sooshans
کاربر فعال
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...
فقط گزينه دو
فقط گزينه دو
قلمچی رو میشه با هر برنامه ی سازگار کرد ولی گزینه 2 کلا تو این زمینه خیلی بده. کلا ایده ی اولیه گزینه 2 یه اشتباه خنده داره!!(همون ساعتی که میدن و میگن این ساعت این رو بخونید)آدم به خاطره اینکه گزینه 2 فقط سوالاش بهتره نباید خودش رو گول بزنه مدل آزمون اصلا تو اولویت نیست. همینقدر که آزمون استاندارد باشه و بچه هارو از رتبه ی یک تا آخر طبقه بندی کنه کافیه. در ضمن سوالای کنکورم همیشه تکراری داره! کلا نه تنها اشکالی نداره که قلمچی از کتاب آبی چند تا تست تو هر آزمون میذاره بلکه خوبم هست.در ضمن مدل کنکور مگه هر سال یکیه که میگین گزینه 2 شبیه تره؟!! مثلا امسال قلمچی ما رو با 3 تا آزمون سخت آخرش کشت! ولی رفتیم سر کنکور دیدیم اونم با پارسال خیلی فرق کرده قلمچی تو هر 3 تا آزمون فیزیک رو سخت گرفت چون معلوم بود امسال فیزیک سخته!! ولی به طور کلی مدل سوالای کنکور بعد رو تا ندین نمیتونید بفهمید و باید با هر نوع سوالی بسازید! قلمچی هم در طول سال همه جور سوالی میده(از کنکور ،تالیفی، سنجش!)به نقل از GABRIELE :گزینه 2 کجاس؟!
با برنامه مدرسه ی ما فقط قلمچی می خونه! و دیگر هیچ!
به نقل از GABRIELE :نه ! بیشتر نیست!
جامعه اماری قلم چی بهتر از جاهای دیگه هست!البته سنجش هم جامعه اماریش بالاست ولی خوب سوالاش زیاد خوب نیست کلی غلط داره!
به نقل از sooshans :من گزينه دو رو به همه ترجيح ميدم سوالاش عاليه
به نقل از نــيما :یه سوال !!!!
من شنیدم خیلی از مدارس سمپاد کشور با گاج قرار داد بستن !
درسته !؟!؟ مدارس شما با گاج قرار داد بستن ؟؟ یا فقط یه شایعه بوده برای تبلیغات ؟؟
در هر صورت من و امیر که رفتیم گاج ! شما هم بیاین دور هم باشیم !!
فکر کنم 10300 نفر باشه!.......اون موقعی که من بودم (پارسال!) که اینطوری بود!به نقل از Kirk Hammett-metallica :جامعه آماري گاج چند نفره؟
10300 نفر برا يه پايه (مثلا دوم تجربي )؟به نقل از Backstreetboy :فکر کنم 10300 نفر باشه!.......اون موقعی که من بودم (پارسال!) که اینطوری بود!
به نقل از Kirk Hammett-metallica :10300 نفر برا يه پايه (مثلا دوم تجربي )؟