آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508

hamoooooooon

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
دانشگاه
علوم پزشكي تبريز
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...

البته جزوه ها و dvd های گزینه 2 بد نیست برنامش خرابش کرده

1024

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
مدال المپیاد
یادش به خیر قدیما...
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
بازم ریاضی!

راستی آزمونای گزینه دو یه بار در ماهه؟
این که خیلی کمه

golpesar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
مدال المپیاد
یه بار دفترچه سوالات آزمونشو ورق زدم!
رشته دانشگاه
هنوز به کسی نگفتم!خیلی خیلی سکرته...

به نقل از mAhsAAA :
امسال رتب ههای کنکور کاملا از آزمونهای کانون متمایز بود!
2نفر که تو کانون رتبه هاشون همیشه زیر 20 بود یکیشون شد 133 و یکیشون 115!
و کسی که رتبه های کانونش حدود 1000 بود شد 167!!!!!
این چیزایی که میگید اصلا صلاحیت رو نشون نمیده!اینا استثنا هایی هستن که همیشه وجود دارن!
اگه به اختلافا دقت کنی میبینی زیا تر از اونین که بشه به ضعف کانون نصبتش داد!اتو کنکور همیشه کسایی هستن که کمتر از اونی که توقع دارن میشن و کسایی که بیشتر از اونی که میخوان میشن!این به شانس ربط داره...
کانون هر سال قبل از کنکور پیش بینی میکنه کیا احتمالا خوب میشه رتبه هاشون!رو هوا این چیزا رو نمیگن!
خوب مسلما همشون به وقوع نمیپیونده!(دارم درسامو مرور میکنم :D :مندلیفم از 9 تا پیشبینیش 8 تاش درس بود و همین 8 تا شهرتش رو زیاد تر کرد!همه اون 8 تا رو مهم میدونن،و به اون یه دونه اهمیت نمیدن)
نمیخوام بگم کانون بدون نقصه!اما به هر حال فک میکنم از بقیه با من جور تره!

1024

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
مدال المپیاد
یادش به خیر قدیما...
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
بازم ریاضی!

به نقل از golpesar :
این چیزایی که میگید اصلا صلاحیت رو نشون نمیده!اینا استثنا هایی هستن که همیشه وجود دارن!
اگه به اختلافا دقت کنی میبینی زیا تر از اونین که بشه به ضعف کانون نصبتش داد!اتو کنکور همیشه کسایی هستن که کمتر از اونی که توقع دارن میشن و کسایی که بیشتر از اونی که میخوان میشن!این به شانس ربط داره...
کانون هر سال قبل از کنکور پیش بینی میکنه کیا احتمالا خوب میشه رتبه هاشون!رو هوا این چیزا رو نمیگن!
خوب مسلما همشون به وقوع نمیپیونده!(دارم درسامو مرور میکنم :D :مندلیفم از 9 تا پیشبینیش 8 تاش درس بود و همین 8 تا شهرتش رو زیاد تر کرد!همه اون 8 تا رو مهم میدونن،و به اون یه دونه اهمیت نمیدن)
موافقم
اینا همه استثنان
من همه جوره شو میشناسم. کسیو که تو کانون تک رقمی بود و تو کنکور هم تک رقمی شد.
کسیو که تو کانون تک رقمی بود ولی تو کنکور دو رقمی شد.
کسیاییو که رتبه کنکورشون از کانونشون بهتر بود...
کسیاییو که رتبه کنکورشون از کانونشون بدتر بود...
کنکور یه آزمونه که فقط یه روز برگزار میشه.تو اون یه روز ممکنه ده به توان n اتفاق بیفته .فقط باید از خدا بخوایم اون روز یه بلایی سرمون نیاد...

من هنوز نفهمیدم برم کانون یا گزینه دو! :D

hamoooooooon

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
دانشگاه
علوم پزشكي تبريز
رشته دانشگاه
پزشكي

lk
به نقل از golpesar :

مندلیف 10 تا پیش بینی داشته 8تاش درست بوده :D

1024

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
مدال المپیاد
یادش به خیر قدیما...
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
بازم ریاضی!

هورا! P:>
من بالاخره تصمیم گرفتم!! :D
میرم گزینه دو!

fred

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
یه جایی همین نزدیکی ها

از عنایات گاج همین بس که از امسال آزمون تشریحی هم گذاشته.
فک کن...

AMIR7.2

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
من...ناسا...عمرا...

