- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
- #41
Full_professor
کاربر فعال
- ارسالها
- 64
- امتیاز
- 38
- نام مرکز سمپاد
- ح ل ی
- شهر
- طهرون
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : بدون خدا چطوری میشه؟
پاک بشه لطفا
پاک بشه لطفا
مطمئنی به این چیزی که زدی ؟به نقل از Weeping Angel :من نمی دونم این داستان رو کجا شنیدی ولی چیزی که هست توی علم سعی می کنن همه چیز رو کمی کنن تا معلوم بشه دقیقا دارن راجع به چی حرف می زنن.
توی علم کامپیوتر واحدی وجود داره به اسم FLOPS که بیان کننده قدرت پردازش یه کامپیوتر هست. در سال 2012 تحقیقی که توسط IBM انجام شد نشون داد که مغز انسان قدرت پردازشی حدود 36.8 پتافلاپس داره و در حال حاضر سوپر کامپیوتر هایی وجود دارن که با قدرت 93 پتافلاپس پردازش انجام می دن (Sunway TaihuLight) و سوپرکامپوتر هایی در دست تولید هستن که با قدرت اگزافلاپس کار خواهند کرد (پتا = 10به توان 15 ، اگزا= 10 به توان 18)
راستی بد نیست با Watson هم آشنا بشید موجود باحالیه
آیا می دونید که بر طبق علوم نوروساینس و عصب شناسی رسما دارید چرت میگید؟به نقل از Full_professor :دوستان این بحث کامپیوتر رو رها کنید چه ارتباطی به موضوع تاپیک نداره بنظرم
این دوستمون هم درست میگه و مغز انسان به مراتب پیچیده تر از یک کامپیوتر هست!
چیزی که مغز انسان رو متمایز میکنه معماری اون هست نه قدرت پردازش یا حافظه اش!
مغز انسان حدود ۱۰۰ میلیارد سلول عصبی(نورون) داره که اینها به سطحی از ولتاز (الکتروشیمی) حساسند. و البته (اینو یقین ندارم) میتونن این سطوح حساسیت رو تغییر بدن (و اگر اینطور باشه قدرت مغز دقیقا میشه بینهایت!) ...ساده ترین مثالش ۳۲ حرف الفباس که شما میتونید میلیون ها و میلیاردها ترکیب درست کنید از این حروف و کلمه تولید کنید. حالا اگر اون بحث تغییر حساسیت به سطح ولتاژ ورودی هم مطرح باشه که دیگه میره توی بینهایت!
کلا به این مبحث شبکه ی عصبی میگن و یک نوع معماری متفاوت از ۸۰۸۶ هست که الان تو کامپیوتر ها استفاده میشه و قابل قیاس نیست اصلا! کما اینکه فرضا شما برای یک کار ساده ی پردازشی (مثلا پیدا کردن یک شی در میان اشیاء دیگر - پردازش تصویر) نیاز به هزاران خط کدنویسی و زمان و حافظه و قدرت پردازشی زیادی هستید درحالیکه مغز شما کارهای به مراتب پیچیده تر رو در کسری از ثانیه و با بخش کوچکی از سلول های خودش میتونه انجام بده.
این بحثتونم راه جلش اینه:
خالق نمیتونه پدیده ای پیچیده تر از خودش بسازه اما میتونه پدیده ای همسطح یا نزدیک خودش بسازه که از خودش پیچیده تر بشه!
الان یه بحث جدی تو عرصه رباتیک همینه که یه روزی ربات ها بر انسانها تسلط پیدا کنند. و این مبحث جدی ای هست. چون اگر یه ربات بتونه هوش مشابه انسان پیدا کنه، از طرف دیگه چون راحتتر میتونه توانایی هایی مثل قدرت پردازش و حافظه و تداوم عملکرد و ... رو افزایش بده و میتونه رباتی پیشرفته تر از خودش بسازه و یا خودشو پیشرفت بده و خلاصه از انسان جلو بزنه!
یعنی فرضا شما بخواید ۱۰ درصد قدرت تجزیه و تحلیل و یا حافظه تون رو افزایش بدید شاید ماه ها باید تلاش کنید(البته تو شب های امتحان یکشبه ممکنه ) ولی یه ربات خیلی راحت میاد برا خودش حافظه و پروسسور و .... اضافه میکنه! و همینطور قدرت خودشو چند برابر میکنه!
این لحن رو میگن طنز نه توهین.دوما بار اثبات بر عهده شماست.این حرف هایی که زدید انقدر سراسر پر از غلط علمیه که حتی با خوندن بخش عصب کتاب زیست دوم دبستان هم میشه ردش کرد.حالا اگه این کتاب رو در سطح خودتون نمی دونید می تونید برید فصل های مربوط به نورون ها و اعصاب رو از گایتون یا کتابی مثل این مطالعه کنید تا متوجه بشید چرا حرفاتون در زمینه این علوم انقدر مضحکه که من متعاقبا از لحن طنز استفاده کردم.به نقل از Full_professor :منم میتونم همینطور بی ادبانه و بدون هیچ منبع و سند شمارو متهم به زدن حرفای غیر علمی و حتی غیر اخلاقی کنم ولی ترجیح میدم همونطور که تو بحث قبلی خیلی ساده براتون منبع آوردم، باز هم بفرمایید دقیقا با کجای مسئله مشکل دارید تا براتون منابع مستند و علمی بیارم.
