نن جون و آقا جون چیه؟ اکثرا تهش 20 21 ساله سن شون! حالا تو یه کم کوچیک تری! نمیخورنت که!عاقا اتفاقا تصمیم درستی بود ی فسقل بچه میرفتم بین اون همه نن جون و عاقا جون ک چی بشه خا((=
نن جون و آقا جون چیه؟ اکثرا تهش 20 21 ساله سن شون! حالا تو یه کم کوچیک تری! نمیخورنت که!عاقا اتفاقا تصمیم درستی بود ی فسقل بچه میرفتم بین اون همه نن جون و عاقا جون ک چی بشه خا((=
عاقا همون 20 21 ساله ها چهاااار پنننننج ساااااال از من بزرگ ترن((((=نن جون و آقا جون چیه؟ اکثرا تهش 20 21 ساله سن شون! حالا تو یه کم کوچیک تری! نمیخورنت که!
4 5 سال واسه خوردن کافیه؟ یا فقط گاز می گیرن؟عاقا همون 20 21 ساله ها چهاااار پنننننج ساااااال از من بزرگ ترن((((=
خب دیگه بچه ها گفتن دیگه نیازی نیست من بگمولی جدا از اینا یکم زشت نشده مطهری؟:/
@امیر حمزه تو کدومی.-.؟
بستنی خریدیم براشون تازه ...مشاهده پیوست 971
و اما امروز تمام شد. جدا چطور میتونید میتینگ نیاید؟
@boodika @hastikhanoom @آکیوم:! @mahta.e @a.khakpour77 @khashayarfn @Han¡ @dinsiora @Radikal @mischievous @Noo$hin @Niam @sarvenaz_dm و سایر بچه هایی که تهران هستید چرا نیومدید؟
من گفته بودم سرماخوردم بذارین هفتهی بعد ک بتونم بیاممشاهده پیوست 971
@boodika @hastikhanoom @آکیوم:! @mahta.e @a.khakpour77 @khashayarfn @Han¡ @dinsiora @Radikal @mischievous @Noo$hin @Niam @sarvenaz_dm و سایر بچه هایی که تهران هستید چرا نیومدید؟
وایمن ۵ ابان دارم میام ایران بازم میتینگ میذارین؟((:
خسته نباشی دلاوردر تاریخ میتینگ های سمپادیا بنویسید دنیز حتی خانواده را پیچاند و از خانه زد بیرون ک بره میتینگ ولی وقتی داشت سوار اتوبوس میشد پوکر ب دوربین نگا کرد و گفت عامو حال داریا(((((=
و اومد خونه خوابید(((=
حیف اون زحمتی ک کشیدم خونواده رو بپیچونم((((=
اعععع خوش گذشت؟از دفعات بعد:)مشاهده پیوست 971
دروغ میگه.سوغاتی هم نمیخوام
شما همون منچتو بیاردروغ میگه.
میتینگ به شرط سوغاتی
ایشالا دفعه بعدشما همون منچتو بیار
تو خودت سوغاتیای گلمقهرم باهاتون اصلا منو فقط برای سوغاتی میخواین ):
با طناب شما دیگه نمیریم تو چاهایشالا دفعه بعد
حقیقتا لش کرده بودم و حوصلم نشد بزنم بیرونمشاهده پیوست 971
و سایر بچه هایی که تهران هستید چرا نیومدید؟
تو زنک میزنم جواب نمیدی میخوای منو ببینی؟
دیگه به تبلیغات تلگرامی رو آوردی!فردا هم دورهمی داریم. جزییات بیشتر تو گروه تلگرامی:
https://t.me/joinchat/AiN8XlLXLx_dMkzN1HZU-Q
شما ورق بازی کردی؟