Elnaz1
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- شــــــــــــــــــــــیراز
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- عشق است دامپزشکی...
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...
من که گفتم به خاطر اینکه یه نفر دیگه مون رفت گزینه 2 من رفتم گاج
من میخواستم هر ماه خودم و بسنجم و انقدرا هم وقت ندارم که بذارم 4 ساعت از هر دو هفته ام بره و همچنین ما مشاورای خیلی عالی تو مدرسمون داریم و برامون برنامه ریزی میکنن
به دلیلی هم که گفتم ریاضی و فیزیک قلم چی خیلی آسونه نرفتم و میخواستم با سئوالای واقعی تری خودمو بسنجم وگرنه خودمم بلدم یه کتاب تست بذارم جلوم
تو خونه آدم خیالش از بابت همه چی راحته و بنابراین سخت ترین سئوالات رو هم جواب میده اما این فضای آزمونه که باعث میشه خیلیا نتونن جواب بدن
بازم میگم گزینه 2 و گاج فقط پیشنهاد هستن
ماشاالله هزار ماشالله همه انقدر بزرگ هستن که بتونن خودشون مقایسه کنن و تصمیم بگیرن و اینو هم میدونن که یکی از دلایل جامعه آماری زیاد قلم چی هم چشم و هم چشمیه (تو مدرسه ما که اینطوره) و هم تبلیغات فراگیر
(گفتم یکی از دلایل هاااااااااااااااااااااااا )
گاج هم مثل قلمچی هم مشاور داره هم دفتر برنامه ریزی و خیلی چیزای دیگه روشبه نقل از BlackTG :تو آزمون گاج شما چه تفاوتی با تست زدن احساس میکنین اگه تو خونه هم با در نظر گرفتن ساعت تست بزنین هم مثل همینه
من که گفتم به خاطر اینکه یه نفر دیگه مون رفت گزینه 2 من رفتم گاج
من میخواستم هر ماه خودم و بسنجم و انقدرا هم وقت ندارم که بذارم 4 ساعت از هر دو هفته ام بره و همچنین ما مشاورای خیلی عالی تو مدرسمون داریم و برامون برنامه ریزی میکنن
به دلیلی هم که گفتم ریاضی و فیزیک قلم چی خیلی آسونه نرفتم و میخواستم با سئوالای واقعی تری خودمو بسنجم وگرنه خودمم بلدم یه کتاب تست بذارم جلوم
تو خونه آدم خیالش از بابت همه چی راحته و بنابراین سخت ترین سئوالات رو هم جواب میده اما این فضای آزمونه که باعث میشه خیلیا نتونن جواب بدن
بازم میگم گزینه 2 و گاج فقط پیشنهاد هستن
ماشاالله هزار ماشالله همه انقدر بزرگ هستن که بتونن خودشون مقایسه کنن و تصمیم بگیرن و اینو هم میدونن که یکی از دلایل جامعه آماری زیاد قلم چی هم چشم و هم چشمیه (تو مدرسه ما که اینطوره) و هم تبلیغات فراگیر
(گفتم یکی از دلایل هاااااااااااااااااااااااا )