• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعتراضات فرزانگان اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
والا چیزی نشده :-؟

• لایک
امتیازات: KURT
واقعا متاسفم واسه اونایی که تحصن کردن :(
ما چند سال منتظر بازنشستگی ایشون بودیم بعد بچه ها از همچین فرصتی استفاده نکردن .واقعا راضی بودن از ایشون ؟:-w چیه اون مدرسه در حد سمپاده؟ به جز چندتا دبیر انگشت شمار خوب هیچی نداره مدرسه رو کردن ورود آقایان ممنوع:|

واقعا تحصن کردن؟؟؟

واقعا تحصن کردن؟؟؟
ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودم:-<

ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودم:-<

منم شکه شدم به نظرم تحصن برای بر کناری مدیر
یه خرده بی احترامیه

من شنیدم مدرسه به سبک سی سال پیش اداره میشه. معلم های سخت گیر و مشق های زیاد و امتحانات متعدد !

تقریبا آره، ولی مشکل اینه که مدرسه هیچ تفاوتی با مدارس دولتی نداره دبیرای جالبی نداره فقط تعداد محدودی دبیر خوب دارن و سخت گیر درکل امکانات مدرسه درحد مدرسه ی سمپاد نیست و مدیر هم اصلا به نظر بچه ها اهمیتی نمیده متاسفانه

واقعا متاسفم واسه اونایی که تحصن کردن :(
ما چند سال منتظر بازنشستگی ایشون بودیم بعد بچه ها از همچین فرصتی استفاده نکردن .واقعا راضی بودن از ایشون ؟:-w چیه اون مدرسه در حد سمپاده؟ به جز چندتا دبیر انگشت شمار خوب هیچی نداره مدرسه رو کردن ورود آقایان ممنوع:|

چرا وقتی چیزی نمیدونی نظر میدی عزیزم؟؟؟؟
کجای مدرسه ما ورود آقایان ممنوعه؟؟ بهترین دبیرای مرد استان درحال حاضر تدریس دارن تو مدرسه چی میگی واسه خودت؟؟؟؟
بعله راضی بودیم...بعدم ما عاشق چشم و ابروی ایشون نبودیم. ما واسه خودمون و سال دیگمون نگران بودیم. این دوسال ریسک بردار نیست که یهو سیستم مدرسه بریزه بهم واسه اینکه یه سری ادم بی منطق و بخاطر پارتی بازی بخوان مدیر عوض شه و فرد مورد علاقه سازمان جایگزین شه....
هرکی میتونه هرنظری میخواد بده....
من شنیدم مدرسه به سبک سی سال پیش اداره میشه. معلم های سخت گیر و مشق های زیاد و امتحانات متعدد !
از شما بعیده.... شاید معلما سخت گیر باشه و امتحانا متعدد باشه.ولی اصصصصصصصصصصصصلا به سبک 30سال پیش اداره نمیشه.

تقریبا آره، ولی مشکل اینه که مدرسه هیچ تفاوتی با مدارس دولتی نداره دبیرای جالبی نداره فقط تعداد محدودی دبیر خوب دارن و سخت گیر درکل امکانات مدرسه درحد مدرسه ی سمپاد نیست و مدیر هم اصلا به نظر بچه ها اهمیتی نمیده متاسفانه
من شک دارم شما تو این مدرسه درس خونده باشی....

واقعا چشمام گرد شد وقتی این پستا رو خوندم.....واقعاااااااا داغ کردم.

Back
بالا