- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
آره خوبه : )سیر تا پیازو خریدم
خوبه؟؟؟
آره خوبه : )سیر تا پیازو خریدم
خوبه؟؟؟
ممکنه اسامی دروسی که تغییر نکرده رو بگید،من زیاد در جریان نیستم...کتابا عوض شدن بعضی از دروس کاملن عوض شدن کتاب تستای قدیمی به درد نمیخورن مث زیست کلا غالب کتاب دهم فرق میکنه با دوم
بعضی دروس هم تغیراتی داشتن ولی نه زیاد برای بیشتر مباحث میشه از کتاب های قبل استفاده کرد
زیست هم درسته که نمیشه کامل از کتاب قدیمی استفاده کرد اما بازم تفاوت چندانی نداره . نکته های کتاب قدیمی برای دهم هم به درد میخورهریاضی فیزیک شیمی مباحثی رو میشه از کتب قدیمی استفاده کرد زیست مطلق نه عربی هم کتاب جدید تهیه بشه بهتره در باره ی ادبیات و دینی اطلاعی ندارم چک نکردم کتاباشونو
تقریبا نهمیبخشید الان کلاس دهمیا همون دوم دبیرستانیایِ قبلن،نظام عوض شده دروس هم عوض شده؟
یعنی الان کتاب تستای دوم دبیرستان من به درد کلاس دهمیا نمیخوره؟
این چیزخوبا فقط مال تجربی هاستچرا ترد <<سمپادی های سال دهمی ریاضی>> نداریم؟؟؟
این یعنی خراب کردن ://آزمون چطور بود؟
من که خیلی خراب کردم. آزمون قبلیشو که شرکت نکرده بودم این آزمون هم که شیمیو 64 و زبانو 55 زدم
.
اما نیمه پر لیوان رو هم باید دید
عربی و ریاضی 100 زدم، بقیشو هم بالای 90
.
حالا هم منتظرم ببینم چندم میشم اما مطمئنم که افت شدید دارم. چون آخرین آزمونی که شرکت کرده بودم 2 کشور شده بودم
آخه من تاحالا رتبه بالا 10 کشور نداشتم اما ایندفعه رفته بودیم مسافرت، نتونستم خوب بخونم، زدم خراب کردماین یعنی خراب کردن ://
من ی درس هم 100 بزنم تا ازمون بعد شارژم
خیلی نگران رتبه امم:-ss:-ss:-ssآخه من تاحالا رتبه بالا 10 کشور نداشتم اما ایندفعه رفته بودیم مسافرت، نتونستم خوب بخونم، زدم خراب کردم
دهم تجربی هستی؟!منم خوب ندادم :( :-< نسبت به قبلی سختتر نبود؟
من باید از سری قبلی بهتر بشم... :S
× :))