ولی من شنیدم قلم چی سوالاش آسونه...

fred

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
یه جایی همین نزدیکی ها
پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی

من رفتم قیمتش رو پرسیدم واسه سوم ریاضی 220 تومن.
چه خبره آخه.
میگفت اگه از خرداد ثبت نام میکردی اون موقع 160 تومن بود.
تورم رو دارین؟

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از siavash_a :
یه چیزه جالب :D جشن تجلیل از رتبه های یک رقمی قلمچی برگزار شد! و اسامی نفرات برترش هم عوش شد :D قبلا گفته بود که چند تا دیگه از رتبه های برتر هم بودن ولی به دلیل پیوستگی کمتر اسمشون رو نزدیم! اما بعئ جشن اسم نفر اول تجربی رو از تو لیستش ورداشت! نفر اول و نفر ششم ریاضی بهش اضافه شدن! چون از سال سوم بودن لابد تو جشنم رفتن دیگه! خلاصه جالبش اونجاش بود که اسم نفر اول تجربی رو با اینکه تو آزمونا و مجله هاش بود برداشت!
شاید خودش راضی نبوده!(برای جشن هم نیومده بود)(مطمئنم که آزمون های کانون رو می داده چون کل سال اسمش نفر اول تجربی بود) . نفر اول هم مکاتبه ای آزمون می داده!

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

اینایی که میگم یه جمع بندی از استدلال های خودم و چند تا از دبیر ها و مشاور هاست که البته خیلی هم عاقلانه به نظر میان :
1- تا قبل از عید اصلا به فکر جامعه آماری و تراز نباشید
چون همه که یه مطلب رو نمی خونن( منظورم اینه که معلم ها در جاهای مختلف بر اساس اولویت خودشون درس میدن ) برای همین هم نمیشه به تراز ها اعتماد کرد
ولی بعد از عید چون تقریبا همه تمام مبحث ها رو خوندن میشه رو بحث تراز و جامعه آماری فکر کرد
2- گاج رو ترجیحا ثبت نام نکنید
درسته که کتاب های گاج یه جورایی عالی هستند ولی آزمونش کاملا نو پاست و اصلا خوب از آب در نمی آد. هر کی هم که پارسال گاج بوده پشیمون شده
البته انتظار میره که تا دو-سه سال آینده گاج هم یکی از آزمون های خوب رو داشته باشه
3- اشکال قلمچی دو هفته ای بودنشه
برای بچه های سمپاد که اکثرا خودشون به موقع درس می خونن این طرح مناسب نیست ولی برای عموم جامعه که حالیشون نیست(این مثل میتونه تشبیه خوبی باشه ولی خیلی روش فکر نکنید :تا نباشد چوب تر فرمان نبرند گاو و خر ) باید برن قلم چی تا درس خوندن براشون جا بیفته
4- اشکال گزینه 2 حجم زیاد درس ها و برنامه ریزی بر اساس روز
ممکنه یه روز شما مردید، اونوقت دیگه جبرانش سخته ولی اگه از اون خرخون هایید برید گزینه 2 به نفعتونه
5- گزینه 2 تست هاش مفهومیه که خوبه ولی با زمان آزمونش جور درنمیاد ولی اگه بدون زمان تست هاش رو بزنید خوبه
6- چه گزینه 2 چه کانون شما باید خودتون یه برنامه ی خوب برای خودتون تنظیم کنید و با هدف درس بخونید

نکات مهم همین ها بود، دیگه توضیح بیشتر نمی دم که خیلی طولانی نشه
اگه لازم باشه تو پست های بعدی بیشتر توضیح میدم

maral55

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
دانشگاه
-

به نقل از AMIR7.2 :
ولی من شنیدم قلم چی سوالاش آسونه...

من به چشم خودم ديدم . واقعا بيخوده. يعني حتي اگه نخونده هم بري سر جلسه همه درس ها رو بالاي 50 ميزني

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

قلم چي از سوم به بعد سخت ميشه

maral55

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
دانشگاه
-

به نقل از آبجي مرضيه :
قلم چي از سوم به بعد سخت ميشه

اگه اينطور باشه خب اين روش به نظر من كاملا غلطه چون بچه ها تو سال هاي پايه وقت بيشتري دارن كه درس ها رو بهتر و بيشتر بخونن و با سوال ها قوي با پايه قوي بيان بالا ولي تو سال كنكور همه درس ها جمع ميشن

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک

امسال به خاطر سختی بیش از حد آزمون های گزینه ی دو چند نفر از بجه های ما صدمه ی جدی تو کنکور خوردن! به نظر من سیر سختی سوالای کانون کاملا استاندارده! به طوری که تو آزمون های جامعش برای کنکور دیگه واقعا در حد کنکوره!

