پس خوبه.به نقل از Backstreetboy :آره.....برای سوم ریاضی پارسال 10300 نفر بودن!
به نقل از Kirk Hammett-metallica :پس خوبه.
آخه ميگفتن كه تعداد جامعه آماري گاج خيلي پايينه؟اين كه زيادم پايين نيست!
اما برا قلم چي تعداد شركت كننده هاي سوم تجربي ،تا اونجايي كه دوستام ميگفتن حول و حوشه 17 18 هزار نفر بوده.
حالا به نظر شما كدوم رو ثبت نام كنيم؟
به نقل از Backstreetboy :بهتر از اون اینکه رتبه ی تورو با اون درصدایی که میاری مطابق کنکور سال قبل بت میده!....(من بیشتر از اینش خوشم میاد!)......
الان گزینه دو عالیه : تابستون با اینکه خیلیا جدی نگرفتن هر رشتش 35000 تا داره ... احتمالا تو سال 50000 تا میشهبه نقل از pn.f :در کانون جمعیت بیشتری شرکت می کنند وسابقه ی خوبی هم داره.سؤال هاش هم که از نظر من خوبه (البته خودم شرکت نکردم ولی سؤال هاش رو دیدم.) وبهتر میتونید خودتون رو با دیگران مقایسه کنید.
من مال ریاضی های گزینه 2ررو میدونم که حدود 35000تاست.فکرکنم تجربی هم دیگه همین حدودها باشهبه نقل از Kirk Hammett-metallica :جامعه آماري گاج ، قلم چي و گزينه 2 هر كدوم چند نفره ؟براي سال سوم .مثلا خود سوم تجربي.
هركي اطلاعات داره ،كمك كنه.
ممنون
به نقل از شيوا :من گاج میدم، جامعه آماریو نمیزنه!! این که نشد که! من الآن نمیدونم کجام از بین چند نفره این رتبه ی من؟! کلا باید میگفت بالاخره یه چیز مهمی هست. کسی میدونه پیش ریاضی گاج چند نفرن؟! شاید من ندیدم!!؟
به نقل از Backstreetboy :منم برام این سوال پارسال که گاج بودم پیش اومد!......
رفتم نمایندگیش گفتم من میخوام جامعه ی آماریشو ببینم!
یه کارنامه ی جدید برام زد که جامعه ی آماری هم توش بود!......هم تو کشو هم تو شهر هم تو استان!
به نقل از pat :من مال ریاضی های گزینه 2ررو میدونم که حدود 35000تاست.فکرکنم تجربی هم دیگه همین حدودها باشه
خب سوال خوب رو میشه همه جا پیدا کرد الان مثلا من میتونم بیام آزمون های شما رو بگیرم و سوال هاشو ببینمبه نقل از pat :90%باهات موافقم ولی این هم مهمه که جایی که آزمون میدی سوال های بهتری داشته باشه،که گزینه 2 بهتره(اصلا هدفم کل کل نیست،جون اونا می خوان پول درارن این ماییم که این وسط مایه خیرشون شدیم)