- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- ..
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- ---
واقعا متاسفم که هنوزم این چنین تفکرات ضد عرب داریم تو ایران!
چرا ؟(گرچه خودم از عربا بدم میاد)
چرا ؟
دلیلی که عربا از ایرانیا بدشون میاد دقیقا همین کارای شماست! یه نیجریه ای هم بیاد بهم فحش بده و منو تحقیر کنه من ازش بدم میاد طبیعتا.چرا عرب ها از ایرانیا بدشون میاد؟ چرا به ایران حمله کردن؟ چرا خودشون رو برتر می دونن؟
اتفاقا برعکس دلیل اینکه ایرانیا از عربا بدشون میاد همین کارای اونا بوده فکر کردی چرا ایرانی ها شیعه هستن؟دلیلی که عربا از ایرانیا بدشون میاد دقیقا همین کارای شماست! یه نیجریه ای هم بیاد بهم فحش بده و منو تحقیر کنه من ازش بدم میاد طبیعتا.
حمله کردن اعراب دلیل نمیشه ازشون بدمون بیاد! اگه اینطور باشه الان نصف دنیایی که کوروش گرفت باید از ما متنفر باشن!
اعراب خودشون رو بالاتر میدونن؟ فقط میتونم بگم :
پس اینایی که میگن عرب مارمولک خور کی آدم شد به نظرت اهل نروژن؟
اطلاعات تاریخیت در چه حده؟ تا اونجایی که من میدونم شاه اسماعیل اوایل تاسیس صفویه به زور شمشیر مردم رو شیعه کرداتفاقا برعکس دلیل اینکه ایرانیا از عربا بدشون میاد همین کارای اونا بوده فکر کردی چرا ایرانی ها شیعه هستن؟
اعراب که خودشون رو برتر می دونن این که هیچی.
بعدش هم کوروش هر چی بوده ادعای نداشته که داره برای خدا کشور گشایی می کنه اعراب اعتقاد داشتن ایرانی ها کافرن؟ که حمله کردن به ایران؟
منم فقط می تونم بگم
اين كه ١٠٠٠ سال پيش حمله كردند براي كشوري كه تاريخي سرشار از جنگ مثل ايران دارد توجيه خوبي براي دشمني با آن ها نيست حقيقتا (حالا جنگ به هر دليلي بوده باشه)اتفاقا برعکس دلیل اینکه ایرانیا از عربا بدشون میاد همین کارای اونا بوده فکر کردی چرا ایرانی ها شیعه هستن؟
اعراب که خودشون رو برتر می دونن این که هیچی.
بعدش هم کوروش هر چی بوده ادعای نداشته که داره برای خدا کشور گشایی می کنه اعراب اعتقاد داشتن ایرانی ها کافرن؟ که حمله کردن به ایران؟
منم فقط می تونم بگم
انصافا ویکی پدیا هم شد منبع؟اطلاعات تاریخیت در چه حده؟ تا اونجایی که من میدونم شاه اسماعیل اوایل تاسیس صفویه به زور شمشیر مردم رو شیعه کرد
بر چه اساسی میگی اعراب خودشون رو برتر میدونن؟ شاید سران عرب ایرانی هارو اسکل() بدونن ولی مدرکی هست که مردم هم "نژاد" فارس رو اینطور میبینن؟
هدف کوروش مهمه واقعا؟ این که تو فلان کانال تلگرام نوشته کوروش صلح طلب بوده دلیل نمیشه همه ی کشور گشایی هاش با صلح بوده باشه!
کوروش اولویتش صلح بود ولی اینطور نبود که اگه صلح نشه اینم بیخیال شه!
https://en.wikipedia.org/wiki/Cyrus_the_Great#Rise_and_military_campaigns
قبلا هم گفتم این که اعراب به ما حمله کردن دلیل نمیشه ازشون بدمون بیاد!
به جز کوروش مثال های دیگه هم هستن! تقریبا قبل از قاجار که نسبتا قدرتی داشتیم همه ی پادشاها به دنبال کشور گشایی بودن! یعنی نصف دنیا باید از ما متنفر باشن!
اعراب به خیلی جاها حمله کردن! دلیل میشه کل دنیا ازشون بدشون بیاد؟
البته خندیدنم چیز خوبیه : """"""" راحت باش
شما منبع معتبر تری از ویکی پدیای "انگلیسی" دارید؟ تا اونجایی که من میدونم رو ویکی پدیا انگلیسی نظارت خوبی میشه!انصافا ویکی پدیا هم شد منبع؟
البته ویکیپدیا منابع حرفاش رو پایینش نوشته. مثلاً واسه این قسمتی که لئوپارد داد، از شماره ۵۱ تا ۷۱ منابعشن!انصافا ویکی پدیا هم شد منبع؟
خب این قضیه تو ایرانم صادقه. یه جورایی عروس مادر شوهری شده الان قضیه ایران عربستانچند سال پیش من ب کشور های عربی سفر کردم
خیلی ساده بگم
باهامون حال نمیکنن بخصوص عربستان حالا خودتون تا تهشو بخونید دیگه...
البته خودتون میدونید ک افکار ی دولت با ملتش چقد میتونن باهم تفاوت داشته باشن
اینا همش تقصیر آمریکا و اسرائیله