- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
تابستون خیرقلمچی میرید؟
بلهاصن درس میخونین؟
انصافا شما الانش 3-4 ساعت درس میخونید که تابستون بخواید بخونید؟روزی ۳-۴ ساعت بخونم

تابستون خیرقلمچی میرید؟
بلهاصن درس میخونین؟
انصافا شما الانش 3-4 ساعت درس میخونید که تابستون بخواید بخونید؟روزی ۳-۴ ساعت بخونم

والا ترم دوم فقط روزای شنبه بعد قلم چی جوگیر میشدم میخوندم. ولی تو تابستون باید تنبلیو کنار بذارم و بخونم.تابستون خیر
بله
انصافا شما الانش 3-4 ساعت درس میخونید که تابستون بخواید بخونید؟![]()
ریاضی فیزیک خودم میتونم بخونم. امسالم معلممامون همیشه عقب بودن و خودم میخوندم.بچه ها از اونجایی ک من سال دیگه نمیخوام پشتیبان کنکوریا شم اگه بخواین ب شماها کمک میکنم تو برنامه ریزیتونو منابعتون اینا""" اگه کمک خواستینو اینا پ.خ بدین بهم
خیلی نمیخواد خودتو اذیت کنی . ولی اگه میخوای پیشنهاد من اینه ک ریاضی فیزیک امسالتو تابستون تست بزنی . و اگه خیلی دیگه میخوای عالی کار کنی اینه ک معلمی بگیری ک برات ریاضی فیزیک سال بعدتو کار کنه و تستاشو بزنی . شیمی و زیست رو طی سال بخونین ولی سال کنکور زیاد نمیرسین ب این دو درس و کسی موفق تره ک تو ریاضی فیزیک پایش قوی باشه و حالا اون سال روی شیمی و زیست مانور بده !

چرا ریاضی و فیزیک؟دلیل خاصی داره؟دوستان تابستون چیکار میکنید؟
قلمچی میرید؟
اصن درس میخونین؟
من احتمالا ریاضی و فیزیک یهکم از یازدهم بخونم و بیشتر دهم رو مرور کنم؛ آخه یازدهمیای میگن این کارو بکن
برنامم اینه روزی ۳-۴ ساعت بخونم
شایدم یه مشاور گرفتم راهنماییم کنه

از اینا بیشتر خوشم میادچرا ریاضی و فیزیک؟دلیل خاصی داره؟
والا ترم دوم فقط روزای شنبه بعد قلم چی جوگیر میشدم میخوندم. ولی تو تابستون باید تنبلیو کنار بذارم و بخونم.
ریاضی فیزیک خودم میتونم بخونم. امسالم معلممامون همیشه عقب بودن و خودم میخوندم.
زیستم ولی خیلی ضعیفه؛ به نظرت باید واسش کلاس برم!؟!
شیمی یازدهمم نگاه کردم شوخی بی نمکی بیش نبود
ادامه ی داستان... خصوصی![]()
ولی طی سال میرسین بخونین .
خ.س و میکروشیمی 11 ام سنگینه ها !ولی طی سال میرسین بخونین .
زیست چ کتابی بود کمک درسیت ؟

مهدی شفیعی امسال رتبه ۹ کنکور تجربی بود. نه کلاس انچنانی رفته بود، نه از این دی وی دیا استفاده میکرد، نه کسی براش برنامع میریختپاسخ : سمپادی های سال دهمی(همه ی رشته ها)

به ما این کتابارو معرفی کردنسلام خواستم از دانش آموزای دهم بپرسم این کتابا رو توصیه می کنین ؟ واسه دهم.....ریاضی :میکرو گاج ،خیلی سبز ، آبی ....فیزیک :میکرو گاج ،خیلی سبز ، آبی....شیمی : میکرو گاج ،خیلی سبز ،نشر الگو.....زیست:گاج IQ ،خیلی سبز ،آبی قلمچی.....ادبیات :سیر تا پیاز،خیلی سبز، مبتکران......زبان :مبتکران..............به ترتیب اولویت نوشتم