و مبحث مورد نظرت بوده (از بین آزمون های غیر جامعش ها) دانلود کنی و توی زمانش حل کنی.
زمان استاندارد هم توی کنکور برای ریاضی ۱.۵ دقیقه، فیزیک ۱ دقیقه و ۱۳ ثانیه و شیمی یک دقیقه‌ست. توی تست زدن سنجشی باید سعی کنی خودتو تا بشه به این زمانا نزدیک کنی ولی توی آموزشی اصلا زمان نگیر. (البته کش نده وقتی داری تست آموزشی می‌زنی، با تمرکز ولی بدون عجله) البته تبصره‌ش هم اینه که وقتی داری تست مبحثی می‌زنی حتی وقتی مسلط شدی ممکنه نتونی در بعضی مباحث به این وقت برسی مثلا ۳۵ تا تست استوکیومتری رو طبیعیه که نتونی توی ۳۵ دقیقه بزنی چون توی کنکور هم ۳۵ تا تست استوکیومتری جلوت نمی‌ذارن و ضمنا هیچ رتبه‌ی خوبی همه‌ی تست های کنکور رو نمی‌زنه. :د

به نقل از ali_0111mirza :
نه خب من اینو نگفتم که کسی نا امید بشه. توی پروسه کنکور اتفاقا همیشه مواردی هست که نشون دادن کار نشد نداره. :د منتها مثلا اونی که از پایه قوی بوده طبعا مسیرش هموار تره و افراد موفقی که از پایه قوی بودن بیشترن از کسایی که پایه رو دورهمی گذروندن. صرفا کار و اراده بیشتری می‌خواد ولی شدنیه بخصوص از الان اگر بخونی. اگر مثلا بهمن بود شاید اینو نمی‌گفتم ولی الان برای هیچ رتبه‌ای تقریبا نمی‌شه گفت دیره.

تامیلا

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریــز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست فناوری

به نقل از رهــــــــــــا :
اگه ناامید شدیم چ کنیم؟
اینکه فکر میکنی پایه تموم نمیشه و نمیشه و نمیشه
تسلط پیدا نکردی هنوز کامل ...
چ کنیم؟ :rolleyes:
توی دوران پیش که دیگه زیاد نمیشه نه ..؟ مدرسه و تست زدن واسه پیشو ..
هِلپ می :| آن هَپی :-<
خب بذار ی چیز بهت بگم
تو امسال خیلی بیشتر از چیزی ک فکرشو بکنی وقت داری، این استرسای الکی فقط ذهنتو مشغول میکنه
من بهت قول میدم حتی با کمترین میزان درس خوندنم آخر سر قراره همه ی درسا رو (به جز حذفی هات که مسلما الان خیلی زوده براش) چندبار حتی دور کنی ! اینو من بهت قول میدم
من خودم پارسال این موقع به حجم درسا ک فکر میکردم کلا سکته میکردم ! همش احساس میکردم اصلا این شیمی دو هرگز قرار نیست تموم شه :| اما باور کن نه تنها تموم شد بلکه بعدش چندین بارم دور شد
نگران تسلطم نباش ، قرار نیست همین الان ب تسلط برسی ، بعضیا بعد ۲ دور خوندن وتست زدن مسلط میشن بعضیا بیشتر.. اصلنم مهم نیست کی به تسلط برسی حتی ۲-۳ ماه مونده هم دیر نیست فقط تا اون موقع تلاش کن ؛؛)
چرا نمیشه درس خوند ؟؟ :/
فرق سال پیش با پایه اینه که قراره ۳ تا پایه رم بخونی و اصلنم هول نکن ک ای وای تا پارسال یکیشم به زور میخوندیم :D
عادی میشه کلا ، پایه هم تکراریه ، آسون و روون جلو میره
ساعت مطالعتم بیشتر میشه اگه سالای پایه روزی ۲ ساعت درس می خوندی مثلا سال پیش میشه ۴ ! ینی تایمت ۲ برابر یا ۳ برابر میشه
ینی کلا مجبوری پایه رم با پیش بخونی وگرنه یادت میره :)

بالا