خب با اینکه تاپیک از بحثش منحرف شده...من از اول و با جواب دادن به سوال تاپیک شروع میکنم..
خب بله در ایران عرب ستیزی وجود داره همونطور که در عربستان هم عجم ستیزی وجود داره!
در ایران بخش زیادیش به تاریخ این سرزمین و حمله اعراب به ایران مربوط میشه..
و همچنین از اونجایی که موج اسلام ستیزی در ایران داره شدت میگیره این افراد مسبب تحمیل این دین رو مقصر میدونن...
خب تو این تاپیک خیلی از مسائل با هم قاطی شده..از جمله راسیسم و ناسیونالیسم..
در گذشته یعنی زمان حمله اعراب..اینها به ایرانی ها فخر میفروختن..این فخر تا اونجایی بود که پدر فردوسی که سردار شوبیه بود بخاطر ایرانی بودنش تحقیر می شد..یعنی این تنفر یک چیز دوطرفه ست..شما حتی اگه الان هم ببنید عرب ها دل خوشی از ایرانی ها ندارن!از پادشاه جدید عربستان بگیر که حوصی های یمن رو که هم ریشه با ما هستن نجس میدونه و داره اونجا کشتار میکنه..
مادربزرگ من هم که مکه رفته بود میگفت تو بازارشون پول ایرانی به سختی قبول میکردن بعد هی بهشون میگفتن که ایرانی خره و ....
از عنایات دیگه هم که عرب ها به ایرانی ها داشتن خبر دارین؟؟؟تجاوز به دوتا جوون ایرانی تو فرودگاه!
خب این تنفر یه چیز دوطرفه ست..و خب تنفر از نژاد عرب ها درسته کار زننده ایه ولی هر دو طرف اصرار به این تنفر دارن و سیاست های الانشونم این کار رو تشدید میکنه..
خب مورد دوم راجع به ویدئو و شعار تماشاگران...خب به قول عزیزی استادیوم میتونه وضعیت متشنج جامعه رو به خوبی بازتاب کنه..خب نژادپرستی در استادیوم های اذربایجان وجود نداره؟؟؟؟جناب علیرضا ترک ها چرا به فارس ها انقدر توهین میکنن؟به تاریخ ایران توهین میکنن؟؟شعار خلیج عربی میدن؟؟اینا نژادپرستی نیست؟
من از اون یه عده ایرانی که تو استادیوم اون شعار های مسخره رو دادن واقعا شرمسارم ولی دقت کن اگه ایرانی ها این شعارو دادن ولی فقیه عربستانم کم به ایرانی ها توهین نکرده!هر سال مسابقه قاریان قران برگزار میشه که در یکی از این مسابقه ها در عربستان عرب ها قاری ایرانی رو مسموم کردن که مسابقه رو نبره!!در بقیه مسابقه ها هم بالاخره یه حسد هایی به ایرانی ها میورزن
الان ایرانیا فقط شدن نژاد پرست؟
راجع به ترک ها هم که معلومه...استادیومی که ازش دم میزنی تو بازی تراکتور سازی ببین چ خبر میشه...که حتی علی دایی ازش انتقاد میکنه..پرچم اتاتورک میبرن بالا و شعار های بد و زننده..
اینم ویدئوش...نژادپرستی کار بسیار زننده ایه...منم برای اون یه عده که تو استادیوم های اذربایجان این شعار ها رو میدن متاسفم
در اخر اون شعری که از فردوسی اوردین...
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را به جایی رسیده س کار
که تاج کیانی کند ارزو
تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
منسوب به فردوسی تو اصل شاهنامه و مطابق با مسکو این بیت وجود نداره!