دورهمی های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دور همی بدون من اصلا خوش میگذره بهتون؟ :(

به نظر من دوشنبه 8 مهر و دوشنبه 15 مهر رو هم اضافه کنید

خب حالا تا حدودی زمانش مشخص شده
پنجشنبه این هفته
خب حالا پیشنهاد های کجاتون رو بریزید رو

من پیشنهادم یه پارکه ... بشه بری تحرک کنی :))

خب پیشنهادهای من:
پارک چیتگر =》دوچرخه سواری، پیک نیک، توپ بازی، دار و درخت هم داره، کسی هم به کسی کاری نداره

جوانمردان=》 دوچرخه سواری، پارک داره، وسطش یه آبی رد میشه، آلاچیقای بزرگ داره، پایینش هم‌هوا بد نیست، گرماش اذیت کننده نیست

آبشار=》 پارکه، تخت برای نشستن داره، سرسبزه، پارک بازی داره، چون برای تفریح بز کوهی طراحی شده جای دوچرخه سواری نیست، هواش هم اصولا خنکه، حتی ظهرش

دریاچه=》 دوچرخه سواری، ظهرش گرمه، خوشگله، آب بازی داره، شهربازی، محل پیاده روی

دسترسی همه هم خوبه
هم‌ مترو داره
هم اتوبوس
هم جای پارک

خب پیشنهادهای من:
پارک چیتگر =》دوچرخه سواری، پیک نیک، توپ بازی، دار و درخت هم داره، کسی هم به کسی کاری نداره

جوانمردان=》 دوچرخه سواری، پارک داره، وسطش یه آبی رد میشه، آلاچیقای بزرگ داره، پایینش هم‌هوا بد نیست، گرماش اذیت کننده نیست

آبشار=》 پارکه، تخت برای نشستن داره، سرسبزه، پارک بازی داره، چون برای تفریح بز کوهی طراحی شده جای دوچرخه سواری نیست، هواش هم اصولا خنکه، حتی ظهرش

دسترسی همه هم خوبه
هم‌ مترو داره
هم اتوبوس
هم جای پارک
نصف دوره همی ها که بچها رو دیدم تهش به لاله ختم شده یا سدره :))) (با وجود تلاش تو که بیاییم سمت غرب :دی )

خب پیشنهادهای من:

دسترسی همه هم خوبه
هم‌ مترو داره
هم اتوبوس
هم جای پارک
منم نظرم به چیتگر نزدیکه

Back
بالا