- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
خیلی هم تاثیر گذاره هااااا من اینهمه برنامه ریزی کردم،ععع!نفس عمیق بکش
درس خواندن تو تابستون مفهومی نداره
داره!؟
خیلی هم تاثیر گذاره هااااا من اینهمه برنامه ریزی کردم،ععع!نفس عمیق بکش
درس خواندن تو تابستون مفهومی نداره
داره!؟
اره خوب....راحت زندگی کن بابا
ی تابستونه دیگه
این آخرین تابستونیه ک می تونی بدون دغدغه بگذرونی قبل کنکور .. اگ می خای رتبه شی البت
خیلی سبز.کتاب تستش.برا تابستون کتاب تست یازدهم ریاضی چی خوبه؟
درسنامه خوبی هم داشته باشه
رشته تجربی
با این حساب ....خیلی سبز.کتاب تستش.
----------------------------------------
فرزندانم از من پر پر شده در راه درس و المپیاد این را بشنوید و ب اون گوش هایتان اویزان کنید.
المپ نمیخواید بخونید شُل کنید و کیف دنیا رو ببرید.استخر و نت وباشگا و فیلم واینا.
مطمئن شید ک حتی کوچکترین مشکلی تو سه سال راهنماییتون ندارید.(این خیلی مهمه ها)
زیست دهمو میخونید فصل اولشو نخونید.ترجیحا فصل تنفس یا کلیه یا گیاهیاشو بخونید.
عوض اینکه شبی خوشحالا دروس دهمو بخونید روی تجزیه و اتحاداتون با مهارت محاسبه کار کنید.این تجزیه اینارو حتی اگ کوچکترین مشکلی داشته باشید حالا حالاها جم نمیشه ها!از من گفتن بود.
فیزیک و شیمی رو پیش پیش نخونید.کج میگیرید بعدا صاف کردنش پدر در میاره.ادبیاتم ارایه ها و اینا رو تمرین کنید.انگلیسیتونم اگ خوب نی تا حد قابل قبولی اوکیش کنید دهم ب مشکل برنخورید.و عربیتون.مطمئن شید ک تک تک قوائد عربیو از حفظید.کلماتش نه ها.ترجمه هاشم نه.مهم نیست اصلا.ولی قوائدشو بخونید.
ولی اگر المپیاد میخواهید بخوانید=)
برید کتاب پایه المپ رشتتونو بگیرید و از همین فردا شروع کنید انقدر بخونید تا چشاتون درآد=|جدی میگما=|اگ قصد المپ خوندن دارید از همین فردا شروع کنید ک فردا روزی نشید ی بدبخت عین من ک تازه از اواخر آذرماه شروع کرد ب المپ خوندن=)
البته اگ مدرستون کلاس تابستونی داشته باشه ک کلا برنامتون خواه ناخواه با مد پیش میره.
دیر ک نیستبا این حساب ....
الفاتحه....
همینجوریش وضعم خرابه.....
فارسیم 00
عربی 00
و.....
پ.ن: فامیلامونم میرن میان میگن فلانی دراومد دانشگاه فلانجا... تو که تیزهوشانی و ....
اصلاااا.خیلی از هم جدان.ینی ما فصل قلب که می خوندیم من کلیه بودم.بعدش قلب.زیست مدرسه رو ول کن.چرت میگه واسه خودشیه سوال داشتم در مورد خوندن المپیاد توی سال تحصیلی.اگر مبحثی که توی کتاب درسی هستیم با مبحث المپیاد فرق داشته باشه(مثلا توی کتاب درسی فصل ایمنی باشیم و توی المپیاد گیاهان)،این دوگانگی اذیت نمی کنه؟
برا مرور نمیدونم ولی نشر الگو سوالای خوبی داره.میتونی انتخابی یه چن تاشو بزنی.درسنامه ی خلاصه ای داره که توش سوال داره و اگه مرورت خیلی سریع باشه میتونی فقط سوالای درسنامه رو حل کنیدوستان برای مرور فیزیک دهم چه کتابی خوبه؟
من مهر و ماه پایه رو گرفتم ولی احساس می کنم زیادی مثال هاش از تمرینای کتابه
البته باید بیشتر ازش تست بزنن ببینم در ادامه چطوره
ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین:)
کتاب های مهرو ماه سری "پاورتست" تست هاش عالیهدوستان برای مرور فیزیک دهم چه کتابی خوبه؟
من مهر و ماه پایه رو گرفتم ولی احساس می کنم زیادی مثال هاش از تمرینای کتابه
البته باید بیشتر ازش تست بزنن ببینم در ادامه چطوره
ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین:)
خیریعنی فقط من المپیادیم اینجا؟ :/
مطمئنی؟میشه کتاب کمک آموزشی معرفی کنین
تجربی ام
خیریعنی فقط من المپیادیم اینجا؟ :/
کلا به نظرم مبتکران برای دبیرستان خیلی تاپ نیستمبتکران بهم کد تخفیف داده.
کدوم کتابشو بگیرم؟
واسه ریاضی و شیمی
من خودم در این مواقع میدم به سال پایینیااون که اره ولی باید استفاده از کد تخفیفو بکنه دیگه