پایه دهم(همه‌ی رشته‌ها)

سلام
دوستان نیازمند کمکتونم.
من مدرسه تیزهوشان رشته ریاضی قبول شدم و نمونه تجربی.از لحاظ کیفیت مدارس یکی ان اما موندم برم ریاضی یا تجربی. خودم عشق دندانپزشکی دارم ولی دو دلم.اگر برم تیزهوشان سال بعد آزمون میگیرن و میتونم آزمون بدم و تغییر رشته بدم . ولی امکان داره تو آزمون تغیر رشته قبول نشم.ولی اگر برم نمونه مطمین تره.شما بودید چیکار میکردید .

بچه ها یه سوال ... مگه شما واسه رفتن به متوسطه دوم تیزهوشان (در حالی که متوسطه ی اول رو اونجا بودین ) ازمون دادین ؟

بچه ها یه سوال ... مگه شما واسه رفتن به متوسطه دوم تیزهوشان (در حالی که متوسطه ی اول رو اونجا بودین ) ازمون دادین ؟
عاره یه آزمون تعیین مرکز دادیم ک ببینیم کدوم فرزانگان قبول میشیم. الویت زدیم. مثلن ۱یا۲یا۳یا۴یا۵.

عاره یه آزمون تعیین مرکز دادیم ک ببینیم کدوم فرزانگان قبول میشیم. الویت زدیم. مثلن ۱یا۲یا۳یا۴یا۵.

اها... پس مشکل از همونه.... اخه شهره ما یه تیزهوشان بیشتر نداره و ما واسه متوسطه ی دوم فقط شرط معدل داشتیم...اونم 19 به بالا بود فک کنم:-?

اها... پس مشکل از همونه.... اخه شهره ما یه تیزهوشان بیشتر نداره و ما واسه متوسطه ی دوم فقط شرط معدل داشتیم...اونم 19/5 به بالا بود فک کنم:-?
عارههه واسه همونه. در هر صورت معمولا اکثرا قبول میشیم.

ولی خیلیا تو رشته ای که میخوان پذیرفته نمیشن و ازمونه دبیرستان دانشگاه میدن... جدیدا هم که تو استانه ما مد شده تیزهوشانیا متوسطه ی دومو برن دبیرستان دانشگاه.... البته امسال برای اعتراض حدودا 15-16 نفر اصن ازمون ندادن که منم جزوشون بودم.... یعنی چی اخع ؟

ولی خیلیا تو رشته ای که میخوان پذیرفته نمیشن و ازمونه دبیرستان دانشگاه میدن... جدیدا هم که تو استانه ما مد شده تیزهوشانیا متوسطه ی دومو برن دبیرستان دانشگاه.... البته امسال برای اعتراض حدودا 15-16 نفر اصن ازمون ندادن که منم جزوشون بودم.... یعنی چی اخع ؟
ببخشیید دبیرستان دانشگاه چیههه؟

نه من 3 بودم الان میرم یک
خودت اولویت اولتو پنج زدی؟

ببخشیید دبیرستان دانشگاه چیههه؟

یه دبیرستان غیرانتفاعی که همه ی دبیراش پروازین و از تهران اومدن.... هر روز تا ساعت 6 عصر کلاسن و هر چند وقت یه بارم براشون مشاور از تهران میارن....ولی برخلاف امکاناتش , تایمه مدرسش خسته کننده اس و کلاساشم خیلیییی جمعیتش زیاده ! یعنی واسه بعضی درسا تا 100 نفر هم میرسن !

یه دبیرستان غیرانتفاعی که همه ی دبیراش پروازین و از تهران اومدن.... هر روز تا ساعت 6 عصر کلاسن و هر چند وقت یه بارم براشون مشاور از تهران میارن....ولی برخلاف امکاناتش , تایمه مدرسش خسته کننده اس و کلاساشم خیلیییی جمعیتش زیاده ! یعنی واسه بعضی درسا تا 100 نفر هم میرسن !
خیلیی خوبهههه ولی فقد برا کسایی ک خیلییی درس میخوننن. چون بقول خودت زیااادن. :)
مرسیی:)

در ادامه ی سوال دوست قبلی من خودم کتابا رو ثبت نام کردم چجوری باید بگیرمشون؟ از مدرسه؟

خیلیی خوبهههه ولی فقد برا کسایی ک خیلییی درس میخوننن. چون بقول خودت زیااادن. :)

ولی ب نظر من اصلن خوب نیست!
اولن من خودم تو خونه واسه درس خوندن خیلی تمرکز دارم،حدقل تا الان ک اینجوری بوده!
ضمنا من ی کلاس10نفره با ی مدرس معمولیو ترجیح میدم ب ی کلاس100نفره...مدرسش هرکی ک میخواد باشه!چ خبره مگه؟اون کلاس دیگ بازدهی نداره اصلن
اینا فقط ب فکر پول خودشونن...کلاس فعالو مدرس خوب صدالبته ک مهمنو تاثیر گذار،اما تا ی حدی نتیجه میدن؛مهمترین چیز تلاش خود آدمه

ولی ب نظر من اصلن خوب نیست!
اولن من خودم تو خونه واسه درس خوندن خیلی تمرکز دارم،حدقل تا الان ک اینجوری بوده!
ضمنا من ی کلاس10نفره با ی مدرس معمولیو ترجیح میدم ب ی کلاس100نفره...مدرسش هرکی ک میخواد باشه!چ خبره مگه؟اون کلاس دیگ بازدهی نداره اصلن
اینا فقط ب فکر پول خودشونن...کلاس فعالو مدرس خوب صدالبته ک مهمنو تاثیر گذار،اما تا ی حدی نتیجه میدن؛مهمترین چیز تلاش خود آدمه
عاره خب اینم درسته:)

خیلیی خوبهههه ولی فقد برا کسایی ک خیلییی درس میخوننن.

! اونقدر جمعیت زیاده دبیرا دانش آموزاشونو که نمیشناسی هیچچچ بچه ها خیلی راحتم تقلب میکن!
درصده قبولیاشم خیلی بالا نیس... فکر کن از 200 تا دختر و پسر 50-60 تا !

Back
بالا