• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

I have a dream

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hastikhanoom
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه مدت دلم میخواست برنده ی امریکن آیدل بشم بعد ازین خواننده ها بشم که خیلی مشهورن و شهرت اذیتشون میکنه و اینا:/
یه مدت هم دلم میخواست یه پژوهشگر خیلی شاخ بشم ولی به نظرم خـِــــــــیلی هوش میاد و خیـــــــــلی هم حوصله که متاسفانه هیچکدوم رو ندارم:/
کلن همشون درحد رویا هستن الان فقط میخوام شاد باشم
همین کافیه

ی کتاب خون خفنم :|
صرفا ی کسی که کتاب هایی که دوس داره رو میخونه ( و نه از روی اجبار و یا برای یادگیری یا حفظ کردن ) و کاری جز این نداره

( ی کتابخونه ی حرفه ای شامل همه ی کتابای خوب هم دارم )

خب سطح علاقه هامو از کنترل زمان پایینتر میارم
میخوام بتونم دوباره کتاب بخونم
بتونم دوباره فیلم ببینم
بتونم دوباره سریالا رو دنبال کنم
یعنی وست ورلد باید یک هفته باشه که پخش شده و من هنوز نبینمش!؟
یعنی من هنوز نباید بتونم fantastic beasts یا cursed child یا da vinci cide رو بخونم وقتی تک تکشون دارن از تو کمد داد میزنن برام!؟
یعنی من نباید بتونم the fountain رو که چند ماهه تو پوشه فیلمام داره خاک میخوره رو ببینم؟!
واقعا یعنی من باید بترسم از شروع کردن witcher چون طولانیه؟!
چم شده؟!
چرا نه وقت چیزیو دارم نه حالشو و همزمان تمام تایمو بیهوده میدم میره!؟
میخوام دوباره یاد بگیرم چیزایی که دوس دارمو
میخوام دوباره مثل قبل شور و شوق داشته باشم برای کارام
آی هَو عه دریم ) :

آخرین ویرایش:
تاحالا زیاد شده ب این فکر کنم ک در اینده چجوری باشم تا تقریبا از خودم راضی باشم و نگم ک کاش فلان کار رو میکردم .. اکثر موقعای توی ذهنم خودمو ی مولانا شناس و پژوهشگر ادبی خیلی معتبر تصور میکنم
ولی خب ارزوی اصلیم اینه ک هیچوقت طوری رفتار نکنم یا کاری نکنم ک نتونم دیگه اسم خودمو ( آدم ) بزارم
یکی دیگه هم اینکه خیلی دوست دارم ب درجه ای برسم ک بتونم اون لباس و کلاه بلند و قشنگ صوفی هارو بپوشم و به یکی از خانقاه های قونیه برم :)

Back
بالا