• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...

البته جزوه ها و dvd های گزینه 2 بد نیست برنامش خرابش کرده

راستی آزمونای گزینه دو یه بار در ماهه؟
این که خیلی کمه

به نقل از mAhsAAA :
امسال رتب ههای کنکور کاملا از آزمونهای کانون متمایز بود!
2نفر که تو کانون رتبه هاشون همیشه زیر 20 بود یکیشون شد 133 و یکیشون 115!
و کسی که رتبه های کانونش حدود 1000 بود شد 167!!!!!
این چیزایی که میگید اصلا صلاحیت رو نشون نمیده!اینا استثنا هایی هستن که همیشه وجود دارن!
اگه به اختلافا دقت کنی میبینی زیا تر از اونین که بشه به ضعف کانون نصبتش داد!اتو کنکور همیشه کسایی هستن که کمتر از اونی که توقع دارن میشن و کسایی که بیشتر از اونی که میخوان میشن!این به شانس ربط داره...
کانون هر سال قبل از کنکور پیش بینی میکنه کیا احتمالا خوب میشه رتبه هاشون!رو هوا این چیزا رو نمیگن!
خوب مسلما همشون به وقوع نمیپیونده!(دارم درسامو مرور میکنم ;D :مندلیفم از 9 تا پیشبینیش 8 تاش درس بود و همین 8 تا شهرتش رو زیاد تر کرد!همه اون 8 تا رو مهم میدونن،و به اون یه دونه اهمیت نمیدن)
نمیخوام بگم کانون بدون نقصه!اما به هر حال فک میکنم از بقیه با من جور تره!

به نقل از golpesar :
این چیزایی که میگید اصلا صلاحیت رو نشون نمیده!اینا استثنا هایی هستن که همیشه وجود دارن!
اگه به اختلافا دقت کنی میبینی زیا تر از اونین که بشه به ضعف کانون نصبتش داد!اتو کنکور همیشه کسایی هستن که کمتر از اونی که توقع دارن میشن و کسایی که بیشتر از اونی که میخوان میشن!این به شانس ربط داره...
کانون هر سال قبل از کنکور پیش بینی میکنه کیا احتمالا خوب میشه رتبه هاشون!رو هوا این چیزا رو نمیگن!
خوب مسلما همشون به وقوع نمیپیونده!(دارم درسامو مرور میکنم ;D :مندلیفم از 9 تا پیشبینیش 8 تاش درس بود و همین 8 تا شهرتش رو زیاد تر کرد!همه اون 8 تا رو مهم میدونن،و به اون یه دونه اهمیت نمیدن)
موافقم
اینا همه استثنان
من همه جوره شو میشناسم. کسیو که تو کانون تک رقمی بود و تو کنکور هم تک رقمی شد.
کسیو که تو کانون تک رقمی بود ولی تو کنکور دو رقمی شد.
کسیاییو که رتبه کنکورشون از کانونشون بهتر بود...
کسیاییو که رتبه کنکورشون از کانونشون بدتر بود...
کنکور یه آزمونه که فقط یه روز برگزار میشه.تو اون یه روز ممکنه ده به توان n اتفاق بیفته .فقط باید از خدا بخوایم اون روز یه بلایی سرمون نیاد...

من هنوز نفهمیدم برم کانون یا گزینه دو! ;D

lk
به نقل از golpesar :

مندلیف 10 تا پیش بینی داشته 8تاش درست بوده :D

هورا! <:-P
من بالاخره تصمیم گرفتم!! ;D
میرم گزینه دو!

از عنایات گاج همین بس که از امسال آزمون تشریحی هم گذاشته.
فک کن...

ولی من شنیدم قلم چی سوالاش آسونه...

پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی

من رفتم قیمتش رو پرسیدم واسه سوم ریاضی 220 تومن.
چه خبره آخه.
میگفت اگه از خرداد ثبت نام میکردی اون موقع 160 تومن بود.
تورم رو دارین؟

به نقل از siavash_a :
یه چیزه جالب :دی جشن تجلیل از رتبه های یک رقمی قلمچی برگزار شد! و اسامی نفرات برترش هم عوش شد :دی قبلا گفته بود که چند تا دیگه از رتبه های برتر هم بودن ولی به دلیل پیوستگی کمتر اسمشون رو نزدیم! اما بعئ جشن اسم نفر اول تجربی رو از تو لیستش ورداشت! نفر اول و نفر ششم ریاضی بهش اضافه شدن! چون از سال سوم بودن لابد تو جشنم رفتن دیگه! خلاصه جالبش اونجاش بود که اسم نفر اول تجربی رو با اینکه تو آزمونا و مجله هاش بود برداشت!
شاید خودش راضی نبوده!(برای جشن هم نیومده بود)(مطمئنم که آزمون های کانون رو می داده چون کل سال اسمش نفر اول تجربی بود) . نفر اول هم مکاتبه ای آزمون می داده!

Back
بالا