مام منطقی برخورد میکنیم :)خب شاید دوست شما iq بهش کمک بیشتری کردهبه نقل از mobin9898 :من دوستم با همین الگو و Iq زیسته امسالو 90 زد چرا میگین بده ؟ :) دلیل محکم بیاریدمام منطقی برخورد میکنیم :)
منم در مورد درسنامه های الگو موافقم..... درسنامه هاش همون متن کتابه.... ولی تستاش که بد نیست..... در مورد این که میگین تستاش ارزش علمی ندارن هم موافقم ولی آیا کنکور همه تستاش ارزش علمی دارن؟به نقل از آلا ح. :موافقم الگو خوب نیست! اگر کسی می خواد در حد متوسط زیست رو بخونه شاید الگو براش مناسب باشه. اما برای کسی که می خواد خیلی خوب زیست رو با تست یادبگیره(علاوه بر این که کتاب رو کامل خونده)مناسب نیست!درسنامه ها هم با متن کتاب فرقی ندارن. ویا خیلی بدیهی ان.
تست های سختش هم فایده ی علمی چندانی ندارند. این تست ها سخت ان، شمارشی ان،اما مفهومی نیستن خیلی!
در ضمن دقت کنید که در مورد کتاب ها کلی صحبت میشه و ممکنه برای یک مبحثی تویک کتاب سوال هایی فوق العاده وجود داشته باشه اما برای مباحث دیگه نه.
- برای سوم زیست خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم! هم درسنامه هاش فوق العاده است هم تست هاش!
بله کنکور هم سوال های غیر علمی داره. به تبع اون سوال های کتاب های تست هم غیر علمی هستن گاها! اما الگو دیگه شورشو در اورده ! همه ی سوالای کنکور که اینطوری نیستن. کتمان هم نمی کنم که الگو هم تست های خوب و خیلی خوب داره! اما به طور کلی یک کتاب به خاطر تعداد تست های معدودی خوب توصیه نمیشه!به نقل از Im_SPHR :منم در مورد درسنامه های الگو موافقم..... درسنامه هاش همون متن کتابه.... ولی تستاش که بد نیست..... در مورد این که میگین تستاش ارزش علمی ندارن هم موافقم ولی آیا کنکور همه تستاش ارزش علمی دارن؟
به نقل از آلا ح. :خب شاید دوست شما iq بهش کمک بیشتری کرده
البته این مقیاس درستی برای تعیین خوب یا بد بودن کتابی نیست.مثل این می مونه که من بگم دوستای من با جزوه عمارلو و زیست جامع گاج دارن پزشکی شهید بهشتی میخونن! اون وقت این گذاره تایید می کنه که کتاب زیست گاج کامله وخیلی توپه و فلان؟ نه این طور نیست! اونم یه معایبی داره.
دلایل هم بالا گفتیم. درسنامه های ضعیفی داره .سوالات یا خیلی سطحی ان یا خیلی مسخره طراحی شدن واسه گیر انداختن نه آموزش و پاسخنامه ی مفیدی نداره.

آره قشنگه مخصوصا پازوکیش فقط بعضی وقتا بعضی چیزا رو اشتب میگه :)به نقل از Im_SPHR :فیلم های زیست سایت آلاء هم بد نیست![]()
![]()
![]()
![]()
منم پازوکی رو دیدم ولی به نظرم رحیمی خیلی بهتره....به نقل از mobin9898 :آره قشنگه مخصوصا پازوکیش فقط بعضی وقتا بعضی چیزا رو اشتب میگه :)