ایده های استارت آپی

عطاری با فضای مدرن و دارای منوی دمنوش های گیاهی در کنار فروش مواد عطاری
فکر کنم عنوان کافه ارگانیک بهتر باشه واسش. چیز جالبیه. یک سبک جدید کافه ست و میگیره به نظرم.
البته اگر بخوای صرفا عطاری رو مدرن کنی باید بپرسم که چجوری میخوای اینکارو بکنی؟ چون اساسا ماهیتش مغازه ست و تغییر دکوراسیون شاید خیلی چیزی اضافه نمیکنه بهش.

بچه هایی که ایده های دیگه هم دارند مطرح کنید صحبت کنیم راجع بهشون.

بچه ایجنت علی رو تو اینستا دیدید؟ میشناسیدش؟ نظرتون در مورد کارش چیه؟
@_agent_ali
من بعد از کنکور با بررسی بیشتر احتمالا میخوام توی کلاساش شرکت کنم.

ایده من اینه که یه اپلیکیشن درست بشه،رزرو غذای دانشگاه رو از این اپ انجام بدیم.
منتهی باید با دانشگاه و اون شرکتی که سامانه اتوماسیون تغذیه رو پیاده سازی کرده صحبت بشه دیگه،که دیتا هاشونو در اختیار ما بذارن که بتونیم اپلیکیشن رو وصل کنیم به دیتا های اونا.
چون من خوشم نمیاد هی برم تو سایت ،غذا رزرو کنم،با گوشی انجامش بدیم بهتره.این یک
دومین ایده اینکه یه اپلیکشین(بازی)درست کنیم،که برای استفاده از امکانات بازی و پیشرفت توی بازی،به جای پول واقعی،ارز رمز استفاده بشه،به طوری که اون ارز رمز ها هم ما درست کرده باشیم
اول بازی مون رو ریلیز میکنیم،ملت خوششون میاد،بازی میکنن،بعد که اعتمادشون جلب شد،اون ico هارو بهشون میفروشیم،بعد با اون ارز رمز ها فقط میتونن تو بستر اپلیکیشینی که ما درست کردیم اعتبار رد و بدل کنن...یه همچین چیزی

حیفم اومد همچین تاپیکی نیاد بالا.

کسی راجع به کافه بازی چیزی شنیده؟ محیطی از کافه و بازی های صفحه ای و برد گیم؟ من مشهد و تهران دیدم هست.:-?

حیفم اومد همچین تاپیکی نیاد بالا.

کسی راجع به کافه بازی چیزی شنیده؟ محیطی از کافه و بازی های صفحه ای و برد گیم؟ من مشهد و تهران دیدم هست.:-?
شیراز هم من اخیرا چندتا دیدم...

آخرین ویرایش:
از لحاظ مشتری چجوریه؟ جالب هست؟
اره اکثرا توش آدم هست. هم توی کافش هم فروشگاهش
تازه یه مشکلی که داره اینه که از بیرون زیاد مشخص نیست و شاید اگه کسی از جلوش رد شه هم نفهمه اونجا چیه و چی داره. اما داخلش بزرگه و عالیه
و با این حال خیلی خوب کار میکنه به نظرم

اره اکثرا توش آدم هست. هم توی کافش هم فروشگاهش
تازه یه مشکلی که داره اینه که از بیرون زیاد مشخص نیست و شاید اگه کسی از جلوش رد شه هم نفهمه اونجا چیه و چی داره. اما داخلش بزرگه و عالیه
و با این حال خیلی خوب کار میکنه به نظرم
شما خودتون کافه بازی رو مورد پسند افراد نسل جوان میدونید؟ پتانسیل گیم نت ها رو داره؟

شما خودتون کافه بازی رو مورد پسند افراد نسل جوان میدونید؟ پتانسیل گیم نت ها رو داره؟
بله قطعا. نمونه هاش خیلی موفق بودن. اما باید روی قیمت هاش خیلی رقابتی عمل کرد

کافه بازی ها معمولا نود درصد استارتشون رو با یه کانال تلگرام خوب میزنن،و اگه کانال تبلیغات موفقی بکنه،موفقیت قطعیه

میشه کافی شاپ و خوراکی هاش رو هم تو کافه برد گیم آورد؟ نظرتون چیه؟

Back
بالا