- نام مرکز سمپاد
- چهارراه لشگر
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
طور خدا نکنید این کارو یاد یه اتفاقی تو یکی از میتینگها میفتم اصلا جالب نبودیه جا برید آنتن داشته باشه
طور خدا نکنید این کارو یاد یه اتفاقی تو یکی از میتینگها میفتم اصلا جالب نبودیه جا برید آنتن داشته باشه
نه اونی که تو فک میکنی نیسطور خدا نکنید این کارو یاد یه اتفاقی تو یکی از میتینگها میفتم اصلا جالب نبود
در هر صورت تو کلل میتینگ داشت با تلفن آرمان باهاش صحبت میکردنه اونی که تو فک میکنی نیس
شاید با ثنا تبانی کردیم ایندفعه کار به تهدید کشیدنصف دوره همی ها که بچها رو دیدم تهش به لاله ختم شده یا سدره ) (با وجود تلاش تو که بیاییم سمت غرب )
دورهپارک جمشیدیه و پارک قیطریه و اینا چشونه مگه که همش جمع میشین لاله؟ دسترسی هم داره
مگه نه @shnava ؟
دوره
دسترسیش هم سخته
تکراری هم هست
جا پارک دارهدیگه از لاله و چیتگر تکراری تر؟
دسترسی هم که تاکسی از دم مترو تا دم در پارک میاره
حداقل یه جا برین جا پارک داشته باشه
هانی رفتی قشنگ پوشش خبری بده ببینم چیکارا کردین خیلی واسم جذابه ک قراره چ خبر باشه اونجافردا غروب غرب تهرون...نبود؟؟
(جهت اطلاع از زمان و مکان به پ خ رجوع کنید )
بابا ما دونفریم فعلا،بعد اصن جدا قراره بریم -__-هانی رفتی قشنگ پوشش خبری بده ببینم چیکارا کردین خیلی واسم جذابه ک قراره چ خبر باشه اونجا
-یادت نره رو کاغذ ای دیم رو بنویسی بذاری بغل دستت
من حالیم نیس پوشش ندی من میدونم با توبابا ما دونفریم فعلا،بعد اصن جدا قراره بریم -__-
به بقیه فشار بیار لایو بگیرن
لایو جذاب تره
ولی باشه آیدیتو می نویسم رو پلاکارد میذارم بغل دستم که یاد و خاطرت گرامی باشه
5 شنبه خوبه دیگه .توجه کنید به حرف بچه های مردم= |
چون دو روز رو اضافه کردم ... : )) نتایج قبلی رو هم اسکرین گرفته دارم5 شنبه خوبه دیگه .
نظر سنجی چرا همچین شد
چرا ریست شد
ایده خیلی خوبیه. .دوستان جدای از این دورهمی ها اگر کسی تور خوب میشناسه در حد یکی دو روزه معرفی کنه. گروهی بریم تور خیلی جذاب تره.
اونی ک ی کت قهوه ای پوشیده. اگر اشتباه نکنم البته="جسارتا وسط تصمیم گیری تون آقای @MTHR کدومه ؟