dark shadow
خائــن.
- نام مرکز سمپاد
- Farz2
- شهر
- KRG
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
شاید همونا ک مخالفاشونو ترور میکنن از دارک وب استفاده کنن!راستش باورش حداقل فعلا، خیلی برام سخته که دولت هایی که اینقد راحت مخالفانشونو همه جوره در همه جای جهان پیدا میکنن و ترور میکنن، از پس این بر نیان. فک کنم نیاز به توضیح بیشتری برای چراییش دارم.
البته گویا دولت ها هم از مشتریان دارک وب هستن برای خرید سلاح.
مطمئنن ی سری چیزا هست ک باعث میشه هیچکس نتونه جلوش وایسه.مثلن خیلی وقتا ب خیلی از قول ها عمل نمیشه
راستش باید بگم خیلی همین قضیه واضح نیست و میشه تا حدودی گف عجیبه
اما ی وقتایی یه سری از افراد واقعا خوبن و شاید بشه گف کسی ازشون بهتر نیس(هر چند ک دست بالای دست زیاده و..)
مثلا anonymous.اگ بخوایم همین قضیه رو برای اونا تعمیم بدیم باید بگیم خیلی از کشورا تو زمینه ی اطلاعات،هک،جاسوسی و...خیلی خوبن چرا نمیتونن جلوشو بگیرن؟
انونیموس بعد از داستانایی ک شارلی ابدو راه انداخت هکش کرد،سال 2011آمازون رو هک کردن،سر قضیه ی داعش خیلی از سایتا ک مربوط ب داعش بود رو از بین بردن،حسابای داعش تو توییتر رو هک کردن،زمانی ک زمزمه هایی مبنی بر کمک ترکیه ب داعش بود خیلی از سایت های دولتی و بانکای ترکیه رو هک کردن طوری ک تراکنش مالی کشور رو از کار انداختن،ب سایت سونی و سرور سنا آسیب زدن،حتی من ی جا خوندم ک تو سال 2012رادیوی اسرائیل رو هک کردن و ازش ب مدت دقایقی صدای قرآن پخش شده(اینو نمیدونم راسته یا نه)
همه ی اینا از یه گروه بر اومده هیچکس هم نتونسته تا حالا جلوشون رو بگیره.شاید دارک وب هم مث آنونیموس عه
راستش خیلی وقت پیش در موردش خونده بودم و اصلا یادم نیس کجا بود.چند تا کلیپ هم بود ک از افرادی ک اطلاعات داشتن درموردش سوال کرده بودن مث پلیسا یا خریدارالینک خبری معتبری دارین برای سوال اول؟؟
(کلا آدم از هر چی بدش بیاد سرش میادخیلی بدم میاد بی منبع ی چیزی بگم اما این دفعه اینطوری شد.دیگه چیزایی بود ک میدونستم)