پایه دهم(همه‌ی رشته‌ها)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
دوستان شماهم 25 ام امتحان ارزشیابی آغازین از دروس پایه نهم دارید؟

Artin...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی شهیدبهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

Artin...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی شهیدبهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
مدرسه تون اطلاع نداده شاید
اموزش پرورش توسط بخش سنجش و پایش اموزش کشور
روز 25 مهر ازمون اغازین داره برای دهمی ها؛

میتونی بخشنامه شو بخونی اینترنت
خب آخه چرا همچین کاری میکنن
آخه نهم دیگه به چه دردی میخوره

_SAEED

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دکتر شهریاری
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
دو تا نقره

Artin...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی شهیدبهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
خب حله

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
سلام دوستان
من یکم در ادبیات مشکل دارم و کلاس نهم هستم و میخوام تابستون امسال کلاس ادبیات برم
میشه اگه معلم ادبیات خوب سراغ دارید
اسمش رو بگید و وبسایت شماره یا هر چیزی که بتونم در کلاساش ثبت نام کنم رو

خِیزَران

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر ستاره ها
سال فارغ التحصیلی
2020
سلام دوستان
من یکم در ادبیات مشکل دارم و کلاس نهم هستم و میخوام تابستون امسال کلاس ادبیات برم
میشه بپرسم تو چه مباحثی مشکل داری؟
شاید بهتر بتونم راهنمایی ت کنم

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
قرابت معنایی ها
مثلا انواع فعل ها و زمان هاش
این که هر حرف ربطی چه زمانی حرف ربط یا اضافه میشه
امتحان های معلممون هم خیلییی سخته

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025

خِیزَران

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر ستاره ها
سال فارغ التحصیلی
2020
اگه بتونین منابعی یا روشی هم معرفی کنید که خودم بخونم خیلی ممنون میشم
یه روشی میخوندم نتیجه میداد خیلی نمیدونم بقیه چطور میخوندن ولی لازم نیست دنبال معلم باشی حتما
خب من کتاب کارم اون موقع ادبیات آی کیو بود،هیچ تاکیدی ندارم چه کتاب کاری خوبه چه کتاب کاری بد من از آی کیو راضی بودم دوستامم کتابای خودشون رو داشتن یجورایی هر کی با یه کتاب خیلی حال میکرد ولی باید اون کتابا یه استانداردی میداشت برای خودش.
وقتی آی کیو رو میخوندم اینجور بودم که اول واژگانش رو خوب خوب میخوندم برای هر درس رو تا هم املاش و هم معانی رو یاد بگیرم.
بعد دوباره بعد یادگیری دوره میکردم و تست واژگان رو میزدم.
برای قرابت معنایی اون جمله ها و عبارات قدیمی رو معنی کرده بود ولی همه شون رو نه برای همین میرفتم سراغ جزوه ای که داشتم از حرفای معلم ادبیات درباره ی معانی اونا رو کامل میخوندم و تجزیه تحلیل میکردم ارایه هاش رو ، بعد میرفتم تستشون رو میزدم.
هر درس یه دستور زبان داره که خیلیاش جدید نیست و یاد آوریه اونا رم خوب میخوندم ، بعد تست میزدم هر بخشی که تستاش غلط بیشتری داشت رو دوباره میخوندم ، بعد که خوب خوندم میرفتم سراغ کتاب تستای دیگه که یادم نمیاد چی بود الان/:
اعلام اشخاص(نام نویسنده و نام کتاب) رو برو در بیار و اسامی رو حفظ کن حتما یکی دو سوال میاد.
امیدوارم موفق باشی

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
یه روشی میخوندم نتیجه میداد خیلی نمیدونم بقیه چطور میخوندن ولی لازم نیست دنبال معلم باشی حتما
خب من کتاب کارم اون موقع ادبیات آی کیو بود،هیچ تاکیدی ندارم چه کتاب کاری خوبه چه کتاب کاری بد من از آی کیو راضی بودم دوستامم کتابای خودشون رو داشتن یجورایی هر کی با یه کتاب خیلی حال میکرد ولی باید اون کتابا یه استانداردی میداشت برای خودش.
وقتی آی کیو رو میخوندم اینجور بودم که اول واژگانش رو خوب خوب میخوندم برای هر درس رو تا هم املاش و هم معانی رو یاد بگیرم.
بعد دوباره بعد یادگیری دوره میکردم و تست واژگان رو میزدم.
برای قرابت معنایی اون جمله ها و عبارات قدیمی رو معنی کرده بود ولی همه شون رو نه برای همین میرفتم سراغ جزوه ای که داشتم از حرفای معلم ادبیات درباره ی معانی اونا رو کامل میخوندم و تجزیه تحلیل میکردم ارایه هاش رو ، بعد میرفتم تستشون رو میزدم.
هر درس یه دستور زبان داره که خیلیاش جدید نیست و یاد آوریه اونا رم خوب میخوندم ، بعد تست میزدم هر بخشی که تستاش غلط بیشتری داشت رو دوباره میخوندم ، بعد که خوب خوندم میرفتم سراغ کتاب تستای دیگه که یادم نمیاد چی بود الان/:
اعلام اشخاص(نام نویسنده و نام کتاب) رو برو در بیار و اسامی رو حفظ کن حتما یکی دو سوال میاد.
امیدوارم موفق باشی

