درمورد سوالای اولت پاسخ قطعی ندارمدرباره تست زنیتون بگین هر روز چن تا تست میزنین؟چن ساعت درس میخونین تقریبا؟
واسه فیزیک چی گرفتین؟من هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم
بستگی به تعداد درس جدید که میدن داره،ولی بیشتر از ۱۰ تا در روز نه!درباره تست زنیتون بگین هر روز چن تا تست میزنین؟چن ساعت درس میخونین تقریبا؟
واسه فیزیک چی گرفتین؟من هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم
سلام. عضو جدید این سایتم. شدید نیاز به کمک دارم. واقعا مشکلم بزرگه. من پارسال درس نمیخوندم رتبه ی مصلن چاهارده کلاس بودم. اما درس خوندنی رتبه ی پنجم میشدم. امسال که سال دهممه برای اولین بار تو قلم چی شرکت کردمو تا الان دو آزمون دادم. مشکلم اینه که نسبت ب پارسال خیلییییی بیشتر درس میخونم و مطلب خوبو کامل جا میفته. اما امتحانات و قلم چی رو بدجور خراب میکنم. دوستام همه ازم بهتر میدن قلم چیو و طبق رتبات برتر من وااااقعا اخر مدرسه م. حس میکنم گیج یا خنگم و تیزهوش نیستم. واقعا از زندگی و درس خوندن نا امید شدم و خیلی ببخشید.... متاسفانه.... چندباری تو این دوماه فکر خودکشی ب سرم زده. شاید فک کنید جلب توجهه ولی واقعا حالم بده. کمک جدی میخام. بدجور زمین خوردمو خیلییی بدجور خودمو باختم. خیلی بدجور...
ازمون ازمایشی رو به خاطر رتبه نده چون سوالش لو میره به خاطر این بده که بفهمی کجا ایراد داری اونارو درست کنی و وقتی مشکلاتت درست شده دیگه طبیعتا رتبت هم ادکی میشه دیگهسلام. عضو جدید این سایتم. شدید نیاز به کمک دارم. واقعا مشکلم بزرگه. من پارسال درس نمیخوندم رتبه ی مصلن چاهارده کلاس بودم. اما درس خوندنی رتبه ی پنجم میشدم. امسال که سال دهممه برای اولین بار تو قلم چی شرکت کردمو تا الان دو آزمون دادم. مشکلم اینه که نسبت ب پارسال خیلییییی بیشتر درس میخونم و مطلب خوبو کامل جا میفته. اما امتحانات و قلم چی رو بدجور خراب میکنم. دوستام همه ازم بهتر میدن قلم چیو و طبق رتبات برتر من وااااقعا اخر مدرسه م. حس میکنم گیج یا خنگم و تیزهوش نیستم. واقعا از زندگی و درس خوندن نا امید شدم و خیلی ببخشید.... متاسفانه.... چندباری تو این دوماه فکر خودکشی ب سرم زده. شاید فک کنید جلب توجهه ولی واقعا حالم بده. کمک جدی میخام. بدجور زمین خوردمو خیلییی بدجور خودمو باختم. خیلی بدجور...
اقا یه سوال مهم
شما برای زبانتون برنامه خاصی دارید؟(مثلا بیرون میرید کلاس یا .....)
یا فقط با برنامه مدرسه و کتاب ویژن پیش میرید؟
ادرس؟کلاس بیرون برا زبان مدرسه شهاب اناری خوبه
من تاحالا تجربه کلاس بیرون نداشتم، ولی مدرسه با ما کتاب های بیرون رو کار کرده و فقط به کتاب وزارتی اتکا نکرده با این حساب از ترم بعد برم کلاس یا دیره؟قم سفیر گفتمان ترم نیمه فشرده اره میرم
سپاساره بابا زیاد نگران نباش زبان فقط تکرار تکرار
اقا یه سوال مهم
شما برای زبانتون برنامه خاصی دارید؟(مثلا بیرون میرید کلاس یا .....)
یا فقط با برنامه مدرسه و کتاب ویژن پیش میرید؟
من که واسه زبان خودم یه سری کتاب میخونم
صددرصد روشی که برای اکثریت،مفید واقع میشه،خوندن درسنامه کامل و ریز به ریز از خود کتاب یا از کتابای کمک درسی که کامل نوشتن، و بعد زدن تست و آشنایی و تسلط به انواع سوالات،هستراستی من عمومیامو معمولا تو امتحانای جامع گاج گند میزنم پیشنهادتون چیه؟
واسه هر درسی درصدام بالای چن باشه خوبه؟
من که قلم چی میرم خبر ندارم،ولی به صورت کلی هر چی بالاتر بهتر:)نگفتین هر درسی تو ازمونا گاج چن درصد خوبه