MobinT
کاربر فوقفعال
پاسخ : سمپادی های سال دهمی تجربی
هيچ تستي درحدي سخت نيست كه باعث شه ادم فكر كنه و ايده جديد ياد بگيره . تست وقتي خوبه كه اگه يه سوال تشريحي سخت گذاشتن جلوت بتوني تا تهش حل كني، اونوقت براي زياد شدن مهارت بايد تست بزني ولي وقتي اينا هنوز درسو نخوندن تست براي چي بايد بزنن دقيقاً؟ اگه درسو خوب بلد نباشي تست زدن كار بيهودس و اين اشتباهيه كه خيلي ها ميكنن،خيلي از سومي ها كه من باهاشون حرف زدم مشكلشون همينه مثلاً ميگن ما تو ديناميك مشكل داريم كلي هم تست زديم ولي فايده نداشت خوب معلومه چرا فايده نداشت ديگه ! چون درسو هنوز بلد نبودند . اگه از الان گير بديد به تست پايتون قوي نميشه و وقتي برسي پيش دانشگاهي هرچقدر هم تست بزني ديگه فايده نداره . به نظر من مثلاً براي درس فيزيك حل كردن يك سوال تشريحي خيلي سخت بهتر از ١٠٠ تا تسته . خودم پارسال اينو تجربه كردم من براي فيزيك هيچي تست نميزدم و فقط سوالاي تشريحي تمريناي مدرسه ( كه انصافاً خيلي سخت بودن :) ) رو حل ميكردم و براشون كلي وقت ميذاشتم الان هرچي تست فيزيك باشه حل ميكنم . از اين به بعد هم همين روشو دارم !به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :برعکس یادگیری اصلی از همین تست زدنه . پس از چی یاد میگیره؟بیخیال باو