دورهمی های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همیشه دیر میرسم
کاش برنامه نهارو به شام تغییر بدین منم برسم :))

راست میگه نمیشه بذارین شام؟:-"

خیلی زشته وقتی من پرهیز غذاییم پاشید برید رستوران کلا:/

از طرف امیرحسینِ جان :دی *_^
نقل قول میشود از بانگش :-"

سلام از اونجا که سیستم این کافی نت خیلی داغونه من نمی تونم توی سایت پستی بنویسم پس مجبورم اینجا درخواست خودم رو عنوان کنم . من در خواست یک دورهمی در پنجشنبه عصر یا جمعه آینده (28 یا 29 ام این ماه ) دارم.و خب بعد از اون باید از تهران برم و شاید طی 2 سال آینده دیگه نتونم تهران برگردم. پس خوشحال میشوم که شما دوستان عزیز را ملاقات کنم.
من مطمئن نیستم که بتونم توی اون تاریخ حضور پیدا کنم چون ممکنه نگهبان باشم با این وجود سعی میکنم طی هفته آتی به طور داوطلبی آنقدر نگهبانی بدهم که آخر هفته آینده به من نگهبانی نخوره!

خلاصه هفته دیگه هر کی نیاد میتینگ خر عست :دی

چرا فق تهران؟؟؟؟!

بیاید این جمعه بریم جایی:)

بیاید این جمعه بریم جایی:)

از طرف امیرحسینِ جان :D *_^
نقل قول میشود از بانگش :-"

خلاصه هفته دیگه هر کی نیاد میتینگ خر عست :D
خیلی ممنونم از اطلاع رسانیت.
حقیقتاً کافی نتی که پیدا کرده بودم اونقدر سیستمش داغون بود که صفحات اینجا رو به طور کامل لود نمی‌کرد و هیچ جایی برای نوشتن مطالب نبود.
خوشحال می‌شم که آخر هفته‌ی آینده دور همی شکل بگیره و خب ممکنه منم @shnava طور میتینگ ترتیب بدم و خودم نیام :دی
علتش هم اینه که ممکنه سرهنگ گردانمون حال نکنه ما آخر هفته بیرون بریم و تصمیم بگیره همه‌ی سربازها رو توی پادگان حبس کنه به همین سادگی و بدون دلیل :))
دیگه لطف کنید که یه جا مشخص کنید من فقط حضور پیدا کنم :دی

برای شب یلدا قرار نیست خبری باشه؟
:-"

سینام ایرانه امیرحسین :-"
متاسفانه من گوشی هوشمندم همرام نیست و به تلگرام دسترسی ندرام. ممنون میشم از قول من ازش خواهش کنی حضور پیدا کنه.
=============
رفع اسپم یه مکان برای دور هم جمع شدن لطفا مشخص کنید من دسترسی به اینترنتم خیلی محدوده.

متاسفانه من گوشی هوشمندم همرام نیست و به تلگرام دسترسی ندرام. ممنون میشم از قول من ازش خواهش کنی حضور پیدا کنه.
=============
رفع اسپم یه مکان برای دور هم جمع شدن لطفا مشخص کنید من دسترسی به اینترنتم خیلی محدوده.
من خودم شاید نتونم بیام ولی خب چون امیرحسین عجله داره بدونه کجا بیاد و شرایطش سخته به نظرم اول بریم حیاط تئاتر شهر همون که حوض داره بعد از اون جا راجبه باقی داستان تصمیم می گیریم.

Back
بالا