من میگم به جای اینکار کتابهای قرابت هامون سبطی
ارایه و دستور زبان نشر الگو رو بخر کارت راه می افته
ممنونم

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
خب به نظرم کلاس نرو ولی بازم هر جور راحتی
کتابهای الگو یا سیر تا پیاز رو بگیر
یا اگه حجم شون زیاده خیلی سبز جیبی رو بگیر که قلمرویی جدا شده
اونا رو با دقت بخونی مشکلت حل میشه
باز میخوای من ایدی تلگرام مو بهت بدم اونجا چند تا عکس و پی دی اف برات بفرستم که مباحث و خلاصه و عالی توضیح دادن کار تو راه میندازه
ممنونمم

زمستون

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
Alz
رشته دانشگاه
زیست
سلام دوستان
علاوه بر همه چیزایی که بچه ها گفتن، ویدئو های آموزشی هامون سبطی تو سایت آلا هم هست ( ندیدمشون خودم)
من برای قرابت چند وقت پیش(به پیشنهاد یکی از بچه های اینجا و دوستاش که کانال کنکوری داشت) یکم از فیلمای آقای داریوش راوش ( تو همون آلا) رو هم دیدم و با اینکه جزء فیلمای نظام قدیم بود، بازم خیلی حال کردم باهاش :_"

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
علاوه بر همه چیزایی که بچه ها گفتن، ویدئو های آموزشی هامون سبطی تو سایت آلا هم هست ( ندیدمشون خودم)
من برای قرابت چند وقت پیش(به پیشنهاد یکی از بچه های اینجا و دوستاش که کانال کنکوری داشت) یکم از فیلمای آقای داریوش راوش ( تو همون آلا) رو هم دیدم و با اینکه جزء فیلمای نظام قدیم بود، بازم خیلی حال کردم باهاش :_"
ممنونم

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
آپ

برای ما(۱۴۰۵)دهم تاثیر معدل داره؟
و اینکه اصلا دهم باید چیکار کنیم؟آزمونا؟انتشارات و کلا همه چیز(وقتی واقعا هیچ ایده ای ندارم*)

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
طبق چیزی که فعلا گفتن تاثیر داره، اگه عوض نشه
نظر شخصی مو بخوام بگم
اگه میتونی با برنامه ازمون هماهنگ بشی اره ازمون بده، من اگه برگردم دهم قطعا ازمون میدم
برنامه ازمون به تو یه ذهنیت میده و جهت مسیر تو مشخص میکنه، از همون اول با ازمون زدن و تست زدن و تحلیل ازمون آشنا میشی، نیاز نیست خیلی سخت بگیری که تست زماندار و فلان اینا، نه فقط دستت گرم بشه و یه پیش زمینه برات ایجاد بشه
بازم میگم اگه بتونی باهاش هماهنگ بشی
و اینکه به هیچ عنوان نزار از برنامه ات عقب بیفتی و درسات جمع بشه، واقن سخته
اگرم همینجور تاثیر دهم باقی موند حسابی روی امتحانای نهایی کار کن
انتشاراتم که دیگه بحثش جداس
خیلی ممنونم3>

asal_a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
0
@Sety
در مورد اینکه دهم تاثیر داره یا نه نمیدونم ولی به نظرم از همین دهم یه جا آزمون ثبت نام کن خیلی کمکت میکنه
خیلی هم به خودت فشار نیار در حد توانت بخون

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety

pomegranate

netherrack
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1405
امسال امتحانات دهم هم نهایی میشه؟

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
آپ

برای ما(۱۴۰۵)دهم تاثیر معدل داره؟
و اینکه اصلا دهم باید چیکار کنیم؟آزمونا؟انتشارات و کلا همه چیز(وقتی واقعا هیچ ایده ای ندارم*)
به نظر من حتما از اول برنامه داشته باش و هر روز یه مقدار مشخصی با تمرکز درس بخون،از با تمرکز منظورم اینه که اگه تو خونه تمرکز نداری برو پانسیون کتابخانه ،
اینم بگم که اصلا هی به خودت نگو الان دهمم، کو تا کنکور و این حرفا، اگه میخوای ۲ سال دیگه این موقع آرامش داشته باشی باید از همین حالا کنکوری بخونی هم تجربی باشی هم ریاضی فرقی نمیکنه
توصیه دیگه در مورد معدله و واقعا سفت بهش بچسب خیلی مهمه البته فقط نمرات کتبی نهایی مهمه نه نمرات مدرسه(چه تاثیر معدل رو بردارن چه نه ، تنها کاری که میتونی بکنی اینه)
اینم بگم که درس های دهم حتی دینیش از نهم خیلی سخت تره و دست کم نگیر و شب امتحانی خوندن فایده نداره
دیگه اینکه آزمون بده واگه خواستی میتونه مشاور داشته باشی ولی خیلی انتخاب مشاور تحقیق میخواد
و حتما آخر هفته چند ساعت کامل استراحت کن،و تفریح کن، به اندازه کافی
امید وارم لحنم خیلی رو مخ نبوده باشه ،چون همینا رو به خواهرم بگم گوش نمیده که هیچی، لجم می‌کنه
موفق باشی
کتاب و اینا هم خیلی چیز پیچیده ای نداره و همینا که معلما معرفی میکنن برای دهم خوبه اینجا هم میتونی بپرسی بازم

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
بالا