- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ١
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- داروسازی
درصد عموميا رو چطور بكشيم بالا؟
عمومیا نیاز به خوندن دقیقی دارن...بعدشم تست و تسلط پیدا کردن به درسادرصد عموميا رو چطور بكشيم بالا؟
آخه من دقيق ميخونم ولي خب تستا كه از كتاب نيستن دقيقا...عمومیا نیاز به خوندن دقیقی دارن...بعدشم تست و تسلط پیدا کردن به درسا
بستگی به کتابی داره که میزنی، ولی خب اتفاقا خوبه اگه استاندارد باشه چون کنکور هم دقیق از کتاب نمیاد،با تست زدن و بعدش خوندن کامل پاسخنامه تشریحی میتونی خودتو قوی و قوی تر کنی...آخه من دقيق ميخونم ولي خب تستا كه از كتاب نيستن دقيقا...
بستگی به درس دارهآخه من دقيق ميخونم ولي خب تستا كه از كتاب نيستن دقيقا...
کلا این از مشکلات درس زیسته-_-خوب منم مشکلمو بگم ^^
من خوندنم خ طول میکشه مثلا ی گفتار برای اولین بار 2 ساعت و خوب پرش ذهنی هم زیاد دارم
و وقتی اعصابم خور شه دیگخ نمیتونم برم سراغش -______-
راهکار دارین ؟/
ببین منم خودم خیلی اوقات وسط درس می رم تو فکرو خیال و فکر می کنم اینا دست خود ادما باید بتونی ذهنتو مدیریت کنی و تمرکز داشته باشی کلیشه ایه ولی واقعیتهخوب نمیشه ک -________________-
ببین من شروع میکنم بخونمش
وسطش ی چی دیگه ب ذهنم خطور میکنه
بعدش ب خودم میام بخونم
بعدش ی قسمتش رو نمیفمم
بعدش اعصابم خورد میشه
بعدش ناخوداگاه مغزم فرمان میده تو اوهام سیر کنه
بعدش به خودم میام میبینم ی ساعت گذشته
میرم برا استراحت
بعد فک میکنم ک قراره همه اینا تکرار بشه هیچ میل و رغبتی به برگشتن سر درس پیدا نمیکنم
زیستو میذارم اول کار
بعدش چون نمیتونم زیستو ادامه بدم
مسلما کارای بعدمم میمونن
10 شب تازه از استرس میرم سراغش
تا نصفه شب با هزار زحمت میخونم
و میرم و 5 میگیرم
قبلا هم گفتم نوشتن و ریز کردن برام فایده نداشت
راهکار دیگه ندارین؟/
سلام.سلام دوستان
بنظرتون برای زیست چه کتاب کمک درسی خوبه
اوایل مهر یکی گفت ای کیو خیلی خوبه اونو گرفتم مدرسه گفت خیلی سبز اونم دارم
الانم یکی میگه مهر وماه
کتابشم دیدم واقعا بنظرم خوب بود
معلمم میگه خیلی سبز زیاد بزن
کلا توی زیست خیلی گمراه شدم و وسواس دارم روش-_-
مهرو ماه یه کتاب لقمه داره که جدول بندی و قید نامه و شکلای مهم توشه بنظتون اون چطورهسلام.
برای زیست سال دهم پیشنهاد من یا خیلی سبز دهم ( همون که نویسنده اش برادران نصری و گروه ماز هستن و عکس تنه درخت روش هست) یا زیست دهم میکرو (نویسنده اش حمیدرضا زارع). یکی از این دو تا کافی هست.
مهروماه سال به سال (نه جامع!) به خوبی میکرو و خیلی سبز نیست
_____
در کل پیشنهاد من این هست که میکرو یا خیلی سبز رو برای دهم و یازدهم بخونید.
میکرو یا خیلی سبز دوازدهم رو هم تابستون قبل سال دوازدهم بخونید. (انتخاب بین میکرو یا خیلی سبز با خودتون هست چون چندان فرق ندارند)
در طی سال دوازدهم هم مهروماه جامع(نه سال به سال!) (تالیف پناهی شایق) رو بخونید.
در ضمن به هیچ وجه سراغ الگو نرید. آشغاله.
برای قید نامه صبر کن یه لقمه جامع 3 سال رو بگیر. در مورد جدول هم میکرو و خیلی سبز کلیییی جدول دارند و جدول هاشون خیلی بهتر از بقیه کتابا هست. برای سوال های صحیح و غلط هم به مرور عادت میکنید.مهرو ماه یه کتاب لقمه داره که جدول بندی و قید نامه و شکلای مهم توشه بنظتون اون چطوره
اخه من توی ص غ اشکال دارم گفتم شاید مهر و ماه بتونه کمکم کنه
این طوری هم نیست که تو همه شهرا از هفتم مشاوره بدن، خیلی جاها از جمله شهر ما بچه ها خیلی زود که شروع کنن تابستون دهمه(البته یادم نمیاد مدال داده باشیم ولی خیلیا هم با همین تایم مدال شدن). ما هم با یه سیستم خیلی نامنظم خوندیم تا این جا ولی خب حالا که تا این جا اومدیم دیگه نمیشه ناامید شدالان نزدیکای مرحله اول و من هنوزم کمپبل رو دارم به زور تموم می کنم:-ss
گیریم مرحله اولم قبول بشم با این ساعات مطالعه کم روزی دوساعت فکر کنم گایتون فصل یکو تموم کنم
کاشکی وقتی از هفتم هرسال می رفتم به اینترنت که ببینم المپیاد واسه امسال اومده یا همون دهم یه نگاه کوچولو هم به منابع می کردم
یا یکی از معلمام یا پدر و مادرم میزد پس کلمو بهم می گفت المپیاد اینقدر منابع داره می دونم از شهر های کوچیک همچین انتظاری نمیره دو روز قبل اومدن گفتن المپیاد زیست یه ماه بعد تو شهر های دیگه از هفتم دارن مشاوره میدن خوبه من دو ماه زود فهمیدم
به زیست وحشتناک علاقه دارم ولی اون بهم علاقه نداره
الان شبا با این امید میرم بخوابم که صبح پا میشم که می ببینم هفتمم ولی بازم دهمم:eek:
تاز گیا دارم به خود کشی فکر می کنم چون از الان دنیای بدون المپیاد زیست برا من مثل جهنمه کسی راه خوبی واسه خود کشی سراغ داره مشاوره هم در مورد المپیاد بدین بد نیست
بی تو هرگز با تو همیشه
تمرین تمرین و باز هم تمرینکسی میدونه چجوری فیزیکو بخونیم ک درصد بالای هشتاد بزنیم؟
خوب شاهرود هم شهر کوچیکه دیگه بعدشم کسی شیش ماهه مدال میاره که تمام ساعات مطالعشو واسه المپیاد بزاره نه مثل من که با دو روز اونم اگه درسای مدرسه و قلمچی کلاس های زبان فارغ بشم.این طوری هم نیست که تو همه شهرا از هفتم مشاوره بدن، خیلی جاها از جمله شهر ما بچه ها خیلی زود که شروع کنن تابستون دهمه(البته یادم نمیاد مدال داده باشیم ولی خیلیا هم با همین تایم مدال شدن). ما هم با یه سیستم خیلی نامنظم خوندیم تا این جا ولی خب حالا که تا این جا اومدیم دیگه نمیشه ناامید شد