• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پایه دهم(همه‌ی رشته‌ها)

دوستان شماهم 25 ام امتحان ارزشیابی آغازین از دروس پایه نهم دارید؟

مدرسه تون اطلاع نداده شاید
اموزش پرورش توسط بخش سنجش و پایش اموزش کشور
روز 25 مهر ازمون اغازین داره برای دهمی ها؛

میتونی بخشنامه شو بخونی اینترنت
خب آخه چرا همچین کاری میکنن
آخه نهم دیگه به چه دردی میخوره

خب حله

سلام دوستان
من یکم در ادبیات مشکل دارم و کلاس نهم هستم و میخوام تابستون امسال کلاس ادبیات برم
میشه اگه معلم ادبیات خوب سراغ دارید
اسمش رو بگید و وبسایت شماره یا هر چیزی که بتونم در کلاساش ثبت نام کنم رو

سلام دوستان
من یکم در ادبیات مشکل دارم و کلاس نهم هستم و میخوام تابستون امسال کلاس ادبیات برم
میشه اگه معلم ادبیات خوب سراغ دارید
اسمش رو بگید و وبسایت شماره یا هر چیزی که بتونم در کلاساش ثبت نام کنم رو
میشه بپرسم تو چه مباحثی مشکل داری؟
شاید بهتر بتونم راهنمایی ت کنم

قرابت معنایی ها
مثلا انواع فعل ها و زمان هاش
این که هر حرف ربطی چه زمانی حرف ربط یا اضافه میشه
امتحان های معلممون هم خیلییی سخته

اگه بتونین منابعی یا روشی هم معرفی کنید که خودم بخونم خیلی ممنون میشم
یه روشی میخوندم نتیجه میداد خیلی نمیدونم بقیه چطور میخوندن ولی لازم نیست دنبال معلم باشی حتما
خب من کتاب کارم اون موقع ادبیات آی کیو بود،هیچ تاکیدی ندارم چه کتاب کاری خوبه چه کتاب کاری بد من از آی کیو راضی بودم دوستامم کتابای خودشون رو داشتن یجورایی هر کی با یه کتاب خیلی حال میکرد ولی باید اون کتابا یه استانداردی میداشت برای خودش.
وقتی آی کیو رو میخوندم اینجور بودم که اول واژگانش رو خوب خوب میخوندم برای هر درس رو تا هم املاش و هم معانی رو یاد بگیرم.
بعد دوباره بعد یادگیری دوره میکردم و تست واژگان رو میزدم.
برای قرابت معنایی اون جمله ها و عبارات قدیمی رو معنی کرده بود ولی همه شون رو نه برای همین میرفتم سراغ جزوه ای که داشتم از حرفای معلم ادبیات درباره ی معانی اونا رو کامل میخوندم و تجزیه تحلیل میکردم ارایه هاش رو ، بعد میرفتم تستشون رو میزدم.
هر درس یه دستور زبان داره که خیلیاش جدید نیست و یاد آوریه اونا رم خوب میخوندم ، بعد تست میزدم هر بخشی که تستاش غلط بیشتری داشت رو دوباره میخوندم ، بعد که خوب خوندم میرفتم سراغ کتاب تستای دیگه که یادم نمیاد چی بود الان/:
اعلام اشخاص(نام نویسنده و نام کتاب) رو برو در بیار و اسامی رو حفظ کن حتما یکی دو سوال میاد.
امیدوارم موفق باشی

Back
بالا