Paradise! کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 27 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سمنان دانشگاه سمنان رشته دانشگاه معماری 2010/9/21 #251 پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ... یکی لطفا منو راهنمایی کنه ... برم قلم چی؟ ???
goldstar کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 56 دانشگاه اگه خدا بخواد تهران رشته دانشگاه پزشکی 2010/9/21 #252 پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ... من که از هرکی می پرسم می گن گزینه دو بدترین آزمون هاست واقعا این طوریه ؟؟؟؟؟
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ... من که از هرکی می پرسم می گن گزینه دو بدترین آزمون هاست واقعا این طوریه ؟؟؟؟؟
pedram73 کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر(تا حالا که هیچی نشدم) دانشگاه دانشگاه صنعتی شری ا شایدم تهران رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2010/10/20 #253 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج کیفیت آزمون ها خیلی عالیه مثل کنکور . قیمتش هم نصف قلم چیه . با این وضع کنکور هم واقعا لازمه . بدویین...
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج کیفیت آزمون ها خیلی عالیه مثل کنکور . قیمتش هم نصف قلم چیه . با این وضع کنکور هم واقعا لازمه . بدویین...
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/10/20 #254 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج من اين جمعه اولين آزمونمه دعا كنين خوب بدم.
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/10/20 #255 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج من خودم دوس داشتم برم كانون ولي بابام ميگه گاج بهتره.و حالا پس فردا قراره اولين آزمونمو بدم.
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج من خودم دوس داشتم برم كانون ولي بابام ميگه گاج بهتره.و حالا پس فردا قراره اولين آزمونمو بدم.
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/10/20 #256 پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ... هر كدوم تو يه مقطعي قوين. بعضيا تو آزمون هاي آمادگي كنكور. بعضيا تو آزمون هاي وردي به مدارس گاج و كانون تو آزموناي كنكورش قوين.
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ... هر كدوم تو يه مقطعي قوين. بعضيا تو آزمون هاي آمادگي كنكور. بعضيا تو آزمون هاي وردي به مدارس گاج و كانون تو آزموناي كنكورش قوين.
pedram73 کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر(تا حالا که هیچی نشدم) دانشگاه دانشگاه صنعتی شری ا شایدم تهران رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2010/10/22 #257 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج به نقل از هيدن زاده : من اين جمعه اولين آزمونمه دعا كنين خوب بدم. کلیک کنید تا باز شود... حتما دعا می کنیم آقای بایگی..
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج به نقل از هيدن زاده : من اين جمعه اولين آزمونمه دعا كنين خوب بدم. کلیک کنید تا باز شود... حتما دعا می کنیم آقای بایگی..
pedram73 کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر(تا حالا که هیچی نشدم) دانشگاه دانشگاه صنعتی شری ا شایدم تهران رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2010/10/22 #258 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج امروز اولین آزمون گاج من بود . سوالا خیلی خوب بودن . تشریحیا (ریاضی) هم نسبتا سخت بودن . من قید کانون رو زدم...
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج امروز اولین آزمون گاج من بود . سوالا خیلی خوب بودن . تشریحیا (ریاضی) هم نسبتا سخت بودن . من قید کانون رو زدم...
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/10/23 #259 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج ماشالا.شما انگار خوب زدي من عموميارو نسبتا خراب كردم. تخصصي ها بد نبود.
pedram73 کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر(تا حالا که هیچی نشدم) دانشگاه دانشگاه صنعتی شری ا شایدم تهران رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2010/10/23 #260 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج منم فقط تخصصی ها رو خوب زدم. عمومیا رو خوب نخونده بودم به نقل از هيدن زاده : ماشالا.شما انگار خوب زدي من عموميارو نسبتا خراب كردم. تخصصي ها بد نبود. کلیک کنید تا باز شود...
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج منم فقط تخصصی ها رو خوب زدم. عمومیا رو خوب نخونده بودم به نقل از هيدن زاده : ماشالا.شما انگار خوب زدي من عموميارو نسبتا خراب كردم. تخصصي ها بد نبود. کلیک کنید تا باز شود...