• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آپ.
دارن مشهد هم دورهمی میذارن احساس خطر کردم اینجا از یادها بره.
پنجشنبه (فردا) ساعت ۱۶ وی کافه فلسطین

آپ.
دارن مشهد هم دورهمی میذارن احساس خطر کردم اینجا از یادها بره.
پنجشنبه (فردا) ساعت ۱۶ وی کافه فلسطین
هر نوع دورهمی تو مشهد حرامه
زنگ بزن استان قدس لوشون بده
فقط هیئت و صحن میتونن همدیگرو ببینن

مترو انقلاب پیاده شو(در دانشگاه) بیا سمت چهارراه ولیعصر، فلسطین رو دیدی بپیچ تو بیا بالا. میبینی زده وی کافه. اگر دعوا نشده بود بین ما و صاب کافه بیا تو.
بابا وی کافه سر کوچه نائبی نیست مگه؟

نمیشه جای وی کافه تو پاچه همون کوچه رو بریم تا ته بریم کافه اونجا ؟
قیمت های معقول تر. محیط دنج تر .تازه ده بیست درصدم تخفیف فودرو داره

نمیشه جای وی کافه تو پاچه همون کوچه رو بریم تا ته بریم کافه اونجا ؟
قیمت های معقول تر. محیط دنج تر .تازه ده بیست درصدم تخفیف فودرو داره
اون از وی هم شلوغتره دنیز. همیشه هم پره میزاش. باز من وی تایم خلوت دیدم توش اونجا اصلا. منتها تو بیشتر رفتی احتمالا اونورا اگه میبینی اونجا بهتره عوض کنیم

@پیشین
بیا تحلیل پروفسور جیانگ از میتینگ فردا رو بذار.
ممنون

اون از وی هم شلوغتره دنیز. همیشه هم پره میزاش. باز من وی تایم خلوت دیدم توش اونجا اصلا. منتها تو بیشتر رفتی احتمالا اونورا اگه میبینی اونجا بهتره عوض کنیم
نمیدونم. هرکدوم شما صلاح میدونید.

@پیشین
بیا تحلیل پروفسور جیانگ از میتینگ فردا رو بذار.
ممنون
ببینید
میتینگ توسط آرامش گذاشته شده ولی هسته‌ی واقعی قدرت، که فراماسون‌ها، رزاکرویی‌ها و شوالیه‌های معبد باشن، که باز در راس اونها @پوریا هست این میتینگ رو برگزار میکنن.
میتینگ هم حول این موضوع خواهد چرخید که نشون بده چرا زیرساخت‌ها مهمن و ما باید از زیرساخت‌ها حفاظت کنیم و با تشکیل زنجیره‌ی انسانی برای اونها حفاظت ایجاد کنیم.
در پایان میتینگ هم اعضا به حضور در خیابان برای مراسم شب‌های ولایی دعوت میشن و علت انتخاب اون کافه در اونجا هم همینه که حضور مردم رو هر چه پرشورتر کنن.

نی هَاو 🙏🏻

ببینید
میتینگ توسط آرامش گذاشته شده ولی هسته‌ی واقعی قدرت، که فراماسون‌ها، رزاکرویی‌ها و شوالیه‌های معبد باشن، که باز در راس اونها @پوریا هست این میتینگ رو برگزار میکنن.
میتینگ هم حول این موضوع خواهد چرخید که نشون بده چرا زیرساخت‌ها مهمن و ما باید از زیرساخت‌ها حفاظت کنیم و با تشکیل زنجیره‌ی انسانی برای اونها حفاظت ایجاد کنیم.
در پایان میتینگ هم اعضا به حضور در خیابان برای مراسم شب‌های ولایی دعوت میشن و علت انتخاب اون کافه در اونجا هم همینه که حضور مردم رو هر چه پرشورتر کنن.

نی هَاو 🙏🏻
البته نی هاو رو باید اول میگفتی پروفسور.
بنده تایید میکنم. من چیزی جز یک عروسک خیمه شب بازی این مافیای قدرتمند نیستم 🙏🏻
پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله نیز فراموش نشود.
تقبل‌الله.

