- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
حتما میتونید بیایدمنم ممکنه تا اون موقع برگشته باشم تهران ولی نمیشناسم کسی رو میتونم بیام؟ 👩🏼🦯➡️
اون بخش مامان رو بیشتر توضیح میدین چطور متقاعد کردین؟😅💔آقا جمع بندی کنم اسپم ندم دیگه.
هربهانهای که میخواید بیارید رو بنده داشتم و به عنوان نمونه موفق حضور داشتم.
خانواده سختگیر(به بابام هیچوقت نگفتیم)
خجالت کشیدن بیش از اندازه(اول میترسیدم برم معرفی کنم خودمو داشتم پشیمون میشدم)
و سن کم(هیچکدومتون الان ۱۴ سالتون نیست لعنتیا)
پس برید🫵🫵🫵
دکتر مگه هنوز جوون نیست؟جوونیای دکتر >>>>>>

ماهم کسی رو نمیشناسیم عزیزم بلایند دیت شونصد هزار نفرس همه دعوتن.منم ممکنه تا اون موقع برگشته باشم تهران ولی نمیشناسم کسی رو میتونم بیام؟ 👩🏼🦯➡️
مجددا ۲۰:۳۰ نحسماهم کسی رو نمیشناسیم عزیزم بلایند دیت شونصد هزار نفرس همه دعوتن.
😂آره بابا اوکیه. وی کافه رو بشناسی حله. بیا تو ببین کدوم سمت تراکم بیشتره، همونجا بشین هرکی هم گفت پاشو بلند نشو.
مارو یبار سر زیاد بودن و به تعداد سفارش ندادن عملا گفت پاشید برید😂 البته خوب شونصد نفر بودیم پر سر و صدا و تقریبا سفارش همه آب بودآره بابا اوکیه. وی کافه رو بشناسی حله. بیا تو ببین کدوم سمت تراکم بیشتره، همونجا بشین هرکی هم گفت پاشو بلند نشو.
از سمت چپ نفر دومموقت: کدومه؟
من خنگم نمیشناسم
چه باریستای متشخصی.
همین وی کافهچه باریستای متشخصی.
کدوم کافهست؟
بابا خیلی ادا داره کافهاش کلا. اون ساعتی که ما رفتیم مثلا 10 صبح دوشنبه بود پرنده هم پر نمیزد اونجا گفت نمیشه این تعداد بشینید.😂
مارو یبار سر زیاد بودن و به تعداد سفارش ندادن عملا گفت پاشید برید😂 البته خوب شونصد نفر بودیم پر سر و صدا و تقریبا سفارش همه آب بود
(صداشو در نیار من برنامه م همینه که اینو که گفت پنچ گروه شیم)بابا خیلی ادا داره کافهاش کلا. اون ساعتی که ما رفتیم مثلا 10 صبح دوشنبه بود پرنده هم پر نمیزد اونجا گفت نمیشه این تعداد بشینید.
اع خوب پس عادتشونه من فک کردم ما به دور از تمدن بودیم اینجوری کرد👩🏼🦯➡️ به تغییر مکان فکر کنیمبابا خیلی ادا داره کافهاش کلا. اون ساعتی که ما رفتیم مثلا 10 صبح دوشنبه بود پرنده هم پر نمیزد اونجا گفت نمیشه این تعداد بشینید.
خواستم بگم بر اساس سن تقسیم شید دیدم همه کهنسالید فایده نداره 😔(صداشو در نیار من برنامه م همینه که اینو که گفت پنچ گروه شیم)
من فکر کردم عکاس دکتره.از سمت چپ نفر دوم
کنار یه خانم نشستن
وزارت علوم و بهداشت بهترین نوع تقسیمهخواستم بگم بر اساس سن تقسیم شید دیدم همه کهنسالید فایده نداره 😔
آفرین دکترا مال بقیه رو حساب کننوزارت علوم و بهداشت بهترین نوع تقسیمه
بهداشت دیگهآفرین دکترا مال بقیه رو حساب کنن
دام کدومه؟ خانوم آرامش رو باخت ندیم یه وقت
باخت دادیم ولی اگه حساب میکنن اشکالی ندارهبهداشت دیگه