• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
پاسخ : قلمچی یا کنکور آسان است ؟

کنکور آسان است فقط مسخره بازیه

کنکور آسان است فقط برای چیزای خاصه و کلی رمز میذارن که اگه متن معمولی رو حفظ کنی بهتره

کنکور آسان است در حد مطالبی که تو شبکه ها تبلیغ میکنن فقط خوبه .

بر فرض مثال یه مدتی تو شبکه استانی ما تبلیغشو میکردن . تو مبحث آینه فرمول "8" رو گفته بود . بعد 10 دی وی دیو با همین قانون پر کرده بود.
بچه های ما پارسال گول همینارو خوردن گند زدن تو کنکور .

به نقل از دکتــــر :
کنکور آسان است در حد مطالبی که تو شبکه ها تبلیغ میکنن فقط خوبه .

بر فرض مثال یه مدتی تو شبکه استانی ما تبلیغشو میکردن . تو مبحث آینه فرمول "8" رو گفته بود . بعد 10 دی وی دیو با همین قانون پر کرده بود.
بچه های ما پارسال گول همینارو خوردن گند زدن تو کنکور .

ممنون دکتر جان حتما به بچه هامون ابلاغ میکنم چون میخوان پول بذارن تا دی وی دی هاشو بخرن

اصن این درسته که دی وی دی های کنکور آسان است رو با کانون مقایسه کنی ؟؟؟

ولی من یک سوال دارم .
آیا سی دی های مشاوره کنکور آسان است و ونوس به درد می خوره یا نه ؟ لطفا کمک کنید. چون اگه خوبه می خواهم سریع برم بگرم .

آره کنکورآسان است اصلا به درد نمیخوره

فقط مثه اینکه یه قسمتایی رو های لایت کرده باشن فقط همونو تو سی دی هاشون میگن

به درد نمیخوره

آدم خودش درست بخونه می ارزه به همه اینا

این سی دی ها از نظر من هیچ کدوم با هیچ کدوم فرق نداره ، همش برای سرکیسه کردن دانش آموزاس . ببینید ، این سی دی ها عموما برای بچه های متوسط که قشر بیشتری از دانش آموزا رو تشکیل میدن طراحی شده ، اگه سطح شما از اونا بالاتر باشه در واقع با دیدن این فیلم ها دارین وقت تلف می کنین . حتا اگرم اینجور نباشه ، این جور رمزی یاد گرفتن و ... برای کسی که می خواد یه سال و خورده یی مطالب تو ذهنش بمونه فایده یی نداره ، خودتون توی یکی از این کنکورهای آزمایشی حالا قلمچی یا گزینه یا ... شرکت کنین ، با برنامه شون پیش برین ، درس ِ مدرسه رو ، کتاب درسی رو خوب بخونید و تست بزنید ، از کتابای خوب . اینجوری خوب روی هر مبحثی مسلط میشین . ارزش نداره آدم پول و وقتشو بذاره برای چیزی که معلوم نیست نتیجه یی داشته باشه یا نه ، اصل فهمیدن ِ مطالبه و بعدشم تکرار ... موفق باشید : )

به نقل از محمدرضا! :
اصن این درسته که دی وی دی های کنکور آسان است رو با کانون مقایسه کنی ؟؟؟

داداش گلم بنده بین این دو گزینه میخواستم یکی رو انتخاب کنم واسه همین مقایسه گذاشتم ;;)

به نقل از Fatemeh.H :
این سی دی ها از نظر من هیچ کدوم با هیچ کدوم فرق نداره ، همش برای سرکیسه کردن دانش آموزاس . ببینید ، این سی دی ها عموما برای بچه های متوسط که قشر بیشتری از دانش آموزا رو تشکیل میدن طراحی شده ، اگه سطح شما از اونا بالاتر باشه در واقع با دیدن این فیلم ها دارین وقت تلف می کنین . حتا اگرم اینجور نباشه ، این جور رمزی یاد گرفتن و ... برای کسی که می خواد یه سال و خورده یی مطالب تو ذهنش بمونه فایده یی نداره ، خودتون توی یکی از این کنکورهای آزمایشی حالا قلمچی یا گزینه یا ... شرکت کنین ، با برنامه شون پیش برین ، درس ِ مدرسه رو ، کتاب درسی رو خوب بخونید و تست بزنید ، از کتابای خوب . اینجوری خوب روی هر مبحثی مسلط میشین . ارزش نداره آدم پول و وقتشو بذاره برای چیزی که معلوم نیست نتیجه یی داشته باشه یا نه ، اصل فهمیدن ِ مطالبه و بعدشم تکرار ... موفق باشید : )

بنده درس های اختصاصی رشته ی ریاضی را به راحتی درک میکنم و آنچنان مشکلی ندارم .
حتما، باید در کنکور های آزمایشی کانون ثبت نام میکنم ، چندین ماهه که همه ی این آموزشگاه های تست زنی را باهم مقایسه میکنم و به این نتیجه رسیدم که کانون بهترینه ;;)

Back
بالا