- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژی
دوستان شماهم 25 ام امتحان ارزشیابی آغازین از دروس پایه نهم دارید؟
توسط کجا؟نهدوستان شماهم 25 ام امتحان ارزشیابی آغازین از دروس پایه نهم دارید؟
خب آخه چرا همچین کاری میکننمدرسه تون اطلاع نداده شاید
اموزش پرورش توسط بخش سنجش و پایش اموزش کشور
روز 25 مهر ازمون اغازین داره برای دهمی ها؛
میتونی بخشنامه شو بخونی اینترنت
این بخشنامه اگر که منظورتون هست، پس چیز با اهمیتی نیست، در سطح مدارس عادیهخب آخه چرا همچین کاری میکنن
آخه نهم دیگه به چه دردی میخوره
میشه بپرسم تو چه مباحثی مشکل داری؟سلام دوستان
من یکم در ادبیات مشکل دارم و کلاس نهم هستم و میخوام تابستون امسال کلاس ادبیات برم
میشه اگه معلم ادبیات خوب سراغ دارید
اسمش رو بگید و وبسایت شماره یا هر چیزی که بتونم در کلاساش ثبت نام کنم رو
اگه بتونین منابعی یا روشی هم معرفی کنید که خودم بخونم خیلی ممنون میشممیشه بپرسم تو چه مباحثی مشکل داری؟
شاید بهتر بتونم راهنمایی ت کنم
یه روشی میخوندم نتیجه میداد خیلی نمیدونم بقیه چطور میخوندن ولی لازم نیست دنبال معلم باشی حتمااگه بتونین منابعی یا روشی هم معرفی کنید که خودم بخونم خیلی ممنون میشم
یه روشی میخوندم نتیجه میداد خیلی نمیدونم بقیه چطور میخوندن ولی لازم نیست دنبال معلم باشی حتما
خب من کتاب کارم اون موقع ادبیات آی کیو بود،هیچ تاکیدی ندارم چه کتاب کاری خوبه چه کتاب کاری بد من از آی کیو راضی بودم دوستامم کتابای خودشون رو داشتن یجورایی هر کی با یه کتاب خیلی حال میکرد ولی باید اون کتابا یه استانداردی میداشت برای خودش.
وقتی آی کیو رو میخوندم اینجور بودم که اول واژگانش رو خوب خوب میخوندم برای هر درس رو تا هم املاش و هم معانی رو یاد بگیرم.
بعد دوباره بعد یادگیری دوره میکردم و تست واژگان رو میزدم.
برای قرابت معنایی اون جمله ها و عبارات قدیمی رو معنی کرده بود ولی همه شون رو نه برای همین میرفتم سراغ جزوه ای که داشتم از حرفای معلم ادبیات درباره ی معانی اونا رو کامل میخوندم و تجزیه تحلیل میکردم ارایه هاش رو ، بعد میرفتم تستشون رو میزدم.
هر درس یه دستور زبان داره که خیلیاش جدید نیست و یاد آوریه اونا رم خوب میخوندم ، بعد تست میزدم هر بخشی که تستاش غلط بیشتری داشت رو دوباره میخوندم ، بعد که خوب خوندم میرفتم سراغ کتاب تستای دیگه که یادم نمیاد چی بود الان/:
اعلام اشخاص(نام نویسنده و نام کتاب) رو برو در بیار و اسامی رو حفظ کن حتما یکی دو سوال میاد.
امیدوارم موفق باشی
ممنونممن میگم به جای اینکار کتابهای قرابت هامون سبطی
ارایه و دستور زبان نشر الگو رو بخر کارت راه می افته
ممنونممخب به نظرم کلاس نرو ولی بازم هر جور راحتی
کتابهای الگو یا سیر تا پیاز رو بگیر
یا اگه حجم شون زیاده خیلی سبز جیبی رو بگیر که قلمرویی جدا شده
اونا رو با دقت بخونی مشکلت حل میشه
باز میخوای من ایدی تلگرام مو بهت بدم اونجا چند تا عکس و پی دی اف برات بفرستم که مباحث و خلاصه و عالی توضیح دادن کار تو راه میندازه
علاوه بر همه چیزایی که بچه ها گفتن، ویدئو های آموزشی هامون سبطی تو سایت آلا هم هست ( ندیدمشون خودم)سلام دوستان
من یکم در ادبیات مشکل دارم و کلاس نهم هستم و میخوام تابستون امسال کلاس ادبیات برم
میشه اگه معلم ادبیات خوب سراغ دارید
اسمش رو بگید و وبسایت شماره یا هر چیزی که بتونم در کلاساش ثبت نام کنم رو
ممنونمعلاوه بر همه چیزایی که بچه ها گفتن، ویدئو های آموزشی هامون سبطی تو سایت آلا هم هست ( ندیدمشون خودم)
من برای قرابت چند وقت پیش(به پیشنهاد یکی از بچه های اینجا و دوستاش که کانال کنکوری داشت) یکم از فیلمای آقای داریوش راوش ( تو همون آلا) رو هم دیدم و با اینکه جزء فیلمای نظام قدیم بود، بازم خیلی حال کردم باهاش :_"
خیلی ممنونم3>طبق چیزی که فعلا گفتن تاثیر داره، اگه عوض نشه
نظر شخصی مو بخوام بگم
اگه میتونی با برنامه ازمون هماهنگ بشی اره ازمون بده، من اگه برگردم دهم قطعا ازمون میدم
برنامه ازمون به تو یه ذهنیت میده و جهت مسیر تو مشخص میکنه، از همون اول با ازمون زدن و تست زدن و تحلیل ازمون آشنا میشی، نیاز نیست خیلی سخت بگیری که تست زماندار و فلان اینا، نه فقط دستت گرم بشه و یه پیش زمینه برات ایجاد بشه
بازم میگم اگه بتونی باهاش هماهنگ بشی
و اینکه به هیچ عنوان نزار از برنامه ات عقب بیفتی و درسات جمع بشه، واقن سخته
اگرم همینجور تاثیر دهم باقی موند حسابی روی امتحانای نهایی کار کن
انتشاراتم که دیگه بحثش جداس
آره خیلی هم مهمه خیلیامسال امتحانات دهم هم نهایی میشه؟
به نظر من حتما از اول برنامه داشته باش و هر روز یه مقدار مشخصی با تمرکز درس بخون،از با تمرکز منظورم اینه که اگه تو خونه تمرکز نداری برو پانسیون کتابخانه ،آپ
برای ما(۱۴۰۵)دهم تاثیر معدل داره؟
و اینکه اصلا دهم باید چیکار کنیم؟آزمونا؟انتشارات و کلا همه چیز(وقتی واقعا هیچ ایده ای ندارم*)