ید
...
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
تابستون خیرقلمچی میرید؟
بلهاصن درس میخونین؟
انصافا شما الانش 3-4 ساعت درس میخونید که تابستون بخواید بخونید؟روزی ۳-۴ ساعت بخونم
تابستون خیرقلمچی میرید؟
بلهاصن درس میخونین؟
انصافا شما الانش 3-4 ساعت درس میخونید که تابستون بخواید بخونید؟روزی ۳-۴ ساعت بخونم
والا ترم دوم فقط روزای شنبه بعد قلم چی جوگیر میشدم میخوندم. ولی تو تابستون باید تنبلیو کنار بذارم و بخونم.تابستون خیر
بله
انصافا شما الانش 3-4 ساعت درس میخونید که تابستون بخواید بخونید؟
ریاضی فیزیک خودم میتونم بخونم. امسالم معلممامون همیشه عقب بودن و خودم میخوندم.بچه ها از اونجایی ک من سال دیگه نمیخوام پشتیبان کنکوریا شم اگه بخواین ب شماها کمک میکنم تو برنامه ریزیتونو منابعتون اینا """ اگه کمک خواستینو اینا پ.خ بدین بهم
خیلی نمیخواد خودتو اذیت کنی . ولی اگه میخوای پیشنهاد من اینه ک ریاضی فیزیک امسالتو تابستون تست بزنی . و اگه خیلی دیگه میخوای عالی کار کنی اینه ک معلمی بگیری ک برات ریاضی فیزیک سال بعدتو کار کنه و تستاشو بزنی . شیمی و زیست رو طی سال بخونین ولی سال کنکور زیاد نمیرسین ب این دو درس و کسی موفق تره ک تو ریاضی فیزیک پایش قوی باشه و حالا اون سال روی شیمی و زیست مانور بده !
چرا ریاضی و فیزیک؟دلیل خاصی داره؟دوستان تابستون چیکار میکنید؟
قلمچی میرید؟
اصن درس میخونین؟
من احتمالا ریاضی و فیزیک یهکم از یازدهم بخونم و بیشتر دهم رو مرور کنم؛ آخه یازدهمیای میگن این کارو بکن
برنامم اینه روزی ۳-۴ ساعت بخونم
شایدم یه مشاور گرفتم راهنماییم کنه
از اینا بیشتر خوشم میادچرا ریاضی و فیزیک؟دلیل خاصی داره؟
والا ترم دوم فقط روزای شنبه بعد قلم چی جوگیر میشدم میخوندم. ولی تو تابستون باید تنبلیو کنار بذارم و بخونم.
ریاضی فیزیک خودم میتونم بخونم. امسالم معلممامون همیشه عقب بودن و خودم میخوندم.
زیستم ولی خیلی ضعیفه؛ به نظرت باید واسش کلاس برم!؟!
شیمی یازدهمم نگاه کردم شوخی بی نمکی بیش نبود
ادامه ی داستان... خصوصی
خ.س و میکروشیمی 11 ام سنگینه ها ! ولی طی سال میرسین بخونین .
زیست چ کتابی بود کمک درسیت ؟
مهدی شفیعی امسال رتبه ۹ کنکور تجربی بود. نه کلاس انچنانی رفته بود، نه از این دی وی دیا استفاده میکرد، نه کسی براش برنامع میریختپاسخ : سمپادی های سال دهمی(همه ی رشته ها)
به ما این کتابارو معرفی کردنسلام خواستم از دانش آموزای دهم بپرسم این کتابا رو توصیه می کنین ؟ واسه دهم.....ریاضی :میکرو گاج ،خیلی سبز ، آبی ....فیزیک :میکرو گاج ،خیلی سبز ، آبی....شیمی : میکرو گاج ،خیلی سبز ،نشر الگو.....زیست:گاج IQ ،خیلی سبز ،آبی قلمچی.....ادبیات :سیر تا پیاز،خیلی سبز، مبتکران......زبان :مبتکران..............به ترتیب اولویت نوشتم
فیزیک بهترینش گاج نقره ایسلام خواستم از دانش آموزای دهم بپرسم این کتابا رو توصیه می کنین ؟ واسه دهم.....ریاضی :میکرو گاج ،خیلی سبز ، آبی ....فیزیک :میکرو گاج ،خیلی سبز ، آبی....شیمی : میکرو گاج ،خیلی سبز ،نشر الگو.....زیست:گاج IQ ،خیلی سبز ،آبی قلمچی.....ادبیات :سیر تا پیاز،خیلی سبز، مبتکران......زبان :مبتکران..............به ترتیب اولویت نوشتم
سلام. اره خوبن . البته مشاوره و ایاناشو نمیدونم ولی سی دی های ریاضی و فیزیک اقای امیر مسعودی رو خریدم . فوق العاده بودن .پاسخ : سمپادی های سال دهمی(همه ی رشته ها)
ی سری هامهدی شفیعی امسال رتبه ۹ کنکور تجربی بود. نه کلاس انچنانی رفته بود، نه از این دی وی دیا استفاده میکرد، نه کسی براش برنامع میریخت
گفت طبق مدرسه جلو میرفتم حتی پیشخوانی هم نمیکردم
فقط خیلی زیاد درس میخونده
ممکنه کسی از این دی وی دیا استفاده کرده باشه و براش مفید بوده باشه
ولی اصلا به نظرم الزامی نیست
پارسا خلفی هم رتبه ۴ کنکور شده بود از این دی وی دیا استفاده نکرد
به نظرم حداقل بین ما سمپادیا همه چیز صددرصد به خودمون بستگی داره
سلام . میدونی بنظرم دهمو ببند تابستون چون بعدن هیچ وقتی براش نداری . بعدشم میتونی کنار جمع بندی دهم یکی دو درس یازدهم رو پیش خوانی کنی یا مثلن کلاسی چیزی بری . موفق باشی ؛)سلام !
من احساس میکنم مشکلای ریزی از سال دهم ( دوم دبیرستان) دارم و هنوز حتی کتاب های یازدهم رو نگاه نکردم.
از طرفی یکی از دوستان با رتبه ی عالی بهم گفت درسای دهمت تا سال کنکور یادت میره، پس رو یازدهم تمرکز کن.
خواستم بدونم نظر شما چیه؟
دوم رو رفع اشکال کنم یا سوم رو شروع کنم؟
ممنون , ولی خیلی بهتون معرفی نکردند ؟؟؟ببین من میتونم کتابایی که دبیرامون معرفی میکنن رو بهت معرفی کنم؛ ولی طبیعتا الان نگیر تا وقتی که چاپ جدیدشون بیاد
فعلا فقط فیزیک به ما کتاب معرفی کرده:/
تست فیزیک خیلی سبز
کیمیای مبتکران
سه بعدی نشرالگو
خیلی ممنون . مفید بودکتابایی که به من معرفی کردن :
ریاضی :خیلی سبز /ریاضی IQگاج.....آی کیو واسه سوالات بیشتر و همه مدل سطح خوبه
شیمی:خیلی سبز ...بعد خیلی سبز میکرو یا نردبام کار کنین بهتره
فیزیک:خیلی سبز /میکرو گاج
ادبیات :مبتکران /خیلی سبز
زیست :خیلی سبز خوبه سوالاش نمونه پی دی افشم هس سایتش
.............................
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم ((: