پاسخ : ماشین زمان هیچوقت درست نمیشه !
به نقل از احسان .م :
پس اگه سرعت نور رو کم کنیم باید به یک چیز دیگه تبدیل بشه. اما چرا نمیشه؟
نفهمیدم منظورتو!
چطوری سرعت نور رو کم کنیم ؟
مثلا از آب ردش کنیم؟
خوب من فکر نمی کنم در اون حد رو سرعتش تاثیر بذاره .
من خیلی اطلاعاتم بالا نیست. ولی فکر کنم از یه سرعتی به بالا جرم تبدیل به انرژی میشه. خوب ممکنه اگه مثلا نور رو از آب رد کنیم بازم سرعتش از اون حد بالاتر باشه. ( درست نمی دونم! همین جوری گفتم !)
----------------------------------
اینو بخونید خیلی جالبه!!!!!
سفر در زمان که درحال حاضر تنها در فيلم هاي علمي تخيلي امکان پذير است مي تواند در آينده و با کمک قوانين فيزيک به واقعيت تبديل شود.
يک فيزيکدان ايتاليايي مدل تئوريکي ساخته است که از طريق يکتايي هاي خام که در کهکشان ها قرار دارند، پرش به گذشته را پيش بيني مي کند.
فرناندود فليشچه، استاد فيزيک دانشگاه پادوا در ايتاليا در زمره دانشمنداني است که تئوري هاي پرش در فضا زمان کهکشان ها را با استفاده از يک ماشين زمان فرضي توسعه داده اند. اين فيزيکدان با بررسي پديده هاي مختلف کيهاني و فرمول هاي رياضي، مدل تئوريکي را ساخته است که پرش به گذشته را از طريق يکتايي هاي عريان که در کهکشان ها پيدا مي شوند ، امکان پذير مي کند.
اين فيزيکدان در خصوص يکتايي عريان توضيح داد : وقتي يک سياه چاله براي فروپاشي ستاره اي که در ميدان گرانش آن قرار گرفته شکل مي گيرد، در داخل سياه چاله يک يکتايي به وجود مي آيد. يکتايي درحقيقت منطقه اي از سياه چاله است که موقعيت هاي غيرعادي را ايجاد مي کند. نوري که سياه چاله از يک ستاره بدست مي آورد مانع مشاهده يکتايي مي شود. اما گروهي ديگر از يکتايي ها وجود دارد که به آنها يکتايي عريان گفته مي شود. نور، اين يکتايي ها را نمي پوشاند و بنابراين قابل رويت هستند. از يکتايي هاي عريان مي توان اطلاعاتي درباره ميدان گرانشي سياه چاله به دست آورد. درحقيقت در داخل اين ميدان گرانشي پديده ها به طرز استثنايي تغيير مي کنند که وارونگي زماني يکي از اين تغييرات عجيب است.
به اعتقاد اين دانشمند در يکتايي، ذرات نسبت به زمان وارونه حرکت مي کنند، همانطور که پيش از اين تئوري، نسبيت انيشتن اين پديده را پيش بيني کرده بود. در واقع اگر در زندگي ما ثانيه ها به صورت ۱،۲،۳ جلو مي روند براي کسي که دريکتايي عريان زندگي مي کند ، نسبت به مشاهده گري که از خارج به آن نگاه مي کند، بصورت ۱- ، ۲- ، ۳- پيش مي روند.
اين دانشمند در اين خصوص اظهار داشت: سفر به آينده مي تواند در لابراتوار بازسازي شود. ذراتي که با سرعت نور سفر مي کنند، در يک هزارم ثانيه مخفي مي شوند و مي ميرند، اما ما وجود اين ذرات را در ۱۰ ثانيه مشاهده مي کنيم. اين مسئله نشان مي دهد که زندگي اين ذرات طولاني شده و اين درست شبيه به پرش به آينده است.
پرش به آينده با پارادکس هاي دوقلوها بهتر توضيح داده مي شود. درحقيقت اگر دو انسان دوقلو جدا از هم يکي روي زمين و ديگري در يک فضاپيما که با سرعت نور بين ستارگان حرکت مي کند، زندگي کنند، وقتي پس از ۲۰ سال نجومي همديگر را پيدا کنند، اين زمان به سالهاي زميني برابر با ۲۰۰ سال مي شود. يعني اگر اين دوقلوها هنگام جدا شدن يکسال داشته باشند، پس از اين مدت زمان برادر زميني ۲۰۱ ساله و برداري که در فضا با سرعت نور سفر مي کرد، ۲۱ سال خواهد داشت.
درواقع مي توان گفت که برادري که با سرعت نور سفر کرده است، به آينده برادر ساکن زمين پرش کرده است.
اين دانشمند در پاسخ به اين سوال که اگر اين يکتايي به جاي اينکه در کهکشان ساخته شود، در لابراتوار بازسازي شود، چه اتفاقي مي افتد، توضيح داد: دراينصورت محاسبه جرم اين يکتايي به سختي امکان پذير خواهد شد. دانشمندان مطمئن نيستند که بتوانند توليد مصنوعي يک سياه چاله کوچک و يکتايي آن را در لابراتوار سازماندهي کنند. درواقع براساس قوانين کلاسيک فيزيک امکان شکل دادن سياه چاله هاي مصنوعي وجود ندارد.
دراين حال شايد ماهواره گلاست (Glast) ناسا که سال آينده با هدف اندازه گيري لامپ هاي نوري با انرژي بالا در فضا، در مدار قرار مي گيرد، بتواند تئوري فليچه را مورد استفاده قرار دهد.
منبع: خبرنامه آفتاب