• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون زيست شناسي سمپاديا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ÄBČDE FGHÏ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آيا در صورت بر گزاري چنين طرحي(طرح سوال توسط كاربران )تمايل به حضور در آن داريد

• كنكوري هستم ،تمايل به طرح سوال و استفاده از مجموعه سوالات دارم

رای‌ها: 3 11.1%
  • كنكوري هستم ،تمايل به استفاده از سوالات دارم و تمايل به طرح سوال ندارم

رای‌ها: 8 29.6%
  • كنكوري هستم ،خير

رای‌ها: 0 0.0%
  • فارغ التحصيل هستم تمايل به شركت در بحث ويرايش سوالات و يا طرح سوال را دارم

رای‌ها: 10 37.0%
  • فارغ التحصيل هستم تمايلي ندارم

رای‌ها: 6 22.2%

• رای‌دهندگان
    27
  • Poll closed .
پاسخ : توليد آزمون هاي زيست شناسي توسط بچه هاي سايت (نظر

خب الان هم تاپیک انتقال داده شده هم تازه از کنکور 95 گذشته و ذهن افراد زیادی برای طرح سوال باز و آماده هست.
متقاضی داریم الان؟
پیشنهاد خوبیه ها... ;) :-?

فك كنم چهار روز به پايان نظر سنجي مونده و استفاده كننده ها حدود شش نفر شدن كه بدك نيست نسبت به دو نفر ولي بازم خيلي خوب نيست ، با اين حال براي شروع كار خوبه ،فكر نكنم اين قلم چي برسيم سوال بديم چون سوالا بايد اقلا دو روز قبلش آماده باشن،از دوستاني كه فارغ التحصيل هستن و تمايل به همكاري دارن خواهش دارم تو همين تاپيك بيان نظراشون رو در مورد اين كار بگن ../اميدوارم كار خوبي بشه /m\
بعد از بسته شدن نظر سنجي به طور دقيق با يه سريا(يا همه) كه ابراز تمايل كردن به صورت جداگانه ارتباط بر قرار مي كنيم و سوال ازشون ميگيريم ، (بعدا از اين دوستان مي خوام پ،خ بدن تا بشناسمشون ولي فعلا زوده)
يه كار ديگه ام هست :
اگه كسي تمايل داره در pdf سازي و يا مرتب تر كردن اطلاعات و ايجاد نقش هاي زيباي گرافيكي در سوالات همكاري كنه تو همين تاپيك بگه دستش درد نكنه ;;) (اينم جور شد ، ممنون از خانوم shnava)

سلام
ببین میتونی در زمینه کار های کامپیوتری(مرتب کردن و pdf و .‌..) و ویراستاری رو من حساب کنی!

شروع توليد آزمون زيست: اعلام آمادگي براي طرح يا بررسي س

فكر نكنم نياز باشه كه تا پايان نظر سنجي براي شروع كار صبر كنيم ، همين الان مي تونيم كار رو شروع كنيم .
براي اولين قدم :دوستاني كه براي حضور در اين كار تمايل دارن (چه تو نظر سنجي شركت كردن يا نه)(كنكوري هستن يا فارغ التحصيل)لطفا در اسرع وقت به من يه پ.خ بدن
نكته:فارغ التحصيلاي عزيز در پيغام خصوصيشون لطفا ذكر كنن كه دوست دارن تو كدوم بخش( طرح سوال يا نظارت بر سوالات(محتوا و متن) يا هر دو)شركت كنند.
تذكر: بعد از اينكه همكاري رو شروع كردين و تصميم گرفتين قطع همكاري كنين مثلا ديگه سايت نياين براي قطع همكاري خواهشا يه پ.خ بدين و بگين ديگه نمي خواين همكاري كنين و همين طوري كارو ترك نكنين

کسانی که مایل به همکاری در بخش تولید محتوا یا بخش نظارت هستند لطفا با یک پیام خصوصی اعلام آمادگی بفرمایند

طرح سوال زيست(پ.خ بدين)

آقا هنوز فقط يكي دو نفر پ.خ دادن X-( X-( X-(،لطفا اگه تو نظر سنجي راي مثبت دادين پ.خ بدين من نمي دونم چرا،بيش از ده نفر تو نظر سنجي تمايل به طرح سوال كردن ولي هنوز نصف اين تعدادم پ.خ ندادن خوب ما از كجا بفهميم شما مي خواين همكاري كنين؟ ~X( ~X( ~X( ~X(
يكم پايه باشين اين كار خيلي جذابه

توليد آزمون هاي زيست شناسي توسط بچه هاي سايت (پ.خ)

تا حالا كاربران زير اعلام آمادگي كردن:
Shirin77
Shnava
آقا حميد رضا
رضا...N
@rmin@
Mahsa M
hossein9021
با همين تعداد مي شه كار كرد(بقيه كسايي كه اعلام آمادگي كردن تو نظر سنجي كجان ؟؟؟؟؟)،اگه كسي باز خواست همكاري كنه هر وقت شد پ.خ بده ،بعد از شروع كارم باز ميشه پ.خ بدين ،
ممنون
از مديرا خواهش مي كنم اين پست پشت سر هم رو نديده بگيرن فك كردم دليل كمي پ.خ ها نديدن تاپيكه براي همين پست دادم تا تاپيك بياد بالا

اولين سري سوالات زيست

سوالات

بالاخره اولين سري سوالات طرح شد مطابق با قلم چي اين هفته كه بالا لينكش هست :)
كليدشو تا شب ميزارم

اينكه فقط دو نفر در طرح اين سوالات نقش داشتن باعث دير شدن كار شد :D
سوالات قرار بود سخت باشه ولي ببيشتر نكته دار شد تا سخت ،،كليد و پاسخنامه تشريحيش رو بعدا ميزارم،حتما پاسخ تشريحيو بخونيد من خودم سعي كردم نكات زياديو بزارم توش و اينكه حتما قرار نيست قبل قلم چي اينو بزنيد و پاسخارو بخونيد چون نكاتش بعدنم به دردتون مي خوره
بعد اينكه سوالات سال دومش فونتش خراب شده به بزرگيتون ببخشيد آخه مجبور شدم با پ خ منتقلشون كنم :D و اينكه وقت كم بود ،فعلا اينو قبول كنين بعدا درستش مي كنيم #:-S

شرایط و نحوه برگزاری ازمون زیست

جواباتون رو تا فردا ظهر برا حسین بفرستین
کلیدارو هم ظهر فردا میزاریم ...
و در ضمن به نفر اول نشان علمی داده میشه...
نکات متفرقه[nb]نستعلیق نویسی به صورت عکس از سایت nastaliqonline.ir
[/nb]

پاسخ : توليد آزمون هاي زيست شناسي توسط بچه هاي سايت

فقط لازم دونستم بگم واسه آزمونای بعدی تصویر اینقدر زشت نزنید سردر سایت

Back
بالا