پایه دهم(همه‌ی رشته‌ها)

مثل من که از ساعت ۶ صبح پا میشم تا وقت امتحان می خونم بعد از برگشتنم دوباره میخونم تا ساعت پنج بعد میرم سراغ ازمون قلمچی واسه امتحانم چون طول سال تحصیلی خوب خوندم همراه با کمپبل زیاد نیاز ندارم جواب سوالم و نداینا راستی الان شما کجایی؟؟

سلام یه سوال:
داشتم فصل اخر کمپبل می خوندم کلا هیچی حالیم نشد کتاب خیلی گنگ نوشته مخصوصا قسمت های قطعات قابل جابجایی و مضاعف شدگی و غیره
کسی یه منبع اینترنتی دیگه ای سراغ داره چون فکرمو خیلی مشغول کرده و نمی تونم برم سراغ تکامل چون می ترسم اینا نیاز باشن؟؟؟

سلام یه سوال:
داشتم فصل اخر کمپبل می خوندم کلا هیچی حالیم نشد کتاب خیلی گنگ نوشته مخصوصا قسمت های قطعات قابل جابجایی و مضاعف شدگی و غیره
کسی یه منبع اینترنتی دیگه ای سراغ داره چون فکرمو خیلی مشغول کرده و نمی تونم برم سراغ تکامل چون می ترسم اینا نیاز باشن؟؟؟
میشه به طور کامل منابع مرحله اول و دومشو بیگین؟

دقیق نمی دونم ولی فصل اخر مربوط به تغییرات و جهش ژن و تآثیرش تو تکامل.
چند تا سوال دیدم اینجوری مشکلم اینکه خوب متوجه نمیشم هر چه قدر تو اینترنت گشتم منبع خوبی پیدا نکردم شاید از هفته دیگه که بخام مرور ژنتیک شروع کنم بتونم متوجه بشم فقط سوالم اینکه منبعی خوبی سراغ دارین اینارو خوب توضیح بده و همچنین این جهش هایی که گفتم واسه تکامل نیازه ممنون میشم جواب بدین.

ببخشید بچه ها سلام وسط حرفاتون درباره المپیاد کسی هست که گاج شرکت کنه؟ میخاستم پاسخنامه تشریحیشو برام بفرستین تاریخ ۲۱ دی ماه ترجیحا ریاضی ولی تجربیم بود بهتر از هیچیه پیشاپیش ممنون اخه بهمون تو امتحان پاسخنامه ندادن نمیدونم چرا واقعا! یا اگه سایتی میشناسین که توش هست میشه بگین لطفا اورژانسیه بازم ممنون

بچه ها کسی از پیشرفت تحصیلی خبری نداره؟ زمانش و اینا -_-

سلام

کسی یه کتابچه خوب برای لغات زبان انگلیسی سراغ داره؟

عاقا دهمی حلی ۱ کسی هست:D

(((: بيايد و لطف كنيد منابعتون رو واسه عموميا دهم كه خيلي راضي بوديد بگيد❤️:) مرسي

واسه تخصصيا رشته رباضي هم بود بگيد((:

و اينكه اگر بخوام حسابان يازدهم و تو اين تابستون ببندم درسنامه چه كتابي بهتره؟؟(:

چه بدانما -_-
کامیون سوالا به اقصی نقاط کشور چپ کرده .

حس خوبی ندارم باید تاپیکو تحویل بدیم به جدیدا ~_~
ها ها ها :|
حتمن دیدن نتایج خیلی افتضاحه،گفتن نگیریم که آبرو بچه ها نره :D:D:D

ولی جدا از شوخی،افتضاح صحیح میکردن.من یادمه قشنگ ادبیات نزدم بابا نزدم،برام زده بود۲۶ درصد :)

بچه ها شما تابستون روزی میانگین چند ساعت میخونین؟

بچه ها شما تابستون روزی میانگین چند ساعت میخونین؟
صفر ساعت:|
من غیر تابستونشم درس نمی خونم،بخونمم ساعت نمی گیرم.
انقد خودتونو درگیر کمیت درس خوندن نکنید،فلان ساعت در هفته،فلان ساعت در ماه،اینجوری نه تنها پیشرفت نمی کنید بلکه پسرفت هم می کنید و کیفیت درس خوندن کمتر میشه.
مشاورا ام اکثریت قریب به اتفاقشون یه سری حرف کلی بدردنخور می زنن که باید n ساعت در روز مطالعه مفید داشته باشی و اینا.
به هر حال این نظر منه:-"
تو سال تحصیلی وقت واسه خوندن زیاده،عقبم نمی افتیم،بخورید و بیاشامید و از تابستانتان نهایت لذت را ببرید><

الان دهمیان دهمی آن یا یازدهمی؟؟

من دهمی امممممم
هنو هنگم

سلام بچه ها من دارم میرم دوازدهم و کنکوری 99 ام
یه توصیه بهتون میکنم اونم اینه که درساتونو از همون دهم جدی بگیرید و رو مفهوما خیلی خوب کار کنید نکات حفظی زیاد مهم نیست چون بعدا هم میشه خوند ولی مثلا به طور کامل نحوه کار الکتروکاردیوگرام و موج ها رو بفهمین چون وقتی هم سن من میشین دیگه یادگرفتن دوباره موضوعای قدیمی براتون خیلی سخت میشه از من گفتن بود :)

Back
بالا