دوست عزیز رعایت ادب اولین گام برای یک گفتگوی مفید است.
اگر روزه نیستید یک لیوان آب یا شربت خنک نوش جان کنید و بعد دقیقا بطور علمی نقدهاتون رو وارد بفرمایید. بنده آماده ی پاسخگویی علمی از روی رفرنس معتبر علمی هستم.
خیله خب،تک تک بررسی میکنیم.به نقل از Full_professor :متاسفانه من شمارو و لحنتون رو نمیتونم ببینم و این جملات در توصیف متن من که در فضای شوخی و طنر نوشته نشده رو نمیتونم اونطور که دلتون میخواد تفسیر کنم
دوست عزیز شما که نقدتون به حرفای من غیر علمی و بدون رفرنس بودنه چطور اینقدر غیر علمی و بدون رفرنس نقد میکنید؟ شما باید قسمتی که فکر میکنید اشتباهه رو مشخص کنید و یا سند بخواید و یا با سند خودتون رد کنید! مطالبی که من گفتم و در متنم هم قید کردم، مربوط به بحث شبکه های عصبی در کامپیوتر هست. که با الهام از شبکه ی عصبی مغز انسان مطرح و ساخته میشه. یادم نمیاد هیچ حرفی از نوروساینس زده باشم جز یک فرضیه (که جلوش نوشتم یقین ندارم) برای بینهایت شدن توان مغز که اینم به صورت کاملا علمی میتونم براتون تشریح و تفسیر کنم!
اینطور کلی گویی ها و متهم کردن متن به غیر علمی بودن و مسخره کردن و .... چیزی از ارزش این متن کم نمیکنه و حرفای شمارو تایید نمیکنه!
شما یکسری پیش فرض های تقریبا درست رو قرار دادید و ازش نتیجه گیری شخصی کردید.(و اینکه چرا غلطه جواب نقل قول بعد)مغز انسان حدود ۱۰۰ میلیارد سلول عصبی(نورون) داره که اینها به سطحی از ولتاز (الکتروشیمی) حساسند. و البته (اینو یقین ندارم) میتونن این سطوح حساسیت رو تغییر بدن (و اگر اینطور باشه قدرت مغز دقیقا میشه بینهایت!)
شما میتونید هر تعداد واژگان رو با هر ترتیبی کنار هم بذاری،ولی مسلما فقط تعدادی از اون ها معنی میدن.اتصالات عصبی و نورون ها هم محدودیت ها و تنظیمات خاص خودشون رو دارن.مثل قواعد زبانی.در مورد ولتاژ هم میتونم به بحث اعراب گذاری تشبیهش کنم.برای هر کلمه فقط یکسری اعراب گذاری های خاصی رو گذاشت تا معنی بده....ساده ترین مثالش ۳۲ حرف الفباس که شما میتونید میلیون ها و میلیاردها ترکیب درست کنید از این حروف و کلمه تولید کنید. حالا اگر اون بحث تغییر حساسیت به سطح ولتاژ ورودی هم مطرح باشه که دیگه میره توی بینهایت!
نوع پردازش کار های مختلف متفاوته.کامپیوتر ها خیلی بهتر و سریعتر میتونند محاسبات عددی انجام بدند در حالی که مغز ما به طور مثال خیلی بهتر چهره ها رو تشخیص میده.نوع کار در پردازش و قدرت پردازش تاثیرگزاره.کلا به این مبحث شبکه ی عصبی میگن و یک نوع معماری متفاوت از ۸۰۸۶ هست که الان تو کامپیوتر ها استفاده میشه و قابل قیاس نیست اصلا! کما اینکه فرضا شما برای یک کار ساده ی پردازشی (مثلا پیدا کردن یک شی در میان اشیاء دیگر - پردازش تصویر) نیاز به هزاران خط کدنویسی و زمان و حافظه و قدرت پردازشی زیادی هستید درحالیکه مغز شما کارهای به مراتب پیچیده تر رو در کسری از ثانیه و با بخش کوچکی از سلول های خودش میتونه انجام بده.
خطایی که شما باهاش درگیر هستید اینه که یکسری پیش فرض رو قرار میدید،سپس بر اساس اون پیش فرض ها نتیجه گیری میکنید و اون ها رو درست میدونید؛در حالی که در علوم تجربی مهمترین مدرک مشاهدات هستند نه تحلیل ها و تفسیر ها.این جور استدلال شما بیشتر به درد علمی مثل فلسفه میخوره نه علوم تجربی.یادم نمیاد هیچ حرفی از نوروساینس زده باشم جز یک فرضیه (که جلوش نوشتم یقین ندارم) برای بینهایت شدن توان مغز که اینم به صورت کاملا علمی میتونم براتون تشریح و تفسیر کنم!