• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پایه دهم(همه‌ی رشته‌ها)

پاسخ : سمپادی های سال دهمی تجربی

این فرمه ورژن جدید فرم هدایت تحصیلی ماست که :D
درباره ی نهایی ا:ببین مستمر دست معلمه پس نمی تونی اینو ملاک نابرابری بذاری و بگی معدل نهایی مدارس عادی به خاطر مستمرا بالاتر شده،البته من نمی دونم بالاتر بوده یا نه. دیگه این جو که ما سمپادی هستیم اونا عادی،ما بیشتر میخونیم دبیرستان کم کم برچیده میشه. اینا ترفندای همیشگی معلماست که فشار رومونه و دستمون بسته ست
ولی با توجه به فرمالیته بودن این نوع فرما و امتیازا در نهایت،اگه با یه مشاوره ی خوب به این نتیجه رسیدین باید وارد این رشته بشین هم مخالفت مدرسه بی مورده،هم به خاطر مدرسه تغییر رشته

اینم بگم که گویا تو مدارس غیرانتفایی هر کی هر رشته ای میتونه بره. تو بعضی مدارس وقتی کسی اولویت اولش تجربی بوده ولی میگن باید بره ریاضی، بهش میگن برو غیرانتفای تجربی بخون! یا هرچی دوس داری ...

پارسال موقع ثبت نام هر کی معدلش بالا بود رو می گفتن ریاضی بره،معدلای متوسط تجربی،معدلای پایینم انسانی. از نظر خودشونم چنین کاری توجیه شده ست.
ولی امسال برای تغیبر رشته دیگه به کسی کاری ندارن. تنها مانع شما نظر اوناست واقعا.
پشتوانه ی قانونی ندارن برای این کارشون

امروز رفتم مدرسه گفتن چون امتیازت بالاست و معدلت خوبه خودمون پیگیری میکنیم که تجربی بیاری :-?
گفتن به احتمال خیلی زیاد درست میشه :)
چقد دیروز گریه کردم عاخه بهم گفتن به هیچ وجه هیچ کاری نمیشه کرد :|
هوفففف...

این قضایا تا حدی زمان ما هم بود، اگر هیچجوره اوکی نشد چاره نهاییش غیر انتفاعیه، با هر معدل و شرایطی هر رشته ای بخواید قبولتون می‌کنن.

فکر نکنم در این حد سخت بگیرن؟واقعا میکنن این کارو؟
شاید میخوان اولش سخت بگیرن که برن یه رشته ی مطمئن.

من که رفتم تجربی
بچه های کسی برنامه ای نداره برای پیشخوان دسته جمعی؟
اگه دارین بگین.

مدیر انجمن مشاوره تحصیلی یک دهمی شد
تبریک /m\

خب تاپیک جامع دهمی ها هم زده شد.
لطفا بحث های عمومی دهمی ها اونجا بشه.
مرسی ;)

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,110632.msg1447646.html#msg1447646

به نقل از alireza.p :
مدیر انجمن مشاوره تحصیلی یک دهمی شد
تبریک /m\
:)) :))
پارتی بازیم داریم
به نقل از hamidzdi :
من که رفتم تجربی
بچه های کسی برنامه ای نداره برای پیشخوان دسته جمعی؟
اگه دارین بگین.
به زودی تاپیک درسخواندن گروهی زده میشه و با نام نویسی تو اونجا میتونی تو گروه مشخضی قرار بگیری و پیشخوانی رو با نظارت مشاور(یا پشتیبان) شروع کنی. :)

Back
بالا