آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
آزمون بزرگ گاج امروزو چطور دادین؟
سطح سوالات چطور بود؟

• لایک
امتیازات: smza
  • لایک
امتیازات: ats
اصلا استاندارد نبود!
چون اصلا نخونده بودم فقط ریاضی رو خوب زدم :-" و علوم البته!
شیمی و زیست به شدت سخت طرح شده بود
عمومی هاش استاندارد بودن غیراز ریدینگ که مسخره بود
همه تو حوزه ما وقت کم آوردن
۶ماه کانون رفتم ۱بار سنجش جامع پایه و یه بار هم گاج که امروز بود و اینو فهمیدم که قلمچی هم برنامه اش خوبه و هم سوالاش نسبت به اونایی دیگه خیلی استاندارده! !!! حالا خودتون تصور کنید سوالای سنجش چقد بی ریخت و مسخره و غیر استاندارده که قلمچی در برابرش استانداردهفقط خوبی سنجش فونت سوالاشه و البته شرایط سر جلسه. ..

من سنجش نرفتم ولی میخوام سال بعد برم.
دلیلتون چیه؟(واسه اینکه میگید مفت نمیرزه)
خیلی از افرادم با من موافقن که واقعا به غیر از عمومی سنجش بقیش چرت و پرته از هر نظر ولی به قول دوست بالایی از نظر فونت و شرایط سر جلسه خوبه

18تاش رو نزدم از 165 تا

چقدر سنجش سخت بود..شیمی که افتضاح بود
الان باید به درصدای قلمچی توجه کنیم یا سنجش؟مثلا شیمی جمعبندی دو تو قلم 70 80 زدم ولی حالا هیچی ازش نزدم!استرس دوچندان شد!
چقدر هم که تصحیح خوبی داره.شیمی 37 زدم برام اومده 72:D

و علیکم بالقلمچی;)

این رتبه سنجش چقدر قابل اعتماده؟!اخه جامعه اماری هم خیلی بالا نبود 100 هزار نفر کجا500 هزار نفر کجا!!!
بعد اون رتبه معادل با کنکور 95 مهم تره یا رتبه اصلی؟! کسی هست از یه سنجش تا سنجش بعدی رتبه اش خیلی تغییر کرده باشه از تجربیاتش بگه:-s

این رتبه سنجش چقدر قابل اعتماده؟!اخه جامعه اماری هم خیلی بالا نبود 100 هزار نفر کجا500 هزار نفر کجا!!!
بعد اون رتبه معادل با کنکور 95 مهم تره یا رتبه اصلی؟! کسی هست از یه سنجش تا سنجش بعدی رتبه اش خیلی تغییر کرده باشه از تجربیاتش بگه:-s
نميشه چندان اعتماد كرد به رتبش

اسمش روشه
سنجش
کنکور که نیست
بهش هم اعتمادی نیست
روحیه‌تو حفظ کن و به خوندن ادامه بده

بچه ها سلام ازمون امروز چطور بود؟
اقا کدوم رتبه مهمه؟رتبه تویه ازمون یا معادلش با کنکور ۹۵

هزینه ثبت نام توی آزمون های قلمچی چجوریه؟
شرایطش چطوره؟
از قلمچی راضی هستید؟

• لایک
امتیازات: smza
من قلم چی میرم بنظرم سوالاش اصن استاندارد نیس همچنین تایم ازمونش ادم خسته میشه:|

این آزمون های تابستان قلمچی کلا هزینش چقدره که 30% تخفیف زده؟

قلمچی با اینکه معمولا حوزه های بی نظمی داره
و پشتیباناش هم 90% مواقع سرویس میکنن :|
اما نهایتا من حیث المجموع بهتره از بقیه آزمونا به نظرم
(هرچند خب سختی سوالاش مطرح هست، که امسال چیزی که دیدیم این بود که سنجش از قلمچی هم سختتر بود :| )
بعدم سوال سخت خیلی وقتا نکته مثبتی محسوب میشه
اینم بد نیس اشاره کنم که من تا تابستون پارسال یکی از مخالفین سر سخت قلمچی بودم :))

این آزمون های تابستان قلمچی کلا هزینش چقدره که 30% تخفیف زده؟

یکی از پشتیبان/مشاور/هرچی هاشون زنگ زده بود به من واسه تبلیغ و اینا؛ گفت 1 میلیون و سیصد و خورده ای. البته نفهمیدم فقط تابستان بود یا کلن. :-‌؟

یکی از پشتیبان/مشاور/هرچی هاشون زنگ زده بود به من واسه تبلیغ و اینا؛ گفت 1 میلیون و سیصد و خورده ای. البته نفهمیدم فقط تابستان بود یا کلن. :-‌؟
یحتمل کلش هست :))
اگر فقط تابستون باشه ناموسن فک نمیکنین خیـــــــــلی دیگه کاظم اوردوز میشه :-"
من الان یادم اومد فک کنم حدود 700خورده ای دادم (از اول مهر البته)
بدون هیچ چیز دیگه ای (کتاب و بلاه بلاه بلاه)

یحتمل کلش هست :))
اگر فقط تابستون باشه ناموسن فک نمیکنین خیـــــــــلی دیگه کاظم اوردوز میشه :-"

نه ازینا بعید نیست. :-" مخصوصن که باید هزینه این تبلیغات تلفنیشون رو هم دربیارن. :/ فکرکنم به همه بچه های مدرسه مون زنگ زدن :/
بقیه موسسات چه جوریه؟ گزینه دو، گاج؟

Back
بالا