به نقل از roham :ببینید من هم گزینه2بودم هم قلم چی
گزینه2سوالاتش کپی سوالات کنکوره وبسیار مزخرف
قلم چی عالیه
توصیه می کنم حداقل کزینه2نرید نمی خواید قلم چی برید برید گـــــــــــــــــــــــاج
این رو می دونم که حداقل پارسال گزینه2خیلی مزخرف بود
به نقل از roham :ببینید من هم گزینه2بودم هم قلم چی
گزینه2سوالاتش کپی سوالات کنکوره وبسیار مزخرف
قلم چی عالیه
توصیه می کنم حداقل کزینه2نرید نمی خواید قلم چی برید برید گـــــــــــــــــــــــاج
این رو می دونم که حداقل پارسال گزینه2خیلی مزخرف بود
چرا؟!!! خب میخواستم چیزی از قلم نیافتهبه نقل از nimafo :کوتاه کنید متن رو لطفاً
به نقل از vesal :اینکه سوالا به کنکور نزدیک باشن بهتره یا اینکه آسون باشن؟!
مامیخواهیم واسه کنکور آماده بشیم...
فکر نمی کنم گزینه 2 اینجوری که شما میگی باشه!!!
در کل اگر کسی توی هردو تجربه داره وکنکور هم داده راهنمایی کنه خیلی خوب میشه...
به نقل از maral55 :سال هاي قبل رو نمي دونم ولي به نظرم امسال گزينه دو با برنامه تابستونش هر چند كه ايراد زياد داره از قلم چي حسابي جلو افتاده و مسئله ديگش هزينه ها كه به نظر من قلم چي با توجه به خدماتي كه ميده يعني در كل فقط همون آزمون ! هيچ تطابقي به هزينه كه ميگيره نداره. كتاب هاي قلم چي هم به نظر من كلا هيچ كدوم به در نمي خورن. يعني شما با چه منابعي بايد آماده بشي بري بشيني سر جلسه آزمون؟
به نقل از Kirk Hammett-metallica :من خودم گزينه 2 شركت نكردم ، از اول راهنمايي هم قلم چي ميرفتم!!(از سال اول راهنمايي در آزمونهاي كانون شركت ميكردم!!!!!!!)
سوالاي قلم چي تو بعضي از درسها خيلي ساده و پيش پا افتاده ميشه (مثل رياضي 2) ، بعضي از درسها هم خيلي سخت ميشه (مثل هندسه 1)
بعضي ها هم كپي كتاب تستي هاي مختلف ميشه (دين و زندگي 2)!!!!
سوالاي مفهومي درسي مثل زيست هم كمه تعدادش!
شيمي هم كه بسيار آسااااااااااااااااااان!!!
اما اين آزمون هاي تابستونش وضعيت رو يه خورده بر عكس كرده (سوالاي ادبيات و ديني كه هميشه كپي شده ي اين كتاب و اون كتاب بودن ، ديگه فكر كنم تاليفي (تر ) شدن)
تو همين آزمون آزمون (22 مرداد) سوالاي فيزيك نسبت به آزمون قبل به نسبت سخت تر بود.
اما با اين وجود من هنوز قلم چي ميرم ، چون يه جورايي عقيده دارم بهش.
اما يه نكته اي رو هم اضافه كنم من :
سوالاي آزمون بزرگ گاج رو اگه بررسي كنيم ، خيلي مفهومي تر از اين امتحاناي قلم چي بود.
سوالاي شيمي مخصوصا و هم چنين رياضياتش.فيزيك هم چندتا سوال خيلي قشنگ مفهومي داشت.
اما مشكل گاج هم اينه كه جمعيت آماري پاييني داره و اين خودش يه جورايي بده.
حالا به نظر ما كدوم آزمون رو ادامه بديم؟
گزينه 2
قلم چي؟
يا گاج؟
يه چيزي هم كه شنيدم اينه كه ميگن ، سوالاي قلم چي تو سال سوم و پيش دانشگاهي خيلي سخت تر از سال هاي قبلشه ، اين حرفم چقدر درسته؟