• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...

عزیزم بنظرم هم کانون برو هم گزینه 2

به نقل از مبینا :
عزیزم بنظرم هم کانون برو هم گزینه 2
چه خبره مگه؟

اخ هر کدومشون منافع خاصی دارن

بچه ها من از امسال کانون میرم اما اصلا مدیریت زمان ندارم... مخصوصا برای ریاضی همیشه وقت کم میارم. می تونین راهنماییم کنین؟

می دونی چیه؟باید قدرت شناخت داشته باشی
تشخیص بدی سوال راه حلش زیاده اول شروع به حلش نکنی نه که بگی خب بلدشم بذار جواب بدم

من از روی تجربیات خودم به این نتیجه رسیدم که تا سال قبل از پیش برید گزینه یا گاج!عالیه اما سال پیش برید قلم چی اما سوال های گزینه 2 و گاج و بگیرید خودتون توی خونه حل کنید!
من و دوستام این کار و انجام دادیم البت من فقط گزینه ها رو گیر آوردم اونم بعضی از آزمون هاش !
به نظر من اینجوری خیلی بهتره!
قلم چی سال پیش حدت و مشخص میکنه و باعث میشه پشتکارت بالا بره و البت برنامه اش هم واسه منی که درس نمی خوندم عالی بود!
2 هفته یه بار بودنش مجبورم میکرد درس هامو با کلاس پیش برم!
یه بدی هایی هم خلاصه داشت...........

خب سوالات قلم چی تو نت هستش بابت هر ازمون که بخوای 1000ت میدی بعد بد از هر ازمون تا 8ساعت بعد سوالات با پاسخنامه به ایمیلتون ارسال میشه

من گزینه دو میرم چون هم آزموناش استاندارده و هم فاصله زمانی بین آزمون تازه سوالاتش مشابه کنور سراسری و مشاوره آنلاین داره و کلی امکانات دیگه به همه توصیه میکنم برید گزینه دو و گول تبلیغات کانون رو هم نخورید

من کانون میرم فقط بخاطر اینکه پشت کنکوریم چون فاصله ازموناش کمتر از گزینه 2 واسه پشت کنکوریا بهتره
اما از من به پیش دانشگاهیا نصیحت برین گزینه دو

من بین قلم چیو گزینه 2 موندم 8-|

رتبه های دو رقمیمون تو مدرسه امسال همشون قلمچی میرفتن اما اونهایی که الان دارن آزمون میدن میگن گزینه2 بهتره , حتی از یکی شنیدم میگفت قلمچی سوالهای هر سالش یکیه :-s

یکی هلپ می :-s

Back
بالا