- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی 3
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
همونطور که دوستان گفتن، باید ببینید با کدومش راخت ترید. قلمچی هر دو هفتست و واقعا بعضی آزمون ها حسش نیست برید بدید. آدم خسته میشه. ولی جامعه آماریش مخصوصا تجربی خیلی خوبه. و اینکه ختما آزمون های سنجش انتهای سال رو شرکت کنید. جامعه آماریش خیلی بالاست و هر سال یه خطی میتونه از کنکور بده. البته نه لزوما. مثلا امسال شیمیش به شدت سخت بود. اما کنکور راحت بود. و اینکه قلمچی های آخر سال به شدت چرت شده بودن و کم شرکت میکردن و بیشتر باعث تخریب روحیه بود. اینه که مشاور مدرسه میگفت شرکت نکنید.برای سال اخر کدوم مناسبتره قلم چی یا گزینه دو؟بیشتریا هر دوتا رو شرکت میکنن خیلیا هم میگن چون قلم چی یک هفته در میونه دقت گیره و سوالاشم تشابهی با کنکور نداره!و گزینه دو منطقی تره...حالا واقعا سال اخر چیکار کنیم؟

(کیفیتِ برنامهـایِ آزمونـایِ قلمچی)

، من خودم با ادبیات خیلی مشکل داشتم اما چند آزمون اخیر درصدم بالای هشتاد بود و خوشال بودم سرش
اما یکی از دروسی که به شخصه قبولش ندارم زبان هست. به نظرم سوال غلط زیاد داره، یا سوال هایی که چندگزینه جواب صحیح میتونه باشه که دلیلش اینه که احتمالاً طراح سوالا در حد کتاب بلده خودش. اما بازهم نظر شخصی
خود کانون ایراد های فراوانی داره اما تاپیک درباره سوالاتش هست بنابراین انگشتانم را همینجا متوقف میکنم.