⭐️Setareh⭐️
Lucifer in Hell
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۳
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
وای تو هم میری؟ وسوسه میشم بیامیجوری گفتی ۲۱ که منی که زیر ۲۰ ام احساس خطر کردم.
وای تو هم میری؟ وسوسه میشم بیامیجوری گفتی ۲۱ که منی که زیر ۲۰ ام احساس خطر کردم.
خب کوچولواید دیگهیجوری گفتی ۲۱ که منی که زیر ۲۰ ام احساس خطر کردم.
🥹
) بعد تازه قدشم از من بلندتره 
اون تایم قرار دارم خودموای تو هم میری؟ وسوسه میشم بیام

ارره یبار بیا ببینمت :)اون تایم قرار دارم خودم
تو که خب تهرانی کلا منم خب تهرانم اگه خواستیم میتونیم بعدا ببینیم هموو
تو فحش ها رو تا کجا بلدی؟ تا جلسه چند رفتین؟یجوری گفتی ۲۱ که منی که زیر ۲۰ ام احساس خطر کردم.
خطرناکهوای حالا چرا خیابون فلسطین؟ خطرناک نباشه یوقت؟☹️
سمنان بیخطره چون کسی نمیتونه پیداش کنهخطرناکه
بدون من همهجا خطرناکه🦦
یعنی چی بچهستاها بعد یه چیزی
من احتمالا دخترخالم رو هم بیارم بچهس گوناه داره
البته اونقدراهم بچه نیست ۲۱ سالشه![]()
یه زمان یه مینیبوس آدم از اسلامشهر میرفتن سمکافه، الان ببین وضعیت چطور شده.بکنیمش ۴ که نه من خوشحال باشم نه تو 🥹 وگرنه هیئتی از کرج نمیاد سمت اسلامشهر
پنجشنبه ۴ وی کافه
اقا این سری خیلی بزرگسالین نمیدونم منم ریشامو از دست دادم الان بچه ام سری پیش بزرگتر میخورد بهم راحت بودم🥲تو فحش ها رو تا کجا بلدی؟ تا جلسه چند رفتین؟
من وقتی ۱۵ یا ۱۴ سالم بود رفتم میتینگ و هم علی پاشا بود هم مطهری و خیلی بهم خوش گذشت. برو حتما.اقا این سری خیلی بزرگسالین نمیدونم منم ریشامو از دست دادم الان بچه ام سری پیش بزرگتر میخورد بهم راحت بودم🥲
ولی حضور افتخاری دکتر و علی پاشا واقعا ادم رو قلقلک میده😁
اقا پوریا بنظرت چی کار کنیم؟ همه خودی اند دیگه؟اونجا برای بچه مچه ها جای بازی داره ماهم بیایم؟😅🫠
خب پس اگه اینطور که شماهم میگین باشه دیگه واجب شد👌🏻😅من وقتی ۱۵ یا ۱۴ سالم بود رفتم میتینگ و هم علی پاشا بود هم مطهری و خیلی بهم خوش گذشت. برو حتما.
۱۴۰۱/۴/۱۴ بود میتینگ
نه بابا همه میگن میان اخرش زیاد نمیشه تعداددوستان فکر کنم اندازه یه لشگرد هوابرد امریکا شدید
ببیننم میتونید این کافه ای که میرید رو تسخیر کنید یا نه؟