- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
بلهشما ورق بازی کردی؟
بلهشما ورق بازی کردی؟
یادمان می ماند.
ناهارو مهمون شماییم یا جیب خودمون؟!دورهمی این هفته
۵شنبه ساعت ۱۲ونیم برای ناهار
کافه ویش: انقلاب - خ قدس - نبش بزرگمهر
https://maps.app.goo.gl/tgszY4PChLc9F7m39
سلام از اونجا که سیستم این کافی نت خیلی داغونه من نمی تونم توی سایت پستی بنویسم پس مجبورم اینجا درخواست خودم رو عنوان کنم . من در خواست یک دورهمی در پنجشنبه عصر یا جمعه آینده (28 یا 29 ام این ماه ) دارم.و خب بعد از اون باید از تهران برم و شاید طی 2 سال آینده دیگه نتونم تهران برگردم. پس خوشحال میشوم که شما دوستان عزیز را ملاقات کنم.
من مطمئن نیستم که بتونم توی اون تاریخ حضور پیدا کنم چون ممکنه نگهبان باشم با این وجود سعی میکنم طی هفته آتی به طور داوطلبی آنقدر نگهبانی بدهم که آخر هفته آینده به من نگهبانی نخوره!
اخی من تهران نیستمبیاید این جمعه بریم جایی:)
هر جا هسی خوش باشی^^اخی من تهران نیستم
خیلی ممنونم از اطلاع رسانیت.از طرف امیرحسینِ جان *_^
نقل قول میشود از بانگش
خلاصه هفته دیگه هر کی نیاد میتینگ خر عست
شما خونه نمیرین شب یلدا؟؟تهرانی هستی؟برای شب یلدا قرار نیست خبری باشه؟
من پلن دارم ی دیقه بیشتر درس بخونمبرای شب یلدا قرار نیست خبری باشه؟
متاسفانه من گوشی هوشمندم همرام نیست و به تلگرام دسترسی ندرام. ممنون میشم از قول من ازش خواهش کنی حضور پیدا کنه.سینام ایرانه امیرحسین
من خودم شاید نتونم بیام ولی خب چون امیرحسین عجله داره بدونه کجا بیاد و شرایطش سخته به نظرم اول بریم حیاط تئاتر شهر همون که حوض داره بعد از اون جا راجبه باقی داستان تصمیم می گیریم.متاسفانه من گوشی هوشمندم همرام نیست و به تلگرام دسترسی ندرام. ممنون میشم از قول من ازش خواهش کنی حضور پیدا کنه.
=============
رفع اسپم یه مکان برای دور هم جمع شدن لطفا مشخص کنید من دسترسی به اینترنتم خیلی محدوده.
باشه که خیلی خوب میشهبرای شب یلدا قرار نیست خبری باشه؟