sara-s
panda^^
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
بچه ها، کسی مدت زمان آزمون رو میدونه؟ یازدهم تجربی.
ضریبا یکسانه و امتحان نمره منفی نداشت. و اینکه اینطوری نیستش که درصد کلی بدن آخر سر. دونه دونه هر درس رو جدا درصدش رو خواهند داد (حداقل سالای پیش که همینجوری بود)سلام به همگی
ببخشید میخواستم بپرسم ضریب دروس برای هفتم به چه صورته یعنی یکسانه یا خیر؟
و اینکه درسته میگن هر پاسخ صحیح ۳ نمره داره؟
الان منی که ۴۶ تا از ۹۰ تا درست زدم(نصف دفترچه رو اصلا وقت نکردم بزنم)الان معادل چنددرصده؟ و اینکه خیلی افتضاح زدم؟
به ما که گفتن احتمالا دو ساعتبچه ها، کسی مدت زمان آزمون رو میدونه؟ یازدهم تجربی.
ممنونضریبا یکسانه و امتحان نمره منفی نداشت. و اینکه اینطوری نیستش که درصد کلی بدن آخر سر. دونه دونه هر درس رو جدا درصدش رو خواهند داد (حداقل سالای پیش که همینجوری بود)
nopeگایز نمره منفی که نداره نه؟
اگه سوالم تکراری بود ببخشید. حوصله نداشتم پیام ها رو بخونم :'-
بستگی داره که اشتباهات توی کدوم درس بیشتر باشه. مثلاً ممکنه اون ۴۶تایی که زدی، ۱۰ تاش توی دینی باشه و دینی رو صد زده باشی. یا هم اینکه زدههات پخش شده باشن توی هر درس و درصدات توی اکثر درسا بیاد پایینممنون
ببخشید الان به نظر شما خیلی افتضاح زدم در کل؟
سالای پیش کارنامه های دوره اول، درصد کلی نداشت. ولی ممکنه متفاوت باشه برای دوره دوم.وایسا مگه واسه دوره دوم درصد کلی نمیدن؟ خب ببخشید بلانسبت مگه گاویم که بشینیم ازمونو بدیم درصد درس به درس به چه کار مون میاد اخه هر کی سطح درسی خودشو میدونه مهم درصد کله که مهارت ازمونی جامع رو مشخص میکنه!
من نمیدونستم که درصد بطور جداگانه برای هر درس میاد بخاطر همین از اول دفترچه شروع کردم همینطوری پیش رفتمبستگی داره که اشتباهات توی کدوم درس بیشتر باشه. مثلاً ممکنه اون ۴۶تایی که زدی، ۱۰ تاش توی دینی باشه و دینی رو صد زده باشی. یا هم اینکه زدههات پخش شده باشن توی هر درس و درصدات توی اکثر درسا بیاد پایین
راستش این بستگی به مدرسهت داره. مثلا ممکنه فقط بیاد نمرات خوبت رو تاثیر بده یا هم همش رو تاثیر بده(که بعید میدونم)من نمیدونستم که درصد بطور جداگانه برای هر درس میاد بخاطر همین از اول دفترچه شروع کردم همینطوری پیش رفتم
بخاطر همین کلا به زبان نرسیدم و علوم هم خیل خیلی کم زدم الان این تاثیر منفی داره؟
متوسطه دومم همینه، درصد کلی نداره، رتبه هم نزدن پارسال، صرفا درصد دادن یادمهسالای پیش کارنامه های دوره اول، درصد کلی نداشت. ولی ممکنه متفاوت باشه برای دوره دوم.
برای ما صرفا اینجوری بود که سالای پیش معلما میگفتن هرکس مثلا بالای فلان درصد زده کارنامهش رو بفرسته تا براش نمره بدن
حتی رتبه هم ندادن به ما
حتما سالای بعد و یا حتی نوبت دوم امسال این نکاتو بیشتر در نظر میگیرم ولی الان منراستش این بستگی به مدرسهت داره. مثلا ممکنه فقط بیاد نمرات خوبت رو تاثیر بده یا هم همش رو تاثیر بده(که بعید میدونم)
در کل همیشه بهتره از راحتها مثل زبان و دینی اینا شروع کرد در هر حالت چون آخر سر به طور معمول به ریاضی و علوم وقت نمیرسه ذاتا و حداقل خوب دادن راحتا یکم اوضاع رو ماس مالی میکنه به قول معروف.
فقط اینکه حواست باشه ممکنه از سالای بعدی مصوب بشه که کل نمرات پایش باید مستقیم تاثیر داده بشه توی مستمر. تا الان مدارس دلبخواهی تاثیر میدن و تا جایی که مدیرمون بهمون گفت، این چن وقته تاکید سازمان داره روی پایش بیشتر میشه.
ببین کلا مدارس اجازه ندارن تأثیر کامل بدن، بجز تاثیر مثبت، پس نگرانش نباشحتما سالای بعد و یا حتی نوبت دوم امسال این نکاتو بیشتر در نظر میگیرم ولی الان من
پیامو ۶ از ۱۰
فارسی ۱۵ از ۱۵
عربی ۴ از ۱۰
ریاضی ۱۰ از ۱۵
علوم ۲ از ۱۵
زبان ۰ از ۱۰
مطالعات ۹ از ۱۵ درست داشتم چطورن در کل؟ علوم و زبانو که کلا گند زدم ولی بقیش چی؟
امیدوارم مرسیببین کلا مدارس اجازه ندارن تأثیر کامل بدن، بجز تاثیر مثبت، پس نگرانش نباش
من پارسال رتبهای ندیدم ولیما رتبه رو داریم هرسال ولی درصد کلی یا تراز نداریم