Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
من به طور کلی گفتم نه صرفا یک داستان خاص ،چون مثلا یه جا دیگه دیده بودم در آمریکای جنوبی فروخته میشن!!
این مراقبت پزشکی ابتدایی و این حرفا توی بیمارستان های شیک اروپا هزینه بره و در کشوری مثل ایران و یا کشورای امریکای جنوبی شاید با هزینه های کمتر در جایی غیر از بیمارستان بشه انجامش داد ،
در ضمن اقدامات خاصیم نیاز نیست برای قطع عضو که فک کنم فقط نباید عفونت کنه ،
خرج خورد و خوراکم انقدرا نیست البته اونم باز توی یه کشور گرون با ارزون می تونه تفاوت زیادی داشته باشه
قطعا فروش اعضا و یا فیلم برداری از رابطه با بچه ها پر سود تر می تونه باشه من صرفا خواستم امکان پذیر بودن از نظر سود و زیان جراحی رو بگم
من میگم از لحاظ منطقی هزینه ای که پیشنهاد شده واقعا قابل قبول نیست!
It was streamed on so-called ‘Hurtcore’ paedophile sites – where users paid up to $10,000 to stream videos of violent abuse and torture of children
منبع
بعد فقط بحث پزشکیش نیست ، بحث گرفتن کودکان از پرورشگاه هم یکم غیر منطقیه ، من چیزهایی که گفتم بر اساس این لینکیه که دادند و گفته شده توی اروپای شرقی هست.منبع
و از همهی اینها مهمتر هیچ منبعی هم وجود نداره که تاییدش کنه! حالا دوستان قرار شد اگر منبعی پیدا کردند بگن ولی من الان دو روزه دارم خبرگزاری های رسمی تر یا سایت های مربوط به پلیس رو میگردم چیزی پیدا نکردم ، و اینجا هم چیز جالبی گفته
As a general rule, if you see a sensational story like this, particularly one that doesn't offer any citation or any way to check on its validity, than no, they are false. Not only are they fictional, they are usually written by bad writers who can't create anything but an emotional vignette.