- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
داستان چیه بچه ها؟ اصفهانیا بیان بگن چی شده
واسه برکناری مدیرتون مگه تحصن نکرده بودید؟!والا چیزی نشده
ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودمواقعا تحصن کردن؟؟؟
ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودم
واقعا متاسفم واسه اونایی که تحصن کردن
ما چند سال منتظر بازنشستگی ایشون بودیم بعد بچه ها از همچین فرصتی استفاده نکردن .واقعا راضی بودن از ایشون ؟ چیه اون مدرسه در حد سمپاده؟ به جز چندتا دبیر انگشت شمار خوب هیچی نداره مدرسه رو کردن ورود آقایان ممنوع
هرکی میتونه هرنظری میخواد بده....ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودم
از شما بعیده.... شاید معلما سخت گیر باشه و امتحانا متعدد باشه.ولی اصصصصصصصصصصصصلا به سبک 30سال پیش اداره نمیشه.من شنیدم مدرسه به سبک سی سال پیش اداره میشه. معلم های سخت گیر و مشق های زیاد و امتحانات متعدد !
من شک دارم شما تو این مدرسه درس خونده باشی....تقریبا آره، ولی مشکل اینه که مدرسه هیچ تفاوتی با مدارس دولتی نداره دبیرای جالبی نداره فقط تعداد محدودی دبیر خوب دارن و سخت گیر درکل امکانات مدرسه درحد مدرسه ی سمپاد نیست و مدیر هم اصلا به نظر بچه ها اهمیتی نمیده متاسفانه
منم واسه تو متاسفم که نمک نشناسی....خوبه والا آدم یکم قدرشناس باشه!واقعا متاسفم واسه اونایی که تحصن کردن
ما چند سال منتظر بازنشستگی ایشون بودیم بعد بچه ها از همچین فرصتی استفاده نکردن .واقعا راضی بودن از ایشون ؟ چیه اون مدرسه در حد سمپاده؟ به جز چندتا دبیر انگشت شمار خوب هیچی نداره مدرسه رو کردن ورود آقایان ممنوع
عزیزم اگه تو دوساله تو اون مدرسه ای من ۴سال بودم اگه دبیرا خوب بودن لازم به کلاس کنکور نبود یه دبیر زیست درست حسابی نداشت مدرسه تجربیا همه زیست کلاس میرفتن ،والا تنها دبیر مرد خوب آقای اعلمی و شکوری یعنی فقط ۲تا درس
من دارم مدرسه رو با علامه حلی و اژه ای مقایسه میکنم
والا اگ اینا بود ک این نتیجه های کنکور و المپیاد ها جاش رو با آمار خودکشی های مدرسه عوض میکرد!.....من شنیدم مدرسه به سبک سی سال پیش اداره میشه. معلم های سخت گیر و مشق های زیاد و امتحانات متعدد !
آها اینکه بیان زورت کنن ک ما بخاطر منافع خودمون میگیم الان این مدیر باید عوض شه و شما خفه شین بی احترامی ب دانش آموزا نیس؟!معنی احترامم فهمیدیم والا!.....منم شکه شدم به نظرم تحصن برای بر کناری مدیر
یه خرده بی احترامیه
خودکشی نکردن دلیل خوبی برای رد حرف من نیست. این همه نتیجه المپیاد و کنکور هم میتونه ثمره فشارها و رقابت های بی امان و معلم خصوصی و ... باشه، نه سطح بالای کیفیت مدرسه !والا اگ اینا بود ک این نتیجه های کنکور و المپیاد ها جاش رو با آمار خودکشی های مدرسه عوض میکرد!.....
و نهفكر كردين اعتصاب ميكنين خوش ميگذره بهتون و نميرين سر كلاس
و نهجو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن
وقتی که دبیر فیزیکمون گفتن که میخوان خانم نیلچیانو عوض کنند ما ناراحت شدیم ولی خوب اعتراضی هم نمیتونستیم بکنیم و خوب راستش مشکلی هم نداشتیم!تا شب که با کلی زنگ به اداره و فلان رئیس و .. متوجه شدیم که دلیل این برکناری چیه و چه کسی میخواد جایگزین مدیرمون بشه!دلیلش نه کم کاری خانم نیلچیان برای دانش آموزا و نه سن و بازنشستگی ایشون(دلیلی که آقایون اول میگفتن!)بود یه سری دلایلی بود که شاید گفتنش جایز نباشه و همچنین مدیر جایگزین کسی بود که نه نام مطرحی داشت نه سابقه ای درخشان و نه همچنین اون چیزی که ما تو اون چند روز دیدیم اخلاق خوشی!چیزهایی که برای اداره ی یه مدرسه ی معمولی اما خوب نیازه!چه برسه به مدرسه ی فرزانگان!به نظرم تحصن برای بر کناری مدیر
بود و دوست نداشتم این تصور غلط تو ذهن ها بمونه از بچه ها و مدرسمون!، فکر نمیکردم فرزانگانهای اصفهان همچین رفتاری رو داشته باشند
مرسی عزیزم بابت توضیحتمن این تاپیک رو تازه دیدم و فکر میکنم باید به عنوان یکی از شروع کننده های تحصن بحثو تموم کنم با وجود اینکه اون اتفاق تموم و تا حدی فراموش شده!
