پیشرفت تحصیلی سمپاد [پايش]

سلام به همگی
یه سوالی از هشتم هایی که می دونند و پایه های بالاتر دارم
در کل ریاضیم خیلی خوبه و درصد ریاضی پایشم خیلی خیلی خیلی برام مهمه (جوری که دو سه برابر درستی دیگه وقت می گذارم واسش و پارسال تو اوج سخنی ۸۷ زدم)
الان بعد امتحانای ترم هست و ما آزمون آزمایشی هم سه شنبه داریم برای پایش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
همه فصل ها رو یک دور خوندم و تست زدم از کتاب مبتکران که سر کلاس هم کار می کنیم تشریحیش رو
سوالم اینه:با وقت کمی که دارم نمی تونم از یه کتاب کاملتر و سخت تر مثل مرشد همه فصل ها رو بزنم از کدوم فصل ها سوال بیشتری میاد تا اونا رو بزنم
لطفا پایه های بالاتر که قبلاً دادن بگن بهم
مرسی🌷🌷🌷🌷🌷🌷
سلام. صرفا خواستم بگم تکمیلی خیلی خیلی مهمه تو پایش و یه سری سوالات مزخرفش مثل اعداد تقریبا اول هم میاد، اگه تکمیلی رو توجه زیادی بهش نداشتی یا وقت نکردی، بنظرم اگه الان اونو بخونی میتونه برات مفید باشه

• لایک
امتیازات: R.T
صرفا پست بالایی رو تایید میکنم و اینو هم بدون که هربار ما پایش میدادیم یکی از سوالای تکمیلی دقیییقا توش میومد حتی تعیین مرکز هم همین شد.

پ.ن: خیلی حرص نخور براش. بعدها هیچکس اهمیت نمیده چی شد، حتی خودت.

تکمیلی رو کامل خوندم ممنون ولی در اون مورد که گفتم برای کتاب های دیگه نظری ندارید کدوم فصل مهمتر هست
نه برای خودم از لحاظ نتیجه ای فقط قسمت ریاضی مهمه هم بخاطر علاقه زیادم به معلمم هم بخاطر علاقه خودم به ریاضی (هر چند. بقیه درس ها رو هم می خونم)

تکمیلی رو کامل خوندم ممنون ولی در اون مورد که گفتم برای کتاب های دیگه نظری ندارید کدوم فصل مهمتر هست
نه برای خودم از لحاظ نتیجه ای فقط قسمت ریاضی مهمه هم بخاطر علاقه زیادم به معلمم هم بخاطر علاقه خودم به ریاضی (هر چند. بقیه درس ها رو هم می خونم)
قاعدتا از همه مهمتر و سخت تر فصل جبر و معادله باید باشه و پس از اون اعداد اول،من پیشنهاد میکنم اگه دنبال کتابی تست های کتاب کاهه هشتم رو بگیر بزن(پیشنهاد من اینه)

وای مرسی
(یک چیزی بی شوخی و دروغ می گم آسون ترین فصل ها واسه من همین جبر و معادله و اعداد اول هستند 🤣🤣🤣🤣)

زیاد فصل سخت امسال نداریم
ولی فصل ۳ هندسه🤦🏻‍♀️😭

تاریخ پایش کی هست امسال ؟

نمونه سوالات پایش از سال 98 تا 1400رو سایت ها داشتن تونستم دانلود کنم ولی متاسفانه پاسخنامه هاشون رو پیدا نکردم
اگه شما دارید یا میدونید کجا میشه پیدا کرد ، اینجا به اشتراک بزارید
پایه : یازدهم تجربی

این خوبه که دوشنبه پایش داریم و نخوندیم ؟:-"
برنامه من : فردا یک شنبه آزمون فیزیک و به علاوه پرسش عربی و 80 تا سوال ریاضی نا قابل
سه شنبه : پایش
چهارشنبه : شیمی و باید کل سوالای فصل فیزیک رو هم حل کرده باشم
شنبه : هندسه
حالا کار هام :
دوشنبه عصر تا شب کلاس المپیاد
سه شنبه شب هم باید گرافمو مرور کنم که فرداش احتمال کلاس داشتنم بالاس
پنج شنبه از صبح تا ظهر المپیاد و قراره قشنگ با تکالیفش جر بده
جمعه باید بشینم گراف بخونم چون احتمالا شنبه کلاسشه

برنامه من : فردا یک شنبه آزمون فیزیک و به علاوه پرسش عربی و 80 تا سوال ریاضی نا قابل
سه شنبه : پایش
چهارشنبه : شیمی و باید کل سوالای فصل فیزیک رو هم حل کرده باشم
شنبه : هندسه
حالا کار هام :
دوشنبه عصر تا شب کلاس المپیاد
سه شنبه شب هم باید گرافمو مرور کنم که فرداش احتمال کلاس داشتنم بالاس
پنج شنبه از صبح تا ظهر المپیاد و قراره قشنگ با تکالیفش جر بده
جمعه باید بشینم گراف بخونم چون احتمالا شنبه کلاسشه
منی که پایش نمیدم : :))

منی که با بچه‌ها تقلب سراسری هماهنگ کردیم: =))
ما سر آزمون حلی برنامه ریختیم با عنوان برنامه در اتوبوس اردو
یکی اهنگای خارجی بزاره
یکی آهنگای عربی بخونه
و یکی آهنگای فارسی اصیلو بخونه و...
آخرشد
اتوبوس پنچر شد
چپ کرد
رفت ته دره:))
آره خلاصه حواستون باشه

• خنده
امتیازات: Cooly
خودتونو برا پایش جر ندین. مخصوصا دوره اول یا دهم. ( حالا باز در دوران یازدهم و دوازدهم میتونه اثرات ثانویه بخصوصی داشته باشه) هی میگن فلان میکنیم یا بهمان میکنیم . تهش اگه خیلی خوب زده باشید( 2 3 تا صددرصد) دوسه نمره ای که با فعالیت های دیگه هم بدست میاد بهتون میدن یا تشکر خشک و خالی برای تلاش شما در راستای رشد مدرسه!

خودتونو برا پایش جر ندین. مخصوصا دوره اول یا دهم. ( حالا باز در دوران یازدهم و دوازدهم میتونه اثرات ثانویه بخصوصی داشته باشه) هی میگن فلان میکنیم یا بهمان میکنیم . تهش اگه خیلی خوب زده باشید( 2 3 تا صددرصد) دوسه نمره ای که با فعالیت های دیگه هم بدست میاد بهتون میدن یا تشکر خشک و خالی برای تلاش شما در راستای رشد مدرسه!
به شخصه تنها دلیل خوندنم برای این آزمون اینه که با مدارس دیگه توی رقابتیم و فقط دارم بخاطر مدرسه میخونم

دبیر ادبیات سلیطه ی ما تصمیم گرفته هر المپیادی ای ک زیر 90 بزنه ارو دیگه معافیت نده..
این دبیر متوسطه اول بود سال اولشه متوسطه دوم ورداشته.. بعد میگه من ک سال دیگه اینجا نمیمونم.. تحمل این وضعو اصلا ندارم. اخخخ نهههه نروووو ما بی عشق تو میمیریم.. گمشو بابا..
اه امروز رید تو اعصابم.. زنیکه

Back
بالا