نمی‌خوام فضولی و دخالت کنم، یعنی اصلا به من چه
ولی خب مترو تئاتر شهر خیییلی نزدیک‌تر نیست؟ سربالایی هست ولی خیلی کوتاهه. خطشونم یکیه آخه. البته بازم به من چه اصلا ولی خب.

ولی خب مترو تئاتر شهر خیییلی نزدیک‌تر نیست؟ سربالایی هست ولی خیلی کوتاهه. خطشونم یکیه آخه. البته بازم به من چه اصلا ولی خب.
آره مترو تئاتر شهر خیلی بهتره اما خب چون پوریا گفت مترو انقلاب، دیدیم خب ما که نمیدونم شاید حکمتی در کار هستش.

آقا درست میگید من عذر میخوام من انقدر انقلاب پیاده شدم بایاسدم واقعا:)) تئاترشهر خیلی نزدیکتره دوستان

مترو تئاتر شهر و انقلاب چقدر دور و دراز تداعی‌ میشن توی ذهنم. انگار نه انگار یه مدت هر روز طی‌ می‌کردمشون😂

آقا درست میگید من عذر میخوام من انقدر انقلاب پیاده شدم بایاسدم واقعا:)) تئاترشهر خیلی نزدیکتره دوستان
اقا پوريا اون لينك نشان كه فرستادم من درست بود؟

اگه اره ميشه مثل اعلام دورهمى هاى دكتر خيلى شيك و مجلسى همرو يجا با ادرس و جا و ساعت و لوكيشن و برنامه حدودى كه انچه خواهيد ديده بزاري(براى خودم نميخواما كلا براى همه باحال تر فكر منم باشه و ابهام كمتر بشه)😅🙏🏻

اقا پوريا اون لينك نشان كه فرستادم من درست بود؟

اگه اره ميشه مثل اعلام دورهمى هاى دكتر خيلى شيك و مجلسى همرو يجا با ادرس و جا و ساعت و لوكيشن و برنامه حدودى كه انچه خواهيد ديده بزاري(براى خودم نميخواما كلا براى همه باحال تر فكر منم باشه و ابهام كمتر بشه)😅🙏🏻
لینک نشانت رو ندیدم سینا اما تو فلسطین بین نایبی و قلمچیه:)) چیزه نه، ما اساس کارمون همین بی کلاس بودنه تا از فرم فاصله بگیریم و به محتوا برسیم:( فردا همین موقع ها دقیقتر صحبت میکنیم:))

https://nshn.ir/rbvhzQyxO3g_
لینک نشانت رو ندیدم سینا اما تو فلسطین بین نایبی و قلمچیه:)) چیزه نه، ما اساس کارمون همین بی کلاس بودنه تا از فرم فاصله بگیریم و به محتوا برسیم:( فردا همین موقع ها دقیقتر صحبت میکنیم:))
اقاا يه ببخشيدمون نشه!؟🫡😂

لينكه اينه براى دوستانى كه اگه مثل من نياز پيدا كردن يه لوكيشنى دستشون باشه گم نشن😅

به سوال بنظرتون جا پارك پيدا ميشه و ايده بديه با ماشين اومدن؟(فرض رو بزاريد بر اينكه تنبل كه نه اما يه ادمى تا ميشه ميخواد قانون لختى شامل حالش بشه🫠)
مترو هم اوكيه ها من ١٣ تا ايستگاه بيام پايين ميشه تئاتر شهر بعدشم تا كافه زده ٤ الى ٦ دقيقه پياده روى ولى خب….😁

https://nshn.ir/rbvhzQyxO3g_

اقاا يه ببخشيدمون نشه!؟🫡😂

لينكه اينه براى دوستانى كه اگه مثل من نياز پيدا كردن يه لوكيشنى دستشون باشه گم نشن😅

به سوال بنظرتون جا پارك پيدا ميشه و ايده بديه با ماشين اومدن؟(فرض رو بزاريد بر اينكه تنبل كه نه اما يه ادمى تا ميشه ميخواد قانون لختى شامل حالش بشه🫠)
مترو هم اوكيه ها من ١٣ تا ايستگاه بيام پايين ميشه تئاتر شهر بعدشم تا كافه زده ٤ الى ٦ دقيقه پياده روى ولى خب….😁
آره سینا همینه لینکت درسته
با مترو بیا بابا ماشین چیه:))

Back
بالا