پیشرفت تحصیلی سمپاد [پايش]

کسی میدونه آزمون نمره منفی داره یا نه؟

وای بازم این داستان : معلم زیست
مدرسه اجازه نداده نمره پایشو در نظر بگیرن حالا این میگه اگه خوب نزنین، شانسی بزنین، سفید بدین، باهاتون لج میکنم اگه ارفاق نیاز داشته باشین ارفاق نمیدم و هر وقت پرسش کلاسی داشته باشیم ازتون بیشتر میپرسم.
خدایا شکرت

فشار اونجاس که معلم زیستمون که خودش زمین شناسی رو کلا درس نداده میخواد نمره ی علوم و کل رو تاثیر بده
بعد فیزیکم میخواد علومو تاثیر بده اما خودش فصل رو نصفه گفته

اما امروز چیزی که شنیدم این بود که معلما قرار نیست خیلی تاثیر بدن
ولی قطعا میدن 😐

فشار اونجاس که معلم زیستمون که خودش زمین شناسی رو کلا درس نداده میخواد نمره ی علوم و کل رو تاثیر بده

ولی قطعا میدن 😐
ما سه روز مونده بود به آزمون نوبت اول و شیمی مون 14 صفحه عقب بود🤣
شانس آوردیم انداختنش عقب و معلم تونست درس بده

ما سه روز مونده بود به آزمون نوبت اول و شیمی مون 14 صفحه عقب بود🤣
شانس آوردیم انداختنش عقب و معلم تونست درس بده

من از شانس واقعا محشرم از این معلما زیاد داشتم و لعنتیا هر روز زیاد ترم میشن
نه به معلم شیمیمون که هر سال تو 3 ماه سه دور کتابو مرور میکنه نه به معلم زیستمون که درس اخر زیست پارسالو تو 3 ساعت داد 😐

امسال خدایی نمیدونم به ما خوب درس دادن یا ناموسا سرفصلا خوب بوده
ولی پارسال کلا ما از هر کتابی دو سه درس عقب بودیم
😑

ولی قطعا میدن 😐
ببین تاثیر منفی نمیده هیچکس، اصلا اجازه اینو ندارن و اگر تأثیر منفی دادن فکرکنم حق شکایت دارید، ولی تأثیر مثبت میدن

نمره منفی نداره

امروز با بچه ها به یه استراتژی واسه پایش رسیدیم: تخصصی ها رو صرفا به عنوان نمونه سوال نگاه میکنیم و میزنیم و برناممون برای عمومی اینه که؛ همه دینی ها رو میزنیم گزینه 1، همه عربی ها رو میزنیم گزینه 2، همه زبان ها رو میزنیم گزینه 3 و همه فارسی ها رو میزنیم گزینه 4 الی برکة الله
دوستان دبیرستانی که واقعا عمومی ها (و کلا پایش) براشون مهم نیست و مدیر و معاوناشون هم درک میکنن میتونن از این متد استفاده کنن. بسیار متد خوبیه و روش مطالعات زیادی کردیم

منی که با بچه‌ها تقلب سراسری هماهنگ کردیم: =))
عجبببب چیزی بود لامصب. در کمال تعجب دبیر ادبیاتمون پایه از آب دراومد و فقط میگفت یکم یواشتر همفکری کنید تا بقیه کلاسا نشنون :))

بچه ها، کسی مدت زمان آزمون رو میدونه؟ یازدهم تجربی.

من از یک ساعت و ۴۵ دقیقه آزمون یک ساعت و ربعشو خواب بودم.
کلا یه نیم ساعت پاسخنامه پر کردم. اونم به طور سرسره ای که اگه این سوالو زدم یک بعدی رو بزنم دو.

سلام به همگی
ببخشید میخواستم بپرسم ضریب دروس برای هفتم به چه صورته یعنی یکسانه یا خیر؟
و اینکه درسته میگن هر پاسخ صحیح ۳ نمره داره؟
الان منی که ۴۶ تا از ۹۰ تا درست زدم(نصف دفترچه رو اصلا وقت نکردم بزنم)الان معادل چنددرصده؟ و اینکه خیلی افتضاح زدم؟

سلام به همگی
ببخشید میخواستم بپرسم ضریب دروس برای هفتم به چه صورته یعنی یکسانه یا خیر؟
و اینکه درسته میگن هر پاسخ صحیح ۳ نمره داره؟
الان منی که ۴۶ تا از ۹۰ تا درست زدم(نصف دفترچه رو اصلا وقت نکردم بزنم)الان معادل چنددرصده؟ و اینکه خیلی افتضاح زدم؟
ضریبا یکسانه و امتحان نمره منفی نداشت. و اینکه اینطوری نیستش که درصد کلی بدن آخر سر. دونه دونه هر درس رو جدا درصدش رو خواهند داد (حداقل سالای پیش که همینجوری بود)

منی که ۳ تا صد داشتم ولی عوضش اومدم علوم و ریاضی رو زیر پنجاه زدم💀

کارنامه مرحله اول سال پیش رو که نگاه میکنم، ریاضی رو ۸۰ زدم. انصافا چجوری اخه💀😐

ضریبا یکسانه و امتحان نمره منفی نداشت. و اینکه اینطوری نیستش که درصد کلی بدن آخر سر. دونه دونه هر درس رو جدا درصدش رو خواهند داد (حداقل سالای پیش که همینجوری بود)
ممنون
ببخشید الان به نظر شما خیلی افتضاح زدم در کل؟

Back
بالا