جیران

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان خرم آباد
مدال المپیاد
المپیاد شیمی و زبان

وای به نظر من سطح سوالای گزینه دو در حد کنکوره و آسون و تو در همون حد آماده میشی ولی قلم چی سخت تره و آمادگی بیشتری واسه سوالای کنکور که آسون تره پیدا میکنی
من خودم قلم چی رو انتخاب کردم
جامعه آماریش هم که معلومه...

mohsenbarzegar

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
qom nodet
شهر
qom
مدال المپیاد
به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم
رشته دانشگاه
هرچی خدا قسمت کنه میخونیم

سوالای کانون نسبت به گزینه 2 راحت تر و استاندارد تره

جیران

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان خرم آباد
مدال المپیاد
المپیاد شیمی و زبان

به نقل از mohsenbarzegar :
سوالای کانون نسبت به گزینه 2 راحت تر و استاندارد تره
وای نه اصلا
گزینه دو آسون تره و تقریبا استاندارد تر ولی واسه کنکور خوب نی

siavash_a

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سمنان
دانشگاه
:دی
رشته دانشگاه
IT or software

به نقل از Behzad N.M :
اینایی که میگم یه جمع بندی از استدلال های خودم و چند تا از دبیر ها و مشاور هاست که البته خیلی هم عاقلانه به نظر میان :
1- تا قبل از عید اصلا به فکر جامعه آماری و تراز نباشید
چون همه که یه مطلب رو نمی خونن( منظورم اینه که معلم ها در جاهای مختلف بر اساس اولویت خودشون درس میدن ) برای همین هم نمیشه به تراز ها اعتماد کرد
ولی بعد از عید چون تقریبا همه تمام مبحث ها رو خوندن میشه رو بحث تراز و جامعه آماری فکر کرد
2- گاج رو ترجیحا ثبت نام نکنید
درسته که کتاب های گاج یه جورایی عالی هستند ولی آزمونش کاملا نو پاست و اصلا خوب از آب در نمی آد. هر کی هم که پارسال گاج بوده پشیمون شده
البته انتظار میره که تا دو-سه سال آینده گاج هم یکی از آزمون های خوب رو داشته باشه
3- اشکال قلمچی دو هفته ای بودنشه
برای بچه های سمپاد که اکثرا خودشون به موقع درس می خونن این طرح مناسب نیست ولی برای عموم جامعه که حالیشون نیست(این مثل میتونه تشبیه خوبی باشه ولی خیلی روش فکر نکنید :تا نباشد چوب تر فرمان نبرند گاو و خر ) باید برن قلم چی تا درس خوندن براشون جا بیفته
4- اشکال گزینه 2 حجم زیاد درس ها و برنامه ریزی بر اساس روز
ممکنه یه روز شما مردید، اونوقت دیگه جبرانش سخته ولی اگه از اون خرخون هایید برید گزینه 2 به نفعتونه
5- گزینه 2 تست هاش مفهومیه که خوبه ولی با زمان آزمونش جور درنمیاد ولی اگه بدون زمان تست هاش رو بزنید خوبه
6- چه گزینه 2 چه کانون شما باید خودتون یه برنامه ی خوب برای خودتون تنظیم کنید و با هدف درس بخونید

نکات مهم همین ها بود، دیگه توضیح بیشتر نمی دم که خیلی طولانی نشه
اگه لازم باشه تو پست های بعدی بیشتر توضیح میدم

بچه های سمپادم والا کم تنبل نیستنا اتفاقا من خیلی وقتا میبینم بچه های مدارس عادی بیشتر تلاش میکنند ولی خب نمیدونم این سمپادیا چرا هرچی نمخونن بازم خوب میشن :D ولی خب جدای اینکه فاصله دو هفته ای باعث میشه بیشتر درس بخونی(من خودم که همیشه بیشتر میخوندم چون اصولا آدم تنبلی بودم :D) ضعف هات و اشتباهاتی که تو درس خوندن داری رو هم زودتر پیدا میکنی و اینطوری برای جبران ضعف ها هم بهتره. قلمچی که استدلالش اینه واسه کارش برای منم منطقی بود ولی خب آدم با آدم فرق میکنه من که درس خوندم اصلا شبیه آدم نبود :))))
به نقل از maral55 :
من به چشم خودم ديدم . واقعا بيخوده. يعني حتي اگه نخونده هم بري سر جلسه همه درس ها رو بالاي 50 ميزني
سوالای پیش قلمچی خیلی بهتره و مساله دیگه اینکه اگه از بعد آزمون و استاندارد بودن میگی که مشکلی نداره اینجوری نیست که همه بالا و تو تراز ها و رده بندی مشکل به وجود بیاد خیالت راحت! هرکی بیشتر خونده و سر جلسه هم درست مدیریت کرده بهتر میشه. اگه با بعد آموزشی آزمون مشکل داری بازم قلمچی خیلی بیشتر به بعد آموزشی توجه میکنه سوالای زیادی داره که بری خونه ارزیابی کنی و یاد بگیری

محمد!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی1 تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج

من پدرم از سرمایه گذارای گاج بوده
اما وقتی میبینه توی کتاب هاش دارن هجو گویی و اضافه گویی میکنن شرافت مندانه(!) میاد بیرون از گاج
خوداییی خیلی توش مطالب اضافه میارن

بالا