خب شاید دوست شما iq بهش کمک بیشتری کردهبه نقل از mobin9898 :من دوستم با همین الگو و Iq زیسته امسالو 90 زد چرا میگین بده ؟ :) دلیل محکم بیارید مام منطقی برخورد میکنیم :)
منم در مورد درسنامه های الگو موافقم..... درسنامه هاش همون متن کتابه.... ولی تستاش که بد نیست..... در مورد این که میگین تستاش ارزش علمی ندارن هم موافقم ولی آیا کنکور همه تستاش ارزش علمی دارن؟به نقل از آلا ح. :موافقم الگو خوب نیست! اگر کسی می خواد در حد متوسط زیست رو بخونه شاید الگو براش مناسب باشه. اما برای کسی که می خواد خیلی خوب زیست رو با تست یادبگیره(علاوه بر این که کتاب رو کامل خونده)مناسب نیست!درسنامه ها هم با متن کتاب فرقی ندارن. ویا خیلی بدیهی ان.
تست های سختش هم فایده ی علمی چندانی ندارند. این تست ها سخت ان، شمارشی ان،اما مفهومی نیستن خیلی!
در ضمن دقت کنید که در مورد کتاب ها کلی صحبت میشه و ممکنه برای یک مبحثی تویک کتاب سوال هایی فوق العاده وجود داشته باشه اما برای مباحث دیگه نه.
- برای سوم زیست خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم! هم درسنامه هاش فوق العاده است هم تست هاش!
بله کنکور هم سوال های غیر علمی داره. به تبع اون سوال های کتاب های تست هم غیر علمی هستن گاها! اما الگو دیگه شورشو در اورده ! همه ی سوالای کنکور که اینطوری نیستن. کتمان هم نمی کنم که الگو هم تست های خوب و خیلی خوب داره! اما به طور کلی یک کتاب به خاطر تعداد تست های معدودی خوب توصیه نمیشه!به نقل از Im_SPHR :منم در مورد درسنامه های الگو موافقم..... درسنامه هاش همون متن کتابه.... ولی تستاش که بد نیست..... در مورد این که میگین تستاش ارزش علمی ندارن هم موافقم ولی آیا کنکور همه تستاش ارزش علمی دارن؟
به نقل از آلا ح. :خب شاید دوست شما iq بهش کمک بیشتری کرده
البته این مقیاس درستی برای تعیین خوب یا بد بودن کتابی نیست.مثل این می مونه که من بگم دوستای من با جزوه عمارلو و زیست جامع گاج دارن پزشکی شهید بهشتی میخونن! اون وقت این گذاره تایید می کنه که کتاب زیست گاج کامله وخیلی توپه و فلان؟ نه این طور نیست! اونم یه معایبی داره.
دلایل هم بالا گفتیم. درسنامه های ضعیفی داره .سوالات یا خیلی سطحی ان یا خیلی مسخره طراحی شدن واسه گیر انداختن نه آموزش و پاسخنامه ی مفیدی نداره.
آره قشنگه مخصوصا پازوکیش فقط بعضی وقتا بعضی چیزا رو اشتب میگه :)به نقل از Im_SPHR :فیلم های زیست سایت آلاء هم بد نیست
منم پازوکی رو دیدم ولی به نظرم رحیمی خیلی بهتره....به نقل از mobin9898 :آره قشنگه مخصوصا پازوکیش فقط بعضی وقتا بعضی چیزا رو اشتب میگه :)
اخه مگه میشه فقط سوالای کنکور؟!خیلی کمه که،مثلا سوال های کنکور 90 به قبل که اکثر یه کلمه ان واقعا چقدر میتونن ما رو واسه کنکور 96 اماده کنن؟!(قطعا باید زده بشن اما واقعا کافی نیست)به نقل از مينا :اینی که میگم خیلی خیلی مهمه
الگو نخونین کلن
یادمه منم پارسال میومدم این تاپیکا برای انتخاب منبع.....نیایش مهرناز وخیلیا هی تاکید داشتن الگو نخونین ولی من از طرفداراش پروپاقرصش بودم وتا عید الگو رو خوندم.....هر فصلو چند بار...
بعد عید دیدم خاک بر سرم این چه کتاب چرتیه من خوندم....چرا نکته هاش اصلن شبیه نکته های کنکورها نیستن؟. کلن انداختمش دور....
.....
بهترین منبع خود کتاب درسیه....باید یاد بگیرین خودتون تکنه در بیارین.....باید ترکیبی خونده شه....برای ترکیبی خوندن کتابای لقمه خیلی عالین....کتاب همایش عمارلو هم خوبه....
سعی کنین برای تست رو خود سوالای کنکور کار کنین تمومشون کردین سوالای سالای قبل کانونو پیدا کنین حتمن مطالعشون کنین.....
به نقل از count.olaf :بچه ها نظرتون راجع به فاگوزیست؟؟؟
من تقریبا الگو وگاج رو فول فولم نکات خیلی ریز کتابو هم گذاشتم عید بخونم... الان فاگوزیست که مطالبش ترکیبیه خوبه بنظرتون؟؟
خوب بستگی داره کدومشو کی استفاده کنیبه نقل از tm.farz3 :میشه بالاخره بگید iq بهتره یا الگو لطفا؟؟؟؟؟ کدوم به کنکور شبیه تره؟؟؟؟؟
الگو ی سری تست داره اخر هر فصل تست های برگزیده قلم چی و گزینه دو و کنکور نمیدونم هنوز همین طوریه یا نه ولی اگه داره اینا رو بزن تست های سطح D و C تست های خوبین اونا رو هم کار کنی خوبهبه نقل از ♥乇しiShA♥ :ولی الان تست الگو هم اوردم توی برنامم به نظرتون اشتباهه؟؟؟آخه من واقعا توی زیست ادعام میشه ولی وقتی تستای الگو رو دیدم فک کردم که با این میشه بهتر شد!!به نظرتون من برای جلوگیری از اتلاف وقت اگر الگو رو مضرب زوج بزنم بعد برم آی کیو بزنم خوبه؟؟؟
نه ای کیو رو برای جمع بندی نگه ندارین چون نکته های خوبی داره و سوالاش خیلی سختر از الگو هست ..تا اونجایی که میتونید ای کیو رو هم بزنید ..به نقل از tm.farz3 :ممنون خودمم فک میکنم چون تهداد تست الگو بیشتره واسه شروع بهتره و اینکه ای کیو کلا 4800 تست پایه و پیش داره و فک کنم واسه جمع بندی بهتر باشه
قطعن ای کیو دکتر هاشمی بعضی فصلا زیاده روی کرده مثل فصل 6 و 7 سومشبه نقل از tm.farz3 :میشه بالاخره بگید iq بهتره یا الگو لطفا؟؟؟؟؟ کدوم به کنکور شبیه تره؟؟؟؟؟