تحصن ما دلیلش نه این بود که و نه و نه
وقتی که دبیر فیزیکمون گفتن که میخوان خانم نیلچیانو عوض کنند ما ناراحت شدیم ولی خوب اعتراضی هم نمیتونستیم بکنیم و خوب راستش مشکلی هم نداشتیم!تا شب که با کلی زنگ به اداره و فلان رئیس و .. متوجه شدیم که دلیل این برکناری چیه و چه کسی میخواد جایگزین مدیرمون بشه!دلیلش نه کم کاری خانم نیلچیان برای دانش آموزا و نه سن و بازنشستگی ایشون(دلیلی که آقایون اول میگفتن!)بود یه سری دلایلی بود که شاید گفتنش جایز نباشه و همچنین مدیر جایگزین کسی بود که نه نام مطرحی داشت نه سابقه ای درخشان و نه همچنین اون چیزی که ما تو اون چند روز دیدیم اخلاق خوشی!چیزهایی که برای اداره ی یه مدرسه ی معمولی اما خوب نیازه!چه برسه به مدرسه ی فرزانگان!
تمـآم حرف بچه ها و والدین این بود که چرا الان؟و چرا ایشون؟تمام اعتراض ها به این دلیل بود که اگر خانم نیلچیان بد هستند چرا بهتر از ایشون نیاد و یکی بدتر بیاد؟اگه هم که به خاطر نفع دانش آموزاست چرا توی حساس ترین برهه ی زمانی و وسط سال!اما فقط و فقط توهین دیدیم و توهین شنیدیم !
نمیگم همه دلیلیشون این بود چرا اتفاقا بودند کسایی که مخالف بودند و اعتقاد داشتند درسشون عقب میفته(که البته کلاس ها تشکیل میشد) و یه عده که نمیدونستند قضیه چیه و برای تفریح بود این اعتراضشون!
ولی عده ی کثیری فقط برای بدتر نشدن وضعیت تلاش کردند!من صد بار به خود مسئولین گفتم باباجان عوض کنید ولی نه با این وضع نه تو این زمان!تو تابستون با احترام بی بحث و اعتراض !
باز هم میگم خانم نیلچیان شاید بهترین نبودند ولی قطعا رفتنشون تو اون زمان و اومدن مدیر جدید با اون سابقه و اون وضع بدترین انتخاب بود!
شاید باید تو اون موقیت باشید تا بفمهمید دلیل کار ما رو و احساس بدی که اون زمان داشتیم رو!
باز هم ازتون معذرت میخوام اگه دوستام حرف بدی زدند و هم اینکه این بحث کهنه رو دوباره پیش کشیدم شاید دلیلش این حرف بود و دوست نداشتم این تصور غلط تو ذهن ها بمونه از بچه ها و مدرسمون!
:)
مرسی عزیزم بابت توضیحت
اعتراض من به بچه ها برای دفاع از خود شخص خانم نیلچیان بود و اینکه داشتن طرفداری بی جا میکردن و سر یه لجبازی بچگانه که همه چی مدرسه عالیه به بقیه توهین میکردن و من نمیدونستم چه شخصی قرار بوده جایگزین خانم نیلچیان باشن ولی اگه تصمیم به برکناری ایشون و جایگزینی یه مدیر خوب شد فرصت رو از دست ندین:)
من و دوستام دیگه تو اون مدرسه نیستیم ولی ۴ سال فقط چوب کم کاری و لجبازی مدیر رو خوردیم
سال اول دبیرستان معلم فیزیک و ریاضی از مدارس داغون اصفهان آوردن و اینقدر اوضاع خراب شد که معدل ریاضی و فیزیک پایه شد ۱۳ و بعد ما رو مجبور کردن یک ماه رو هزینه بدیم و باز کلاس بریم و یه دور دیگه امتحان بدیم تا بذارن انتخاب رشته کنیم ... منم اگه از ایشون بد میگم دلیل دارم......