Aynz._nb
Itisme
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- Shz
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
مبتکران بهم کد تخفیف داده.
کدوم کتابشو بگیرم؟
واسه ریاضی و شیمی
بدون شك شيمي دهم مهندس بازرگاني رو بگير
محشره اين كتاب
جلد يك و دوش رو بگير حتما
مبتکران بهم کد تخفیف داده.
کدوم کتابشو بگیرم؟
واسه ریاضی و شیمی
کل هالیدی رو با جواب خریدم ک دادن اونم بعد یک و نیم ماه از خریدمچ خوش شانس
نمیدانم ولی
به نظر من توی تابستون کتاب رو فصل به فصل دوره کنید و از درسنامه کتاب کمک درسی که دارین استفاده کنین و سعی کنین هر نکته جدیدی که توش هست رو توی کتاب بنویسینسال دهم معلم زیستم خیلی بی انسجام درس داد بهمون و سردرگمم کرد
خودمم تقریبا درست حسابی نخوندم
تو قلم هم تقریبا 50 درصد میزنمش
چطوری زیستمو درست کنم
کمک!!
ایشون درست میگن،زیست فقط تسته که یهو متحولت میکنه!خیلی کمک میکنه.به نظر من توی تابستون کتاب رو فصل به فصل دوره کنید و از درسنامه کتاب کمک درسی که دارین استفاده کنین و سعی کنین هر نکته جدیدی که توش هست رو توی کتاب بنویسین
تست زیاد هم خیلی مهمه خیلی کمک می کنه
زنده میمونی قطعایکی بیاد این حرفو به مامان من بگه.مامان من میگه این سه سال اخر کلمه ی استراحت معنی نداره
یعنی تا کنکور زنده می مونم؟
ونوس؟من کلاس نهم که بودم یه بار به این موسسه ونوس پیامک دادم حتی یادم نیست به خاطر چی پیامک دادم اصلا
چند وقت پیش زنگ زدن که قرعه کشی کردیم شماره شما برنده یک دوره مشاوره رایگان از موسسه ونوس شده
خب اینجور که پرسیدم توی تابستون کل دهم اعم از اختصاصی و عمومی ها رو با بچه هاشون کار می کنن و خب ...
حتی به من گفتن که عب نداره که یک سوم تابستونت گذشته می تونیم به بقیه برسونیمت تا اول مهر و من با کمال احترام رد کردم پیشنهادشون رو
مسئله ای که پیش میاد اینه که با این استرسی که به جونم افتاده من باب اینکه الآن کلی ها از من و امثال من جلوتر افتادن رو چجور کنترل کنم؟ برگردم دوباره زنگ بزنم بگم قبول می کنم ؟
من کلاس نهم که بودم یه بار به این موسسه ونوس پیامک دادم حتی یادم نیست به خاطر چی پیامک دادم اصلا
چند وقت پیش زنگ زدن که قرعه کشی کردیم شماره شما برنده یک دوره مشاوره رایگان از موسسه ونوس شده
خب اینجور که پرسیدم توی تابستون کل دهم اعم از اختصاصی و عمومی ها رو با بچه هاشون کار می کنن و خب ...
حتی به من گفتن که عب نداره که یک سوم تابستونت گذشته می تونیم به بقیه برسونیمت تا اول مهر و من با کمال احترام رد کردم پیشنهادشون رو
مسئله ای که پیش میاد اینه که با این استرسی که به جونم افتاده من باب اینکه الآن کلی ها از من و امثال من جلوتر افتادن رو چجور کنترل کنم؟ برگردم دوباره زنگ بزنم بگم قبول می کنم ؟
سلامسلاممم من کلا تصمیم نداشتم تابستون بخونم ینی من تو طول سال هم بزور میخونم چه برسه به تابستون. ولی الان میبینم همه میخوان بخونن. کتابا رو هم نمیتونم زودتر بگیرم چون مدرسه میخره بنظرتون نیازه ک برم کتاب بخرم زودتر ک تابستون بخونم؟ رشته تجربی. بعد من تو طول راهنمایی درسم خوب بود فقد تو تکمیلی ریاضی مشکل داشتم. ینی ریاضی فیزیکم خیلی قوی نیس.