هوووففففاصلن از ماشین حساب استفاده نکن -_-
دقیقا منم همین مشکلو دارم شیمی شدم 15/5 نظرتون؟سلام
اگه میشه بگین چجوری شیمی می خونین تا نمراتتون عالی بشن و اینکه با اشتباهات محاسباتی چیکار میشه کرد-_-
شيمي مبتكران دارمادبیات رو نمیدونم ولی ریاضی رو میکرو دارم هم حجمش هم سطح سوالاش مناسبن
نردبام هم سطح سوالاش بالاس و خوبخ
از خ سبز شیمی هم راضی نیستم من -_-
ریاضی آی کیو هم خوبه،آموزش شگفت انگیزو هم بعضیا تعریف میکنن ولی خودم نگا نکردم،سوالای نردبام سطح بالاست و میگن ظاهرا بیشتر برای المپیاد و اینا خوبه تا کنکور...ميگم من خيلي سبز رياضي رو دارم واقعا آسونه به نظرم و كم هستش! شما چي پيشنهاد ميكنيد؟ من خودم پرسيدم به آبي و نردبام رسيدم؟!
و واسه ادبيات چي؟ يه چيزي كه سطحش خوب باشه در حد آزمونا مثلا...
آبي چطوره واسه رياضي؟ریاضی آی کیو هم خوبه،آموزش شگفت انگیزو هم بعضیا تعریف میکنن ولی خودم نگا نکردم،سوالای نردبام سطح بالاست و میگن ظاهرا بیشتر برای المپیاد و اینا خوبه تا کنکور...
ادبیات اگه برای تست میخوای هم خیلی سبز خوبه هم جامع دهم قلم چی
ندیدمش ولی بعید میدونم خیلی خوب باشه،باز از مهم تر خودتی،قلم چی معمولا برای کتاباش فصل های اولو به عنوان نمونه رایگان میذاره، دانلود کن و نگا کن و مقایسه کن و تصمیم بگیرآبي چطوره واسه رياضي؟
ديگه يه چيزي ميخوام كه دوباره نرم عوضش كنم|
آهاندیدمش ولی بعید میدونم خیلی خوب باشه،باز از مهم تر خودتی،قلم چی معمولا برای کتاباش فصل های اولو به عنوان نمونه رایگان میذاره، دانلود کن و نگا کن و مقایسه کن و تصمیم بگیر
واقعا اونقدر كتابا زياد و متنوع هستن كه نميدوني چيكار كني و كدومو بخري، شايد همشونم خوب باشن ولي بالاخره خيلي زور بزني بيشتر از سه تاشو نميشه زد...ولی خداییش بهترین کتابارو برای شیمی تالیف کردن،درسته بازرگانی معروفتره ولی خیلیا از میکرو و خیلی سبز و نشرالگو و...خیلی راضی ان!
آره واقعا، قسمت بدش اینجاست که یه چیزیو بخری بعد بفهمی اونقدرام که فک میکردی خوب نیس و چند تا کتاب بهتر و کاملتر از اون هست...البته توی تلگرام تازگیا تبادل تست و درسنامه زیاد شده که خیلی به درد میخوره و مفیده:)واقعا اونقدر كتابا زياد و متنوع هستن كه نميدوني چيكار كني و كدومو بخري، شايد همشونم خوب باشن ولي بالاخره خيلي زور بزني بيشتر از سه تاشو نميشه زد...
آخه بعضی آهنگا هست به آدم آرامش میده ولی آدمو میبره به فکر و خیال...!اگه اینطور نشه آره چرا خوب نباشه:)همتون این رو شنیدید که آهنگ خوبه
ولی هر اهنگی؟
خب اره تقریبا هر اهنگی ولی نه هر اهنگی!
یعنی هر اهنگی که باهاش احساس ارامش واقعی میکنید گوش کنید،خودم به شخصه نوعی اهنگ گوش میدم که تو مدرسه کلا شاید ۱۰ نفر باشن این مدل گوش کنن ولی وقتی گوشمیکنم اروم میشم و میرم تو خیالات
نظرتون چیه!
یکم از بحث تاپیک منحرف شدا،ولی خب اصلا نمیشه به خاطر فقط آهنگ انگلیسی گوش دادن گفت کسی ازخود راضیه یا نه...شاید فک کنین من یکم از خود راضیم ولی من فقط اهنگ انگلیسی گوش میدم خواننده های فارسیو حتی نمیشناسم نمیدونم چرا ولی از فارسیا خوشم نمیاد بعد هیچ کسم تو مدرسه مث من نیست یعنی خیلی از خود راضیم؟میشه راستشو بهم بگین؟
خب با این حساب پس کسی که فارسی فقط گوش کنه از خود راضیه!؟شاید فک کنین من یکم از خود راضیم ولی من فقط اهنگ انگلیسی گوش میدم خواننده های فارسیو حتی نمیشناسم نمیدونم چرا ولی از فارسیا خوشم نمیاد بعد هیچ کسم تو مدرسه مث من نیست یعنی خیلی از خود راضیم؟میشه راستشو بهم بگین؟
فک کنم خیلی سبز بهتر باشهکدوم کتاب برای عربی به خصوص برای درک مطلب خوبه؟
ببین اگه سر کلاس مطلب جمع شه واست و نکات مهم و اضافه بخوای به همراه یه چکیده از درس در بخش پایه و سطح اسون خیلی سبز بگیرکدوم کتاب برای عربی به خصوص برای درک مطلب خوبه؟