یک دقیقه به مرگ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع miena.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
گوشی رو به تنظیمات کارخونه بر میگردونم :))
و الهی العفو گویان منتظر عزراییل میشم :)
تو یه دقیقه از این بیشتر نمیشه :)

برگردوندن گوشی به تنظیمات کارخونه :-"
بعد این از استرس و شوک فکر نکنم کار دیگه ای بتونم بکنم:-?

شاید برای خانواده ام و دوستام بنویسم که دوستشون دارم و ازشون ممنونم و اینکه اگه گندی زدم که میخواستم درست کنم ولی وقت نشد بهشون میگم درست کنن و بعد دراز میکشم و چشمام رو میبندم:)

آخرین نوای بندری زندگیم رو با تمام قوا با صدای بلند رو میز اجرا می کنم و داد می زنم "دیوونه باشید! دیوونه ها هستن که دنیا رو تغییر میدن!"

رو یه کاغذ دو کلمه می نویسم:
اهدای عضو
حلالیت

بعد گوشیمو ریست فکتوری می کنم و دفتر خاطراتم رو گم و گور می کنم
بعدش می رم تو تختم و پتو رو می کشم روم و تمام...

افراد بزرگ همیشه با یه مرگ بزرگ میمیرن
من خودم دوست دارد در حالی زخمی رو زمین افتادم یه نظامی بهم تیر خلاص بزنه توی اون یه دقیقه اول پلاکم رو در میارم بعد شهادتین میگم بعدش چشم تو چشم اون نظامی مسلح میشم و بعد چشمام رو اروم میبندم...

از همه حلالیت می خواهم
و می گویم تمام وسایلم رو به بچه های فقیر و سرطانی بدن
و اعضای بدن رو بدن به کسی که نیاز داره
بعد هم میرم تو رخت خوابم دراز می کشم تا یک دقیقه تموم شه

میرم رو یه بلندی
از نسیم/ بادی که بهم می خوره لذت میبرم
و لبخند میزنم
منتظر رهایی میشینم
نه برا کسی چیزی می نویسم
نه هیچی

مینویسم خداحافظ و حلالیت میطلبم. بعدم میخوابم رو تخت یکی از آهنگای بیکلامم رو پخش میکنم تا بمیرم.

• لایک
امتیازات: f.hn
میشینم به دیوار نگاه میکنم اخه خدایی تو 1 دقیقه میشه چی کار کرد که نصفتون میگین وصیت نامه مینوسم من فقط متونم 1 دقیقه یه اهنگ غمگین گوش بدم و بگم خداحافظ زندگی همین

اگه کسایی که دوستشون دارم کنارم نباشن زنگ میزنم بهشون و به خاطر اینکه با وجودشون دنیا جای قشنگ تری بود ازشون تشکر میکنم

یه نوشته مینویسم توصیه هام به خانواده مخصوصا سر زدن به مزار کل حیدر دلیل نداره که چون وقت ازدواج نداشته و در نتیجه بازمانده ای فراموش بشه شاید بیست ساله تنها خوابیده مردی که حرف زدن در موردش وضو میخواد

به کل زندگیم فکر میکنم. و کنجکاوم که ببینم بعد مرگ چیه. 1 دقیقه رو سریع عین جت میگذرونم
شایدم اگه خدایی باشه باهم چایی بزنیم یه گپ و گفتی داشته باشیم.
کارت اهدای عضوم دارم.
اگه دوستتون دارم و این چیزا بنویسیم بدتر اونارو اذیت میکنیم خیلی غمگین میشن اینطوری
من که همین الان وصیت نامم رو مینویسم میذارم پشت جدول مندلیفم

Back
بالا