- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
یک عزیزی در انتها نتیجهی غایی مبنی بر زمان و مکان رو در نهایت به من پ.خ میکنه؟
اتفاقا دقیقا بعد شنیدم اسم ویکافه به این موضوع فکر کردم. بعد یادم افتاد چون قطعی نیست اینکه بیام، مطرحش نکنم.اااااا یه نکته هم هستا!
سیگار آزاد نیست اونجا
سیگاری ها اذیت نمیشن؟
کاش تنها مشکلم همین بود و میگفتم سرهمین نمیام😂💔اااااا یه نکته هم هستا!
سیگار آزاد نیست اونجا
سیگاری ها اذیت نمیشن؟
قطعیه، ساعت ۴ وی کافه فلسطینیک عزیزی در انتها نتیجهی غایی مبنی بر زمان و مکان رو در نهایت به من پ.خ میکنه؟
چرا ۴ 😂 من دقیقا همون تایم وقت دارم شکرو ببرم دامپزشکیقطعیه، ساعت ۴ وی کافه فلسطین
مگه اونجام بچه هست؟میریم بیرون
خودمم قصد نداشتم جلوی بچه ها بکشم

بابا بیارش پیش خودم کجا میبری قند و شکرو اخهچرا ۴ 😂 من دقیقا همون تایم وقت دارم شکرو ببرم دامپزشکی

هستیم تا ۸ ۹، ۴ گذاشتیم علی پاشا شبش بتونه برسه به عشق و حالشچرا ۴ 😂 من دقیقا همون تایم وقت دارم شکرو ببرم دامپزشکی

خانونی وقت جراحی عقیم سازی دارهبابا بیارش پیش خودم کجا میبری قند و شکرو اخه![]()
خب شاید زیر ۱۸ سالم بیاد. بعد شاید از اونجا یهو همه باهم بلند شدیم رفتیم پارکی بامی جایی (دوست دارم اینطوری باشه یعنی، سه چهار ساعت یه جا نشستن برام خسته کنندس)مگه اونجام بچه هست؟
گفتن میتینگ پیروپاتالاست که:فرررراااااررر:
ای جونم گوگولیخانونی وقت جراحی عقیم سازی داره
وگرنه که از این به بعد فقط مشاوره از خودتون
امیدوارم فقط پتای محلهشون رو جمع نکنن بیارن برای ویزیتخب شاید زیر ۱۸ سالم بیاد. بعد شاید از اونجا یهو همه باهم بلند شدیم رفتیم پارکی بامی جایی (دوست دارم اینطوری باشه یعنی، سه چهار ساعت یه جا نشستن برام خسته کنندس)

من جایی نگفتم ویزیت نمیگیرمامیدوارم فقط پتای محلهشون رو جمع نکنن بیارن برای ویزیت![]()
))))

این یعنی اخطار و رعایت کنید😂اها بعد یه چیزی
من احتمالا دخترخالم رو هم بیارم بچهس گوناه داره
البته اونقدراهم بچه نیست ۲۱ سالشه![]()
مشکلی نیست. فحش یادش میدیم.اها بعد یه چیزی
یجوری گفتی ۲۱ که منی که زیر ۲۰ ام احساس خطر کردم.اها بعد یه چیزی
من همون اول میخوام بیام سمتت بگم بههههه سلااااام داداش زیرساخت به کونممشکلی نیست. فحش یادش میدیم.