• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا اعلام نتایج 95

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تا اعلام نتایج 95

انتقالی گرفتن تو بین ال ساده تر از سراسریه ایا؟
خیلی ضروریه...یکی توضیحش بده :((
من به امید انتقالی ترم اول به تبریز شهرایی مثل همدان اینا میزنم....

ملت قانون انتقالی رو برداشتن حداقل برا علوم پزشکیا. مطلع باشید. الان دوستای من میخواستن انتقالی بگیرن نمیتونن، ترم 3و4 اومده بود اصفهان 5 م هست ولی برا فیزیوپاتش باید برگرده بعدش دوباره ببینه میتونه بیاد یا نه. خلاصه حساب نکنین اصن.

به نقل از سمپادك :
ملت قانون انتقالی رو برداشتن حداقل برا علوم پزشکیا. مطلع باشید. الان دوستای من میخواستن انتقالی بگیرن نمیتونن، ترم 3و4 اومده بود اصفهان 5 م هست ولی برا فیزیوپاتش باید برگرده بعدش دوباره ببینه میتونه بیاد یا نه. خلاصه حساب نکنین اصن.
من شنیده بودم برای بین ال ها راحت انتقالی میدن یعنی اینطوری نیست؟ :(

چیزی که برام عجیب و غیرقابل درکه.....نتیج بی سابقه ی تهرانیهاست!!!!!
هنوز نمیفهمم که برای چی باید اینقدر منطقه دو ریاضی ضعیف باشه!

به نقل از hosseinmoghaddas :
چیزی که برام عجیب و غیرقابل درکه.....نتیج بی سابقه ی تهرانیهاست!!!!!
هنوز نمیفهمم که برای چی باید اینقدر منطقه دو ریاضی ضعیف باشه!
تو به کارایی که توبوفه شریف باید برای ما انجام بدی فکر کن نه این چیزا!!

واي تروخدا دارم دق ميكنم

يكي بگه انتقالي دانشگاه آزاد واسه رشته هاي پزشكي به تهران و كرج چقد احتمالش هست ؟؟؟

به نقل از سمپادك :

حتي آزاد؟؟؟ بين ال و اينا؟؟؟ حالا به تهرانم نه! كرج؟؟؟

به نقل از P@Ri_JAB :
حتي آزاد؟؟؟ بين ال و اينا؟؟؟ حالا به تهرانم نه! كرج؟؟؟
اگه منظورت دانشگاه تهرانه که شوخی جالبی بود |: من خبر ندارم بقیه رو ولی دولتی که این شده..
اینقدر اینا که پردیسن به نفعشونه اگه میتونین برین پردیس، رتبه دولتی م اوردین برین پردیس، همین طرح نداشتنشون خداس..اپلای هم بخواین بکنین ازادین.

آقا ی سوال حالا مثلن این دوستی ک رتبه تک رقمی تجربی اورده بعد لیسانسشم گرفته میتونه بره پزشکی دولتی تحصیل کنه؟؟؟....عاخه میگن تحصیل رایگان یک باره فقط

سلام!
ببخشید من بلد نیستم تو این سایت چطوری چندتا نقل قول کنم!
اولا این که خیلی از همه عزیزانی که بهم تبریک گفتن ممنونم!دمتون گرم که خیلی مهربونید! (شیرینی رو هم نمیدونم چطوری تقدیم کنم!ولی خیلی نوکریم!)
ثانیا این که من نمیدونم باید دقیقا کجا یه تاپیک بزنم برای پرسش و پاسخ.لطفا یکی راهنماییم کنه شاید بتونم به بعضی از سوالات بعضی از بچه ها جواب بدم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا